Marcao'nun Sözleşmesi 2024 Yılına Kadar Uzatıldı

Marcao: "En zor sezon bu oldu, birçok şeyle mücadele ettik. Önemli sakatlıklar oldu, taraftarımız bizimle değildi, ne yazık ki objektif olarak hakem kararlarına baktığımızda bir tarafa yardım eden kararlar vardı. Adil bir sezon olmadı.
Hatay maci oncesi aptalca sari yemeyip takimi satmasaydin bugun konusmaya yuzun olurdu belki.

haketti adam takımın en istekli ve istikrarlı oyuncularından biriydi bu sene..

Bu tarz sürekli oynayan, katkı veren, oyunculara verilen ekstra 200-300 bin euro ile değil sürekli yatıp milyon euroları alan oyuncular yüzünden ekonomik sıkıntı yaşıyoruz bence.Örnek feghouli,falcao,babel gibi.

Abdurrahim Albayrak: "Marcao hiçbir gün 'ben az para alıyorum' diye karşımıza çıkmadı. Hiç 'şu kadar daha verin' demedi."

Marcao: "Galatasaray'da sevgiyi ve birçok şeyi öğrendik. Bugün mutluluktan başka bir şey hissetmiyorum."

Lan ozaman niye 1.2 Mio €‘ya 4 sene sözlesme imzalamadiniz.
Para konusunda sikinti yapiyor ya ....

Bunlar bu kulübü batirir bence rezalet bir sözlesme!

Zaten 900.000 aliyor ve 1 senesi daha vardi.
+ 3/4 1.2 Mio .

1.3 ve 1.4 ne oluyor ?
Birdaha uzatirlarsa zaten 1.5/1.6 verirler...

bu arada marcao dubai'de tatildeydi sözleşme için herifi çağırıp tekrar geri mi gönderdiler :asd:

Başkanımız Mustafa Cengiz: “Bu sezonun en iyi transferlerinden birini yaptık”

Mustafa Cengiz başkanımız çalışıyor diyebiliriz. Dar ağacında olsak ta son sözümüz Galatasaray dedigini duyar gibiyim

Luyindama ile de uzatılsın ya adama 8 milyonluk yatırım yaptık beleşe mi gidecek.

Hayırlı uğurlu olsun 300 bin farki dert edenler gomis örneğini gözüne getirsinler. İstikrarlı olan ve savaştığını inandigimiz her futbolcumuza aldığı para yüzünden saldirmayalim. Maaş sklamiz bu şekilde olmalı. En baba maaş 2.5 milyon yuroyu gecmemeli

Geri
Üst Alt