Balotelli tuhaf bir adam. Sert durmaya çalışan duygusal biri. Yetiştiği ortamda dolayı sürekli bir sertlik gösterisi yapma ihtiyacı hissediyor. Gol atınca kutlamam bu benim işim falan diyip, maç kaybedince oturup ağlıyor. Avrupa'lı anlamaz böyle adamı. Onun ilacı Türk taraftarı. Türk taraftarının da ilacı Balotelli. Muhteşem bir ortaklık olur.

Futbol kalitesi zaten tartışmaya açık değil.

kaybedince değil abi, kesin ırkçılık var diyorlar, üstü örtülüyor deniyor, kaybeden adam böyle ağlar mı ben daha önce hiç görmedim baloyu bu halde..

Yahu neden bu kadar savunma ihtiyacı duyuyorsunuzki ben bunu anlamıyorum.Melonun juveyi iplemediniğini nerden çıkartıyorsunuz hem

Savunmuyorum yav merak ettim soruyorum :) Melo'da sonuçta Juve'den şutlandığı için bize geldi.

Ya fazla tartismaya gerek yok. Balotelli sorunlu bir insan. Italya´da zenci olmanin, dislanmanin psikolojik etkileri bunlar.

Balotelli 23 yasinda ve Milan´da daha olgun davrandigini düsünüyorum. Eskisi gibi ilginc olaylarla gündeme gelmedi Balotelli.

Fiziginden mi kaynaklaniyor bilmem ama, yasindan cok büyük bir muammele gördü Balotelli herzaman.

Yavas yavas olgunlastigini düsünüyorum. Evet hala ilginc bir tip, ama eskisi kadar deli biri degil.

Savunmuyorum yav merak ettim soruyorum :) Melo'da sonuçta Juve'den şutlandığı için bize geldi.

Yahu melo ile balotelli birmi Allah aşkına melo juventus hocası tarafından beğenilmediği için takımdan gönderildi ama ona rağmen melonun sağlam bir referansı vardı.Daha öncesinde almeria ve fiorentinada

baya top oynamıştı ve oralardan gitgide yükselmişti.Soruyorum size balotellinin referansı nedir bizim transfer etmemiz için? Çatlak bir futbolcu olduğu için bazı renktaşlarımızın ona hayran oluşumu?

Yahu melo ile balotelli birmi Allah aşkına melo juventus hocası tarafından beğenilmediği için takımdan gönderildi ama ona rağmen melonun sağlam bir referansı vardı.Daha öncesinde almeria ve fiorentinada

baya top oynamıştı ve oralardan gitgide yükselmişti.Soruyorum size balotellinin referansı nedir bizim transfer etmemiz için? Çatlak bir futbolcu olduğu için bazı renktaşlarımızın ona hayran oluşumu?

Balotelli'nin referansı ne midir? Neyse kolay gelsin...

Cok iyi bir futbolcu olmasi ve cok genc yasta dunyanin en buyuk kluplerinde oynamis, Italyan milli takiminin ilk 11 oyuncusu olmasi?

* Italya'da 3 sezon Inter'le sampiyonluk, 1 Italya Kupasi, 1 Italya Super Kupasi

* Inter'le Sampiyonlar Ligi sampiyonlugu

* Manchester City ile 1 EPL sampiyonlugu, 1 FA Cup, 1 FA Community Shield

Daha 23 yasinda, daha ne olsun? Bir de kazandigi kisisel odul var 2-3 tane.

Senin soruna ne cevap verebilirsin? Balotelli gibi futbolculari Türkiye'de pek fazla göremedik, insallah olur.

Balotelli gibi futbolcuları Türkiyede gördük en basitinden pascal nouma örneğini verebilirim.Bu tür oyuncular bizim kulübümüze yakışmaz.Sadece yetenekli olmak büyük futbolcu olmak anlamına gelmesin.

Herşeyden önce iş ahlakı lazım bir insana balotellinin referansı nedir diye sordum ama cevabı herkes biliyor aslında avrupada itibarını kaybetmiş bir futbolcu balotelli.Bugüne kadar yaptıklarıyla ona

bir referans göstermek zor onun hakkında söylenecek tek şey oynarsa büyük futbolcu tabi oynarsa.Kendi soruma kendim cevap vermiş oldum bu arada.

Cok iyi bir futbolcu olmasi ve cok genc yasta dunyanin en buyuk kluplerinde oynamis, Italyan milli takiminin ilk 11 oyuncusu olmasi?

* Italya'da 3 sezon Inter'le sampiyonluk, 1 Italya Kupasi, 1 Italya Super Kupasi

* Inter'le Sampiyonlar Ligi sampiyonlugu

* Manchester City ile 1 EPL sampiyonlugu, 1 FA Cup, 1 FA Community Shield

Daha 23 yasinda, daha ne olsun? Bir de kazandigi kisisel odul var 2-3 tane.

Bir üstteki yazmış olduğum mesaja bakarsan cevabının bir kısmını bulabilirsin.

balotelli geldi sanki de millet laf söylüyo adama bizim milli takımı perişan eden almanyayı tek başına yıkan adam için referans sorgusu yapılıyo balotelli bu daha ne olsun bu adam normal bi adam olsa bizimle adı yanayana bile gelmez balotellinin normal kafada olanı ibra zaten yetenek olarakta ronaldoyla aynı seviyede ciddi söylüyorum bunu

Bir üstteki yazmış olduğum mesaja bakarsan cevabının bir kısmını bulabilirsin.

Eger takim degistirmesinden bahsediyorsan cok var cok takim degistiren futbolcu. Ibrahimovic de her 2-3 senede bir takim degistirdi, o da mi kotu?

Ben sikayet etmem sahsen 3 yil icinde 3 sampiyonluk, 2 kupa, bir de Sampiyonlar Ligi kazandirip giderse, gelsin de kazandirsin yeter ki. Sen begenmezsen o kadarini, ona diyecek birsey yok :D

Geri
Üst Alt