- 6 Eylül 2014
- 94.097
- 64.886
- 4.608
İnsan sağlığını çöpe atmayalimElleme iyi oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsan sağlığını çöpe atmayalimElleme iyi oldu
Pozisyonda darbeden önce bir şey oluyor gibi gelmişti sanki bana ama bilemiyorum.o zaman darbeylen pek alakası yok ha
darbe alt baldıra gelmişti çünki
Doktorluk heaÖdem ne kadar uzun sürüyorsa altta yatan sakatlık daha büyük oluyor muhtemelen bağlarla ilgili ciddi sıkıntısı var sezonu kapatmıştır.

Doktor Umut isik lütfen dahiliyeyeDoktorluk hea![]()
Videoda gördümÖdem ne kadar uzun sürüyorsa altta yatan sakatlık daha büyük oluyor muhtemelen bağlarla ilgili ciddi sıkıntısı var sezonu kapatmıştır.
grade 2 acl sprain isteBu kadar sürmesi normal mi? Daha agir bir sey olabilir sanki
Kac hafta?grade 2 acl sprain iste
grade 2 aciklamasi yapilmamis kismi yirtik lafi gecmiyor ama hafif bir odem de olmadigi ortada . hakiki bir grade 2 sprain hele ki kopmaya yakin bir yirtik iceriyorsa tedavisi 2 aya kudar uzarKac hafta?
2 hafta felan diyorlar. Ama korku felan olmaz mi 2 hafta sonra oynatirlarsa? Ya da bosluga düsmesi felangrade 2 aciklamasi yapilmamis kismi yirtik lafi gecmiyor ama hafif bir odem de olmadigi ortada . hakiki bir grade 2 sprain hele ki kopmaya yakin bir yirtik iceriyorsa tedavisi 2 aya kudar uzar
asensio bence grade 2 hafif bir formu o acidan en fazla 1 ay diyorum ama sakat sakat oynatabilirler iste