Haber Marco Asensio ve Ederson, Fenerbahçe'de

Bizim yonetimin beceriksizligini falan geciyorum da fener bu maaslari mumkunati yok karsilayamaz. Skriniar 8m kerem 5m ederson10 asensio 10 civari daha fredi taliscasi nesirisi durani falan ortalama maaslari 7-8 oldu nerdeyse. Biz 2-3 oyuncuya 8-10 veriyoruz diye problem goruyoruz. Yerliler arasinda da problem cikacak fenerde yakin zamanda.

Bizim yonetimin beceriksizligini falan geciyorum da fener bu maaslari mumkunati yok karsilayamaz. Skriniar 8m kerem 5m ederson10 asensio 10 civari daha fredi taliscasi nesirisi durani falan ortalama maaslari 7-8 oldu nerdeyse. Biz 2-3 oyuncuya 8-10 veriyoruz diye problem goruyoruz. Yerliler arasinda da problem cikacak fenerde yakin zamanda.
Ben bizde para konusu dert edildiğini gördümde fbde hiç görmedim onlarda ne bonservis ne maaş hiçbiri haber bile olmaz, medyada konuşulmaz yıllardır böyle. Fb bu sezon 100 ü geçti harcadığı para kimse adını bile anmaz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sirf para icin gelen oyuncudan hayir gelmez. Demek ki Ederson futbolu kafasinda bitirmis.

Asensio zaten bitik herif.

Fener yine sacma isler pesinde, bu isin sonu yine hüsran, yine gözyasi 😂

Tadic 'in yerini çok rahat doldurur bu herif. 10 numara bile çok rahatlıkla oynar fm profiline bakıyorum da baya sağlam oyuncuymuş

Marco+Asensio+FM20.png

Dürüst olmak gerekirse sene başnda Sane mi, Asensio mu dense net şekilde Sane derdim, üstelik daha uygun maliyete.

Hatta arttırıyorum 2 sene önce Saint Maximin mi, Asensio mu desen Maximin derdim.

O yüzden…

Ben bizde para konusu dert edildiğini gördümde fbde hiç görmedim onlarda ne bonservis ne maaş hiçbiri haber bile olmaz, medyada konuşulmaz yıllardır böyle. Fb bu sezon 100 ü geçti harcadığı para kimse adını bile anmaz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sorunlar gün yüzüne çıkmayınca sorun yok sanılıyor. görücem ben fenerdeki gruplaşmaları 1-2 ay içinde. yerliler 1-2 maç sonra kereme kurulmaya başlayacak. biz bunları daha önce çok gördük. hiç sıkıntı yok. ciddi söylüyorum bunları da. ha bizim yönetim beceriksizlikte nirvana yaptı. asla onları aklamak için söylemiyorum. kaleci ve orta saha çözmesinler istifalarını versinler defolsun gitsinler o ayrı. ama olacakları da söylüyorum. fenerin ağustos eylül'de şampiyon olmadığı bir sene görmedim henüz :D

Edersonu neden biz almıyoruz hala anlamıyorum
tamamen finansal açıdan. yıllık 10 milyon euro maaş vermek istemiyoruz. bunda da %100 haklıyız. 33 yaşındaki düşüşte bir kaleciye star sözleşmesi verilmez. hatalı olduğumuz konu bu en baştan beri belliydi. bunu en baştan biliyorduk. temmuz ayında bu işi bitirmeliydik. gerçekten çok ama çok beceriksiz yönetiliyoruz.

tamamen finansal açıdan. yıllık 10 milyon euro maaş vermek istemiyoruz. bunda da %100 haklıyız. 33 yaşındaki düşüşte bir kaleciye star sözleşmesi verilmez. hatalı olduğumuz konu bu en baştan beri belliydi. bunu en baştan biliyorduk. temmuz ayında bu işi bitirmeliydik. gerçekten çok ama çok beceriksiz yönetiliyoruz.
Ederson bize senelik 6 milyon euro'ya evet demis, bu bilgi nasil geldi diye sormayin cunku biliyorum.

Dursun ama 10 milyon euro'dan fazla bonservis verilmesine karsiymis, Fener'de zaten 14 milyon euro teklif etmis ustelik Ederson'a senelik 8+2 milyon euro maas.

Yani sorun burada Ederson degildi, tamamen bonservis farki yuzunden alamadik. Ederson kac haftadir gelmek istiyorum diye mesaj atiyormus. Yoksa 4-5 milyon euro daha bonservis verseydik alabilirdik bugun Ederson'u.

ederson'u bilmem de asensio bu ligde çok fark yaratır malesef. Umarım kafaca futbolu salmıştır başka türlü zor

Ederson bize senelik 6 milyon euro'ya evet demis, bu bilgi nasil geldi diye sormayin cunku biliyorum.

Dursun ama 10 milyon euro'dan fazla bonservis verilmesine karsiymis, Fener'de zaten 14 milyon euro teklif etmis ustelik Ederson'a senelik 8+2 milyon euro maas.

Yani sorun burada Ederson degildi, tamamen bonservis farki yuzunden alamadik. Ederson kac haftadir gelmek istiyorum diye mesaj atiyormus. Yoksa 4-5 milyon euro daha bonservis verseydik alabilirdik bugun Ederson'u.
doğrudur hocam da işte anlamadığım konu ederson'un bonservisi 3 ay önce de belli değil miydi? bi donnarumma city anlaşmasını aylardır bekleyip edersona çökme planı üzerinden transfer planlaması mı olur ya? haziranda sane çekiyorsun. üzerine osimhen çekiyorsun ama musleranın ayrılacağını 1 yıl önceden bilmene rağmen kaleci konusunda son güne kalıyorsun.geçen seneyi bire bir yaşıyoruz. doue peşinde kaç ay koştuk son günlerde jelerti çaktılar bize. diğer kanat kimdi adını unuttum onun peşinden koştuk sallaiyi 2 kat maaşa çaktılar. piyasayı hala çözemediler. üzerine kerem mevzusu barış mevzusu derken komple ölü toprağı serpilmiş durumdayız. burdan çıkmanın da tek yolu havayı 360 derece değiştirecek 2 tane transfer ( donnarumma ilkay hakan vs tarzı )

Geri
Üst Alt