mutlu aydoğan
Yeni Üye
- 9 Şubat 2014
- 15
- 0
- 251
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alirsak müthis olur lan..
Uğraşılırsa eğer Benteke'yi tercih ederim. Aksi durumda Balo bizde çok iyi işler yapabilir.
melih abi benteke iyi mi o kadar?
O adamı Chelsea nasıl almıyor onu düşünüyorum ben. Çok acayip bir oyuncu. Atletik, güçlü, 1.91 boyuna göre oldukça hızlı. Hem yüksek hem alçak toplarda çok iyi. Benteke mutlaka uğraşılması gerekilen bir isim. + Lillede 18 yaşında bir oyuncu var. Divock Origi. Sonu benteke gibi olur. Gerekli şanslar verilirse çok kaliteli kumaş.
Michy Batshuayi - Oyuncu profili - transfermarkt.tr
Bu arkadaşa da iyi diyorlardı, ben takip etmiyorum.
Youtubede Scout diye bir kullanıcı vardı ismi yanlış hatırlamıyorsam eğer. Hatta Brumanın da videosunu hazırlamıştı. Söylediğin elemanı sadece onun hazırladığı bir video da izledim. Onun dışında takip etmedim. Bizim Scout ekibi kimleri izliyor acaba. Origiden haberleri var mı. En son 27 yaşında bir stoperi izliyorlar diye haberler çıkmıştı![]()
Bruma deyince aklıma geldi yine.![]()
O adamı Chelsea nasıl almıyor onu düşünüyorum ben. Çok acayip bir oyuncu. Atletik, güçlü, 1.91 boyuna göre oldukça hızlı. Hem yüksek hem alçak toplarda çok iyi. Benteke mutlaka uğraşılması gerekilen bir isim. + Lillede 18 yaşında bir oyuncu var. Divock Origi. Sonu benteke gibi olur. Gerekli şanslar verilirse çok kaliteli kumaş.
Ben suna inaniyorum ki mourinhonun forvette aradigi ilk ozellik kafasinin zehir gibi calismasi. Futbolu mantalite olark icmis olmasi. Drogba sevdasi da burdan geliyor zaten simdi de eto'o yu kullaniyor torres yerine... Ama arayista oldugu acik bakalim kimi alacak.
Rosicky ve Ledesma rezilliklerini nasıl bilmezsin![]()
Onlar buradan mı çıkmıştı![]()