Bf-7lTjCUAAIezb.jpg

mancininin de skysporta açıklaması var balo hakkında...o en iyi olabilcek yeteneğe sahip,sadece biraz zaman kaybetti şeklinde..tuhaf

Uğraşılırsa eğer Benteke'yi tercih ederim. Aksi durumda Balo bizde çok iyi işler yapabilir.

Balo gelirse iddaaliyim tüm rekorlari altüst eder bu ligde. Efsane olur

melih abi benteke iyi mi o kadar?

O adamı Chelsea nasıl almıyor onu düşünüyorum ben. Çok acayip bir oyuncu. Atletik, güçlü, 1.91 boyuna göre oldukça hızlı. Hem yüksek hem alçak toplarda çok iyi. Benteke mutlaka uğraşılması gerekilen bir isim. + Lillede 18 yaşında bir oyuncu var. Divock Origi. Sonu benteke gibi olur. Gerekli şanslar verilirse çok kaliteli kumaş.

O adamı Chelsea nasıl almıyor onu düşünüyorum ben. Çok acayip bir oyuncu. Atletik, güçlü, 1.91 boyuna göre oldukça hızlı. Hem yüksek hem alçak toplarda çok iyi. Benteke mutlaka uğraşılması gerekilen bir isim. + Lillede 18 yaşında bir oyuncu var. Divock Origi. Sonu benteke gibi olur. Gerekli şanslar verilirse çok kaliteli kumaş.

Michy Batshuayi - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Bu arkadaşa da iyi diyorlardı, ben takip etmiyorum.

Yalniz hic bi oyuncudan Didier Drogba kadar olmasini beklemeyin.

Sirf zenci ve güclü diye her oyuncu onun gibi olmaz.

Romelu Lukaku, Christian Benteke ve Mario Balotelli gibi oyuncularda onun yerini tutmaz.

Michy Batshuayi - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Bu arkadaşa da iyi diyorlardı, ben takip etmiyorum.

Youtubede Scout diye bir kullanıcı vardı ismi yanlış hatırlamıyorsam eğer. Hatta Brumanın da videosunu hazırlamıştı. Söylediğin elemanı sadece onun hazırladığı bir video da izledim. Onun dışında takip etmedim. Bizim Scout ekibi kimleri izliyor acaba. Origiden haberleri var mı. En son 27 yaşında bir stoperi izliyorlar diye haberler çıkmıştı :D

Youtubede Scout diye bir kullanıcı vardı ismi yanlış hatırlamıyorsam eğer. Hatta Brumanın da videosunu hazırlamıştı. Söylediğin elemanı sadece onun hazırladığı bir video da izledim. Onun dışında takip etmedim. Bizim Scout ekibi kimleri izliyor acaba. Origiden haberleri var mı. En son 27 yaşında bir stoperi izliyorlar diye haberler çıkmıştı :D

Bruma deyince aklıma geldi yine. :(

Ben suna inaniyorum ki mourinhonun forvette aradigi ilk ozellik kafasinin zehir gibi calismasi. Futbolu mantalite olark icmis olmasi. Drogba sevdasi da burdan geliyor zaten simdi de eto'o yu kullaniyor torres yerine... Ama arayista oldugu acik bakalim kimi alacak.

Ben suna inaniyorum ki mourinhonun forvette aradigi ilk ozellik kafasinin zehir gibi calismasi. Futbolu mantalite olark icmis olmasi. Drogba sevdasi da burdan geliyor zaten simdi de eto'o yu kullaniyor torres yerine... Ama arayista oldugu acik bakalim kimi alacak.

işte bende o yüzden Bentekeyi niye almıyor diyorum. Tam aradığı isim çünkü. En azından ben öyle düşünüyorum. Biz uğraşırız umarım diyorum da, şuan bana göre bentekeyi almak baloyu almaktan daha zor gibi duruyor.

Geri
Üst Alt