Haber Marco Asensio ve Ederson, Fenerbahçe'de

Ederson fark yaratacak bir kalecilik yapmıyor oynayıp oynamaması pek fark etmez ama az biraz onurları varsa ortada emsal varken o cezayı vermek zorundalar

Oynaması işimize gelir bence vasat bir kaleci

Asensio sıkıntılı herif keşke onda bişeyler olsaydılar oynamasaydı

Icardi'nin görüntüleri çok net değildi bir de, pixelleri sayabiliryordun görüntüde görüntü o kadar kötüydü.

Bu denyonun hareketini Icardi'ye kıyasla 4K olarak çekmişler. Apaçık ortada yani. Dursun uyuma lan uyuma.

Abi bunu kim gündem yaptıysa bizim aleyhimize bilerek yapıyor net , tek avantajimiz da gitsin diye

İcardinin görüntüleri ortaya çıkınca hemen saldırmışlardı tag açmışlardı. Bizim büyük hesaplardan tag girişimi falan yok

Resmi hesap İcardi ve Barışın gollerini paylaşmakla meşgul. Bugünden yangın çoktan başlaması lazımdı PFDK'ya sevkedilmez iş işten geçtikten sonra ağlamaya başlarlar bizim yönetim hep böyle

Senin futbolcuna ortada doğru dürüst bir görüntü yokken ceza vermişler burada herşey ayan beyan ortada ama yönetim sus pus e tabi lideriz ya hâlâ susarlar konuşmaları için liderliği kaybetmemiz lazım bu zihniyetle üç sezon şampiyonluk büyük başarı gerçekten

Fb maçında yedek kalecileri yerine bunun sahada olması iyi olabilir, beğenmiyorum Fb performansını, çok izlemedim ama

ceza almasın da ha hu yapıp hakemi etkiliyelim.

Icardi konusunda rakip Ankara miydi unuttum da tffye şikayet etmişlerdi

Rize oralı olmaz herhalde

Ceza almasina gerek yok

Gereksiz buluyorum bu tarz konulari

Cik topunu oyna ve kazan

Biz saha disina cikmadigimizda basarili oluyoruz zaten
Mesele ceza alip almamasi degil. Bizim futbolcuya ne oldugu belli olmayan pikselli bir video'dan ceza verildi. Ayni tarife bu tescilli $ikecilere de uygulanmak zorunda.

Geri
Üst Alt