Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avrupaliginin en iyi 11ine girmiş bir stoper aldı Sevilla lıların çok sevinmedi normal. Ancak bizim için tam zamanında iyi bir satış oldu, burda misyonu dolmuştu, kalsaydı düşüşe geçerdi . Yolu açık olsun.
Bizde daha fazla gelişeceğini düşünmüyorum ben max. olacağı buydu, Sevillada gelişebilir. Yeri dolar ama kolay olur mu sanmıyorum pek, arada dengesizlikleri vardı ama hiç kimse robot değil. Ozan- Abdulkerim gibi isimler çok basit kalıyor yanında, Nelsson'da iyi stoper ama eh işte yani daha fazlası değil. Yine en az 6-7 verip düzgün bir oyuncu almamız lazım çok karlı oldu mu bu iş bilemiyorum.
Kendisine şükran duygularımı ifade etmek isterim. Uygun maliyetle gelip azami katkı sağladığı gibi, giderken de ciddi bir bonservis getirdi. Daha iyi bir kadroyla çok daha büyük başarıların paydaşı olabilecek bir futbolcumuzdu. Galatasarayımızın zor zamanlarında öne çıkan birkaç futbolcumuzdan biri oldu. Elbette kusursuz bir futbolcu değil ama bunları konuşmak yersizdir bu saatten sonra. Kendisini hep iyi hatırlayacağım. Yolun açık olsun, cesur yürekli adam. Umarım Sevilla' dan daha yüksek seviyedeki takımlarda izleriz sonraki yıllarda...
Tesekkurler emekleri icin ben de genelin aksine cok uzulmedim acikcasi. Hatta bekledigim seviyede bir getirisi oldu fazlasi olmazdi. Hayirli olsun ondan son bir istegimiz var, basarili olmasi ve bizim iyi bir vitrin oldugumuzu tescil ettirmesi sonraki transferlerde de elimizi guclendirmesi.
2000 yıllarını yaş kurtarmadığı için benim gs'de izlediğim en iyi stoperdi. avrupa ligi grup maçlarında verdiği performans türkiyede bir stoperin top noktası olabilir.
aylardır futbol takip etmediğim için transferinde ne olaylar yaşandı bilmiyorum ama kendisi avrupada olsa min. 40-50 mil € düzeyinde satış yapardı.
Genç , brezilyalı , sol ayaklı ve oyun kurabilen , yetmezmiş gibi liderlik özelliği de olan , geçen sene Avrupa’da ard arda haftanın 11 ine seçilen adamın yerini bence çok zor doldururuz. Ama Kerem ‘ e yaptığı hareket sonrası sözleşmesinin feshedilmesi gerektiğini düşünenlerdendim, o yüzden 12 az da olsa hiç yoktan iyidir. Zaten stoper keşfetme konusunda üstümüze yok. 4 yabancı savunmacının da bizi berkan taylana mecbur bıraktığını unutmamak gerekir.
Kesinlikle. Sevilla forumlarında geziniyordum ne diyorlar diye bu mevzu geçiyordu baya. Negatif bir etken net olarak.
GS'den Fernando'yu aldık ve işe yaradı neden yine denemeyelim şeklinde yorumlar da mevcuttu bu arada. Marcao'da başarılı olursa mesela bize karşı algı pozitif yönde baya değişir gibi. Taraftarın algısı tabii bu.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.