Haber Marco Asensio ve Ederson, Fenerbahçe'de

Brezilya'daki yaşlı kaleci transfer etmek gerçekten bu paralara çok anlamsız.
Biz Taffarel'i dünya kupası sonrası bedavaya almıştık ve hep diyorum süper uçan kaçan bir kaleci değildi. Hele yan toplarda berbattı, koltuk altından çok gol yerdi, yerden kötüydü. İyi yer tutardı ama refleksleri zayıftı. Çünkü yaşı vardı aynı ederson gibi. Ayağı çok iyiydi. Henry kurtarışı akıllarda kaldığı için efsane kaleci olarak kaldı. Hiçbir zaman Kahn ile Buffon ile Smeichel ile aynı seviye değildi. Prime Muslera o defansla gol yemezdi.

Dida, Marcus, Allison, Ederson vs vs hiçbiri İyi kalecilği ile ön plana çıkmıyor, hepsi oyun kurucu. Brezilyalılar ayakları iyi. Ederson ne bize ne fenere yaramaz Avrupa için.

Biz doğru kişiyi aldık, fener bu transferler doğru kişilerden oldu artı dünya maliyete girdi.

Uğurcan beleşe gelmiş mi diyeceğiz şimdi? :)

Yok ya çok para verdik çok. Ama şimdi 27,5 mu 33 mü onu anlamadım?
27.5 milyon euro, Trabzon biraz cakallik yapti taraftar tepkisini azaltmak icin, cunku Turkiye'de KDV hic bir zaman kulubun kasasina gitmiyor. Biz o parayi devlete verecegiz, devlette bize (bir kismini) geri veriyor cunku bu kulupler dernek statusunde oldugu icin bu paralari alt yapiya yatirim, tesis gibi amaclarda kullanabilirsiniz diye donuyor bu sistem.

27.5 milyon euro, Trabzon biraz cakallik yapti taraftar tepkisini azaltmak icin, cunku Turkiye'de KDV hic bir zaman kulubun kasasina gitmiyor. Biz o parayi devlete verecegiz, devlette bize (bir kismini) geri veriyor cunku bu kulupler dernek statusunde oldugu icin bu paralari alt yapiya yatirim, tesis gibi amaclarda kullanabilirsiniz diye donuyor bu sistem.
7,5 milyon fazla vermişiz… hatta 12,5… neyse geri alırız onlardan bir şekilde… Eren e sayayım bari 15-20 ye bulamayacağımız topçuyu 3,5 a bıraktılar bize…

Yali fb'nin elini kolunu bağlıyor yaptığı transferlerle. Seçimi garantiye almak adına yapıyor her hamlesini. Şu transferleri gören diğer aday(lar) kaza bela seçimi kazanmayayım diye dua eder.
Bu kulüp eninde sonunda satılacak Koç grubuna. Sahiplik laflarını boşuna etmedi zamanında.

Yali varya cok cok kurnaz herif 7 yıldır, hicbirseyin mali kısmını açıklamayan adam seçime 15 gun kala aciklatiyor yani diyorki bakın zenciyi soktum kulübe beni secmezseniz odeyemezsiniz

Edersonu gec ,fenerin kaos ortamında prime haline dönme sansi zayıf fakat hasansio işine sevindim irfanı tek hamlede bitirdi aptallar

Bizim takim 1e1de ortalama veya ortalama alti kaleciye yillik 11 verse çildirirdim.Bizim takimlar oyun kurucu kalecile oynayabilecek oyun yapisina sahip değil özellikle avrupada.

Bizim takim 1e1de ortalama veya ortalama alti kaleciye yillik 11 verse çildirirdim.Bizim takimlar oyun kurucu kalecile oynayabilecek oyun yapisina sahip değil özellikle avrupada.
Kesinlikle katılıyorum yani biz edersonu niye bu mallara bıraktık diyordum ama belli yani maasi yüzünden
10 uzeri verilecek kaleci donnadir martinezdir yada diogo costadir yada şovalyedir
Edersone 10 uzeri maas verilse bizim taraftar neden derdi merak ediyorum

Geri
Üst Alt