bırakın balotelliyi falan

1097968_631165153586015_1850575842_n.jpg

hayırlı olsun diyebilir miyiz?

Balotelli gelmez abicim.

Valla ne sniejdere ne drogbaya gelmez dedim. ama Balotelli GELMEZZZ..

Adam pitbull boğa gibi. Avrupanın enyi 5-10 forvetinden biri . GS a gelmesi için senelik 8-10 m euro sadece adama vermemiz gerekir.

Adamın deli piyasası var ki Milan eğer illa satacaksa İngiltere ye gider.

Arsenal haberleri vardı. 250m euro mu pound mu ne reklam geliri almışlar bir sponsordan. Sene sonu Alırlar balotelliyi istiyorlarmış ki Arsenale yakısır.

O takımın su an en önemli eksiği forveti bence.

BRZZumuCEAEmWV2.jpg:large

Manisa'nın gururu Mario Balotelli :tiphat:

Balotelli sakın kart görme diye 15 dakika dil döken Mourinho 46.dakikada oyundan atılan Balotelli ile olan anısını anlatırken tebessüm ediyordu.Videosu vardır utube'ta..Gülmekten ölmüştüm , çok sempatik bir anlatışı var mou'nun :D

Bize gelmesin. Sorun çıkartır, onla uğraşamayız.

Futbolcu belki ikna edilebilir ama Milan'ın isteyeceği bonservis 20m dan başlar diye düşünüyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SBv-nFecFBU[/media]

Milanlilar Balotelli icin umudu kesmisler, Seedorf 70. dakikada 2-1 yenik durumda oyundan aldi....

Balotelli de kulübede aglamaya basladi....

Melo de Baloya mesaj gönderdi:

Felipe Melo ‏@_felipemelo_ 9 Min.

Un peccato vedere @finallymario fischiato negli stadi italiani.Doloroso vederlo triste e in lacrime.Forza Mario sei un campione!

(A shame to see @FinallyMario whistled in Italian stadiums. It's painful to see him sad and crying. Mario you're a champion!)

Sezon Sonunda Drogbanin yerine bu Adam gelsin. Aslanim Benim...

sen gel LAN !! bu adam bu taraftarla Arenada ortaliginn........ melo ile beraber offfffff dusunemiyorum gel lan

Hayal görmeyin derim. Oyuncu ikna edilir de bonservis çok sıkıntı.

Balotelli sakın kart görme diye 15 dakika dil döken Mourinho 46.dakikada oyundan atılan Balotelli ile olan anısını anlatırken tebessüm ediyordu.Videosu vardır utube'ta..Gülmekten ölmüştüm , çok sempatik bir anlatışı var mou'nun :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=JDEruS1D7VY[/media]

Bu adam gelirse herhangi bir derbi de hat-trick yapar sonra da atılır.

Demedi demeyin. :)

Adam ayriliyormus sezon sonu.

Bikmis irkciliktan galiba, Napoli taraftari da ne mal bir taraftar, sanki kendi takimlarinda siyahi bir oyuncu yok.

Geri
Üst Alt