Haber Marco Asensio ve Ederson, Fenerbahçe'de

Bu herifleri anlamak zor. Hoca yok, gelecek olan hoca ne tip oyuncular ister, hangi dizilişle oynar, kimi oynatır belli değil ama kadroyu şişirdikçe şişiriyorlar. Önlerine gelene inanılmaz bonservisler ve yıllık ücretler veriyorlar. Ve bütün bunları kazandığın zaman 13-14 milyon Euro elde ettiğin bir lig şampiyonluğu için yapıyorlar. Ülke puanı böyle dip yaparsa ŞL'ye direkt gitme imkanın da azalıyor. Nereden bakarsan bak kontrolsüz bir manyaklık.

Başkanları seçim derdine düşmüş, kafayı yemiş şekilde her yere saldırıyor da taraftarlarında bir tane aklı başında insan olmaz mı. İnsan demez mi lan biz neden 14 yabancı sınırı olan yerde 20 tane alıp elimizdekileri en ufak bir karla çıkarma imkanını da yok ediyoruz. Neyin karşılığında bonservisi, yıllığı, tazminatı ıvırı zıvırı dahil bir yılda 250-300 milyon Euro para harcıyoruz diye sormak da yok.

Bu herif minimum 3 yıl daha bu kulübün başında kalır abi artık bundan yüzde yüz emin oldum. Büyük ihtimalle Aziz Yıldırım'dan fazla da kalır da...

Bu hikayede city kaybedecek sanırım
Edit imzalmış puşt

Oyuncuları türkiyeye gelmesi için ikna ediyoruz 1 ay pazarlık yaparak, sonra fb görüşmeyi aklına bile getirmeyeceği adamı bu adam gelebilirmiş deyip araya girip alıyor.

Fenerbahçe, Marco Asensio için PSG'ye bonuslar dahil 8.5 milyon Euro ödeyecek. (Ben Jacobs)

Maaşı da 8 milyon Euro. Anlaşma 3+1 yıl.

Fenerbahçe, Marco Asensio için PSG'ye bonuslar dahil 8.5 milyon Euro ödeyecek. (Ben Jacobs)

Normal… hatta bonservisi düşük olduğu için iyi bir anlaşma bile denebilir… bonservis 10-12 maaş 5-6 civarı olsaydı daha başarılı olabilirmiş…

Sözde bonsuna 15 ile aston ile anlaşamamışlardı noldu da birden yarı fiyatına düştüler heralde fener aşkına.

Edersonu almamakla ne kadar iyi bir iş yaptık herkes görecek. Ama Uğurcana bayılınan paranın açıklaması maalesef yok

Sözde bonsuna 15 ile aston ile anlaşamamışlardı noldu da birden yarı fiyatına düştüler heralde fener aşkına.
Galiba bizim Sanchez transferinde son gun yari fiyatina aldigimiz gibi onlarda oyle bir sansa denk geldi, Aston Villa transferi yatinca elden cikartmak icin fiyatini dusurmusler.

oha

1756796695184.webp

11 milyon € maaş ne lan

Geri
Üst Alt