Marco Rose Taktik Analiz

Bu taktik yaklaşımlarda çoğu zaten cezbedici avrupalı hocaların. Karakteristik özellikleri önemli onlar nasıl disiplinli almanlardan mı yoksa Skibbe gibi sadece taktiksel takılan bir heriw mi?

İyi hoca mı reis almanyadan aktar bilgilerini. @Musap Aydinli
cl 3. oldular eksi yazdi, dfb kupasinda da erken elendiler. Ligi ise kolayca 2. oldular. Gladbachta iyi gidiyordu (shaktari felan cl de 6-0 felan paketledi). BVBye transferi resmilestiginden sonra, takimda bir salma durumu olustu.
Pas oyunu oynatan hoca degil, daha cok presi felan seven adam. Ben gelmesini isterim 4-2-3-1 oynar genellikle. yani gelirse bir zm, bir ofansif os + forvet net ister

bvbde bir de zorlayan haalandin sakatlanma olayi patlamasi + 2-3 oyuncunun daha bir anda sakatlanmalari.

bvbde bu sezon 2.03 puan ortalamasi tutturdu
gladbachda iki sezon icinde 1.61 ( oda o son maclarda düstü iste)
salzburgda zaten ortaligi dagitti 2.35 ile

Farkeyi kacırdık bunu kacirmayalim.

Son Diamond’ı Gerets oynatmıştı heralde;

—————Saidou
Hasan——————Ayhan
——————İlic——
Hakan/Kabze——Necati/Ümit

Ligin kalitesi göz önüne alındığında Salzburg’daki gibi Diamond oynatacağını zannediyorum. Rose ligde başarılı olur, futbol anlayışı Türkiye’ye ve bize uygun, Avrupa’da yokuz, bence doğru isim.

—————Saidou
Hasan——————Ayhan
——————İlic——
Hakan/Kabze——Necati/Ümit

Ligin kalitesi göz önüne alındığında Salzburg’daki gibi Diamond oynatacağını zannediyorum. Rose ligde başarılı olur, futbol anlayışı Türkiye’ye ve bize uygun, Avrupa’da yokuz, bence doğru isim.
@Emrah Duvar
@Emre Bari

—————Saidou
Hasan——————Ayhan
——————İlic——
Hakan/Kabze——Necati/Ümit

sneijder gelene kadar ft de oynatmıştı.

Tam bir yavşak.

Gladbach'ı bırakıp gitti Dortmund'da ebesinin şeyini gördü. Oh olsun.

Bu adama içim ısınıyor.

Geri
Üst Alt