Marcao'nun Cezası Belli Oldu!

Takımlarda kıdem çok önemlidir. Arda el kol yapsa hiçbir şey olmaz ya da sus çekse. Kerem kim ya? Artistlik yapmak için kıdemlenmen, şampiyonluk yaşaman, emek vermen lazım. Hocanın gözbebeği oldum diye bir tarafı kalkmış belli.

Düzelir, düzeltmeyi bilmek önemli. Adamı düzeltirler. Yeterki Başkan ve hoca gerekli ayarı versin.
Melo da tuhaf sert bir adamdı
Aldığı kırmızılar diğer ülkelerde buna işaret ,ama saha içinde konutan gibi sertti,takımına değil Marcao ise tümden bir sinir yumağı ,geçen seneki alanya maçlarından beri kılım kendisine
O bir ince ayar sertlik le ,kontrolsüzlük arasında geçicek gibi hayatı.
Melodan prof destek almalı 🤣

10 maçlık ne yaptı adam, ben mi göremiyorum, bir kafa gibi kafa kafaya gelip ittirme var bir de yumruk sallıyor o da denk gelmiyor. 10 maçlık ceza Marcaoya değil bize verilen cezadır. Basından dinleyip mi bu kadar gaddarca hareket ediyoruz. Spor programlarında tekme tokat yumruk ağız burun dağıttılar diye anlatıyorlar ben göremedim, gören var mı? Ceza alsın da 10 maç mı yok anasının örekesi. Fener, Beşiktaş medyası istemiyor diye Marcao’yu da yedirmeyelim.

Valla isterse 3 maç versinler, en ufak sertlikte kırmızıyı cayır cayır çıkaracaklar mimlendi bi kere.

Benim düşüncem marco'nun hesaplar kontrol edilmeli daha sonra karar verilmeli.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 maçlık ne yaptı adam, ben mi göremiyorum, bir kafa gibi kafa kafaya gelip ittirme var bir de yumruk sallıyor o da denk gelmiyor. 10 maçlık ceza Marcaoya değil bize verilen cezadır. Basından dinleyip mi bu kadar gaddarca hareket ediyoruz. Spor programlarında tekme tokat yumruk ağız burun dağıttılar diye anlatıyorlar ben göremedim, gören var mı? Ceza alsın da 10 maç mı yok anasının örekesi. Fener, Beşiktaş medyası istemiyor diye Marcao’yu da yedirmeyelim.
Sevkedildiği madde 5-10 maç arası.

Bence 8-10 arası verecekler, 5 maç vereceklerini sanmam.

Ayni hareketi mesela Ozan yapsa kac mac ceza alirdi acaba merak ediyorum

hangi konuya girersem gireyim, herkes bir şeyleri eleştiriyor. bilgi yok fikir var ama. adamın biri gelmiş "120 bin nedir ya" yazıyor, verilecek cezanın, oyuncu maaşının max %10'unu geçemeyeceğini bilmeden, fikri var çok değerli, o yüzden eleştirecek.

çok pis bir çağdayız ya, millet 3 gr bilgi ile 300 gr fikir üretip yanmalı bağırlı çağırlı eleştiri yapıyor çoğu kişi. gerçekten bu devirde topluma mal olmuş herhangi bir iş yapmak çok zor.

Dursun Sneijder'e 2.3 milyon euro ceza vermek istemisti kolpamiydi o haber

Beter olsun kaç kere yaptı benzer işleri kendisinin 1000. Dengesizliği falan herhalde saha içindeki ve şu hareketle bence gs kariyerini bitirme noktasına geldi yazıklar olsun

fener'de böyle olay olsa kerem de iterek karşılık verdi diye saldırı yerine kavga maddesine getirir 3 maç ceza verirlerdi. bizim taraftarımızın da sandıklara katılımıyla 8 maç itelenecektir.

Geri
Üst Alt