marco asensio

Ödem ne kadar uzun sürüyorsa altta yatan sakatlık daha büyük oluyor muhtemelen bağlarla ilgili ciddi sıkıntısı var sezonu kapatmıştır.
Videoda gördüm
Yakın çekim almışlar
Darbe baldıra geliyor
Ama nasıl ve neden oluyorsa darbenin oluşturduğu etki direkt dize gidiyor görünür şekilde
Sanki direkt dizi hedef almış gibi oluyor yani
Hani fay kırılır ya, o hesap benzetme yapmak gerekirse
Cok bariz bağlarda sıkıntı olduğu
Hala o ödem geçmemişse zor döner gibime geliyor

Nedense bana blöff gibi geliyor artik, bi boku yok

Grade 2 kismen yirtik olmuyor mu? NBA'de genelde Grade 2 aciklandiginda kismen bir yirtik oluyor. Öyleyse 3-4 haftaya hayatta dönemez.

grade 2 aciklamasi yapilmamis kismi yirtik lafi gecmiyor ama hafif bir odem de olmadigi ortada . hakiki bir grade 2 sprain hele ki kopmaya yakin bir yirtik iceriyorsa tedavisi 2 aya kudar uzar
asensio bence grade 2 hafif bir formu o acidan en fazla 1 ay diyorum ama sakat sakat oynatabilirler iste

grade 2 aciklamasi yapilmamis kismi yirtik lafi gecmiyor ama hafif bir odem de olmadigi ortada . hakiki bir grade 2 sprain hele ki kopmaya yakin bir yirtik iceriyorsa tedavisi 2 aya kudar uzar
asensio bence grade 2 hafif bir formu o acidan en fazla 1 ay diyorum ama sakat sakat oynatabilirler iste
2 hafta felan diyorlar. Ama korku felan olmaz mi 2 hafta sonra oynatirlarsa? Ya da bosluga düsmesi felan

Geri
Üst Alt