Marco Rose Taktik Analiz

Yani seneye de mal mal dfb den elenir + cl ceyrek/ yari görmezse kovulabilir. Bosu bosuna 10+ mio bonservis ödediler adama. Hele hele salihh. Tam balon bir sportif direktör
salak bir futbol oynatıyor herkesin mevkisiyle oynayıp it gibi koşturuyor. laypzigdeyken az sövmedim herife. iddiadan hiç yoksa 10 kere yatırmıştr beni p-st

26531.jpg

Baklava 4-4-2 Gegenpress kadar camiamiza yakisan bir olay var mi...

Bu herifi getirip U-9 seviyesinden A takima herkese bu sistemi yalatip yutturmaliyiz 3 sene icinde

Sonrasi zaten corap sokugu gibi gelir

tek dortmund'u piç ettiğini biliyom. gerisinden pek haberim yok. gene de almandır, akıllı adamdır. getiremeyecek olsak da düşüncesi hoş

Bu taktik yaklaşımlarda çoğu zaten cezbedici avrupalı hocaların. Karakteristik özellikleri önemli onlar nasıl disiplinli almanlardan mı yoksa Skibbe gibi sadece taktiksel takılan bir heriw mi?
Reis kendisi Klopp ogrencisi olmasina ragmen kenarda ve soyunma odasinda o hareketleri yaparken goremiyoruz kendisini. Daha cok komik muzip modda takiliyor ama oyunun en onemli parcalarindan biri duygusalliktir diyor topcu dediginin duygulari olur sahada bu duygulari kullanmak gerekir falan diyor bu da pek Alman disipliniyle uygun bir yaklasim degil gibi geldi bana.
Tam bir yavşak.

Gladbach'ı bırakıp gitti Dortmund'da ebesinin şeyini gördü. Oh olsun.
Gladbach'i kovid zamani kulup ekonomik olarak can cekisirken birakip gitmesi hainlik midir gozunde?
tek dortmund'u piç ettiğini biliyom. gerisinden pek haberim yok. gene de almandır, akıllı adamdır. getiremeyecek olsak da düşüncesi hoş
sırf alman diye hype lanıyor
Adam zaten Salzburg ve Gladbach'ta cok basarili da, eger bu Dortmund sezonuna laf ediyorsaniz hata yapiyorsunuz. Dortmund bu sezon Sancho ve Delaney gibi cok onemli iki oyuncu kaybedip yerlerini doldurmaya calismadi bile. Takimda dogru duzgun stoper yoktu. Acayip bir sakatlik sorunu cektiler: Akanji 10 mac, Hummels 11 mac, Guerreiro 17 mac, Meunier 19 mac, E.Can 15 mac, Dahoud 14 mac, Reyna 34 mac, Hazard 13 mac, Malen 7 mac ve Haaland 16 mac kacirdi...

Buna ragmen Dortmund bu sezon bes buyuk ligde City, Bayern, PSG ve Liverpool'dan sonra en cok gol atan takimdi. Tabii cok fazla gol de yediler ama on liberosuz, beksiz, rezil stoperlerle ve kaleci net degilken bence cok normaldi. Sakatliklar icin Rose'nin antrenmanlari da suclandi galiba ama Gladbach ve Salzburg'da bu seviyede problemler olmamisti.

Zaten BVB bu sene 50'lerden beri en cok gol attigi sezonu geride birakti. Puan ortalamasi olarak son 10 sezonda sadece 3 kere bundan iyilerdi. Kupa ve Avrupa husrandi belki ama bu gibi seyler en iyi takimlarin bile basina gelebiliyor sonucta birkac maclik turnuvayla kesin hukme varmak sacma olur.

Bence yuzyilin firsati gecti elimize, evet soru isaretleri var zaten bu soru isaretleri olmasa bu adamin Galatasaray'a gelme ihtimali olmaz, ben yine cok zor oldugunu dusunuyorum ama olursa ciddi sekilde uzun vadede fark yaratacak bir hire olur.

Rose’a kötü hoca, leş vs. diyenler bu söylemlerin altını doldurabilirse çok sevinirim.

Adolfu niye istemiyoruz? 3 stoper sistemini getirir adam.

Sistemine uygun oyuncular var mı elimizde? Uygun oyuncular almak kaça patlayacak? Oyuncularla ilişkisi nasıl? Oyuncu performansını üste çekebilir mi?

Kendisini tanımıyorum ama yakın bir arkadaşım koyu dortmund taraftarı. Başta azmini ve tutkusunu sevdiklerini ama en çok şikayet ettikleri şeyin hep geç gelen ve saçmasapan değişiklikleriydi dedi.

Geri
Üst Alt