Mariano Resmen Ayrıldı!

Hoşçakal Mariano!

Seni iyi anacağız. Elbette 2-3 sene evvel gelseydi daha iyi olurdu, lakin o vakit La Liga da banko oynuyordu.

Ofansif / Kreatif / Teknik açıdan olağanüstü bir Bek. Hız ve Stamina olsa, zaten Real da fln oynar.

Şampiyonluk için Teşekkür ederim, önündeki hayatında mutluluklar dilerim...ayrıca Baba Mariano ya iyi bak

_ _ _ _ _

Mariano’nun babası 5 günde 2 kupa görürken, Fenerbahçe 5 yıldır kupa göremiyor. Vizyon.

D7AEUFPWwAAiQ_W.jpeg

Bence Omar yerine 1 sene kalmaliydi ve cezamiz bittiginde genc birini alirdik. Bazi AL ve lig maclarinda Linnes oynasa fazla da yorulmazdi. Omar cikar deli gibi katki verir ve laflarimi yerim, orasi ayri mesela ama bence hata yaptik

Hamburg'da bir otel odasında radyodan dinlemiştim o maçı be. :D
Ulan G.Saray.
Benim hiç umudum yoktu maçtan, çünkü bir hafta önce yenilmiştik gençlerbirliğine sanırım.

Şampiyonluk gitti gözüyle bakıyordum, Maçta öyle iç açıcı geçmiyordu dakikalar ilerliyor gol atamamıştık. Aniden feghouli mariano paslaşmasından sonra mariano'nun önü açıldı, allah ne verdiyse sol ayağı ile şutu çekti, kaleci önde yakalanmıştı, iyide sıçradı ama topu yakalayamadı.

Böyle manyak bir andı işte:)

Eksikliğini hissetmeyiz umarım emekleri için teşekkürler. Top ayağına yakışan, düşündüğünü uygulayabilecek yetenekte nadir oyuncularımızdan biriydi.

Benim hiç umudum yoktu maçtan, çünkü bir hafta önce yenilmiştik gençlerbirliğine sanırım.

Şampiyonluk gitti gözüyle bakıyordum, Maçta öyle iç açıcı geçmiyordu dakikalar ilerliyor gol atamamıştık. Aniden feghouli mariano paslaşmasından sonra mariano'nun önü açıldı, allah ne verdiyse sol ayağı ile şutu çekti, kaleci önde yakalanmıştı, iyide sıçradı ama topu yakalayamadı.

Böyle manyak bir andı işte:)

Aynen Gençler'e yenildikten sonra Başakşehir ile başlayıp seri halde sene sonuna kadar devam etmiştik. Klasik Galatasaray refleksi. :)
Ama o sezon cidden muazzam 2.yarı oynadık.

Avrupa'nın en iyi sağ beklerinden birine sahiptik o yüzden bundan sonra gelecek her herif küfür yiyecek

Takım kötüyken belki de daha fazla yüklendik ama hep fark yaratan oyunculardan biri oldu. İyi hatırlanacak, muhtemelen özlenecek de. Yolu açık olsun. :hat:

Başak'a attığın kritik gol ile hafızalara kazındın.Yolun açık olsun.

Geri
Üst Alt