Haber Marco Asensio ve Ederson, Fenerbahçe'de

Yazin nöbette edersonu kim alirsa onun elinde patlar demistim

Iyiki okanin aklina uyulup alinmadi bu rezil kova

Fener araya girip fiyat yukseltmese, bize transfer olmustu. Fenerdeki ortam mi artik ne rezalet performans var edersonda ama bu takimin defolariyla da alakali, 10 saniyede top kazanan city oynamiyor onunde sonucta.

Bizde bu kadar olmazdi ama Ugurcanin verdigi katkinin yarisini goremezdik muhtemelen.

Transfer sureci kaleci icinzaten kabustu, bir sekilde cuk oturan adam geldi her ne kadar kazik binservis olsada.

Bizim külüpler biz dahil böyle araplar vari transferler yaparsak daha cok böyle rezil herifleri getiririz bu ülkeye.

Keltosun bile saç çıkarmasına sebep olan bir herifti

Bunun maasini muhasebe oderken ici ciz ediyordur vallah :asd:

Bizde bunlar ovulur ama profesyonel futbol takipçileri ovmez

bana öyle geliyorki fenerli taraftarlardan intikam almak icin bügün de kirmizi yedi beni kovsunlar derdinde adam, büyük cimbomlu cikti bu arkadas

Biten birşey yok ayrıca az attık
Evet az attık burası doğru.

OB'nin sezon başı geniş kadro kurmamasının bedeli, oyuncularımızın pili bitmiş vaziyette bu çok net. Osimhen bile bence Afcon ŞL falan derken yorgun yani belli. (tabii ki sakatlık da var)

Ama en en en sevindiğim şey şu, ben Torreira o şu bu vs fark etmez, sene sonu birilerine veda edeceksem onlarla çok güzel vedalaşmak istiyorum. Çünkü tüm disiplinsizliğine rağmen icardi dahil hepsi çok güzel bir vedayı hak ediyor.

Torreira mesela yorgunluğu çok barizdi ama buna rağmen canı cebinde oynadı bugün.

Ederson Fenerbahçeyi umursamıyor :asd: başka açıklaması olamaz.

Geri
Üst Alt