Haber Marco Asensio ve Ederson, Fenerbahçe'de

asensio da ortalama adam bu arada anca ligde borusu öter.Sane gibi üst düzey oyuncu değil tek başına kendi yarı sahasından alıp kendi setini oluştursun.He ligde bile bu kadar etkili olmaz normalde ama işte anadolu kulüpleri Osimhen'i tutmak için bile absürt defans setleri yaparken bunla Talisca'yı 50 metrede falan anca savunuyorlar rahat rahat alıp,dönüp şut atsınlar diye.

11 maaşı etmez ama Ederson çok da kötü sezon geçirmiyor, Livakovic’ten falan iyi, City’deki son dönem halinden de iyi.

City’de ne gelse yiyordu son dönemde.

Asensio ise taş gibi adam bence fenerin Avrupa için bir motivasyonu yok zaten.

1772396641361.webp

1772396804653.webp

Bu Ederson'un bu kadar çöp olduğunu bilmiyordum. Livakovic'i geçtim Maltay'dan bile leş herif yaw
Bitik olduğu belliydi, herifin son sezonundan kesitler yapmışlardı, inanılmaz komik görüntüler vardı. Ha durumu psikolojik olduğu için ben toparlayacağını düşünüyordum ama görünen o ki daha bu yaşta refleks olarak da bitmiş. İlginç bir vaka, 30 yaşında kaleciliği bıraktı resmen. Bunu biz almış olsak şu anda fenerden 10 puan filan gerideydik muhtemelen.

Bitik olduğu belliydi, herifin son sezonundan kesitler yapmışlardı, inanılmaz komik görüntüler vardı. Ha durumu psikolojik olduğu için ben toparlayacağını düşünüyordum ama görünen o ki daha bu yaşta refleks olarak da bitmiş. İlginç bir vaka, 30 yaşında kaleciliği bıraktı resmen. Bunu biz almış olsak şu anda fenerden 10 puan filan gerideydik muhtemelen.
şu adam bu arada şuan brezilyaya gitsin orada chapacoense'de bile 11 oynatmazlar o kıvamda yani.Büyük ihtimalle sao paolo'ya falan gitse taraftar iner döver 3.maçta filan

kalesine top gelmiyor diye kaleciligi unutmus diyorlardı gelmeden önce
Az geliyordu ama yiyordu mesela Al Hilal’a yenildikleri maçı izletmiştim @Demir Isik ile @Alp Memduh Kalyoncu ya, gelmeden önce.

İkisi de o kadar kötü değil kafasındaydı, o maç sonrası biraz dönmüşlerdi.

2023te falan ŞL finali oynadıkları dönem Alissonla kapışacak seviyedeydi ama bana göre, sonra günden güne düştü.

Yine de belli olmaz, sorun yetenek değil çünkü, toparlayabilir.

Ederson Fenev'e geldiği için it gibi bin pişman bu o kadar belli ki.

Asensio öyle değil mesela. Aşırı sahiplendi ortamı.

ayağı iyi diyorlardı bu herife o da kötü, fbye gelince bitmiş.

Dursun başkanın hayatında aldığı en doğru karar

Geri
Üst Alt