Haydar Polat
Sarı Üye
- 8 Ekim 2013
- 541
- 1
- 268
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balotelli tuhaf bir adam. Sert durmaya çalışan duygusal biri. Yetiştiği ortamda dolayı sürekli bir sertlik gösterisi yapma ihtiyacı hissediyor. Gol atınca kutlamam bu benim işim falan diyip, maç kaybedince oturup ağlıyor. Avrupa'lı anlamaz böyle adamı. Onun ilacı Türk taraftarı. Türk taraftarının da ilacı Balotelli. Muhteşem bir ortaklık olur.
Futbol kalitesi zaten tartışmaya açık değil.
Sneijder'da İnter'i Real'i iplemedi ama bizde oynuyor...
Sneijder'da İnter'i Real'i iplemedi ama bizde oynuyor...
Ne demek ne alaka
Eminmisin abi sneijderin inter ve reali iplemediğine
Cok sacma yorum olmus Ahmet abi. Sneijder nasil Real ve Inter'i iplemediSaka mi bu
![]()
Baya ne alaka? City ve Milan'ın Galatasaray'dan fazla ne gibi bi iplenme potansiyeli var?
Ayrıca Melo Juve'yi iplemedi bizi mi ipliyor şu anda senin mantığına göre.
Yahu neden bu kadar savunma ihtiyacı duyuyorsunuzki ben bunu anlamıyorum.Melonun juveyi iplemediniğini nerden çıkartıyorsunuz hem
Bence Ballotelli oynar... Ha belki hep üst düzey oynamaz ama burada oynar... Ve eminim ki EPL den de Seria A dan da daha ciddiyetle oynar...
Elbette kendi düşüncem...
Savunmuyorum yav merak ettim soruyorumMelo'da sonuçta Juve'den şutlandığı için bize geldi.
Yahu melo ile balotelli birmi Allah aşkına melo juventus hocası tarafından beğenilmediği için takımdan gönderildi ama ona rağmen melonun sağlam bir referansı vardı.Daha öncesinde almeria ve fiorentinada
baya top oynamıştı ve oralardan gitgide yükselmişti.Soruyorum size balotellinin referansı nedir bizim transfer etmemiz için? Çatlak bir futbolcu olduğu için bazı renktaşlarımızın ona hayran oluşumu?
Balotelli'nin referansı ne midir? Neyse kolay gelsin...
Kaçamak bir cevap olmuş ama önemli değil iyi geceler.
Yahu melo ile balotelli birmi Allah aşkına melo juventus hocası tarafından beğenilmediği için takımdan gönderildi ama ona rağmen melonun sağlam bir referansı vardı.Daha öncesinde almeria ve fiorentinada
baya top oynamıştı ve oralardan gitgide yükselmişti.Soruyorum size balotellinin referansı nedir bizim transfer etmemiz için? Çatlak bir futbolcu olduğu için bazı renktaşlarımızın ona hayran oluşumu?
Senin soruna ne cevap verebilirsin? Balotelli gibi futbolculari Türkiye'de pek fazla göremedik, insallah olur.
Cok iyi bir futbolcu olmasi ve cok genc yasta dunyanin en buyuk kluplerinde oynamis, Italyan milli takiminin ilk 11 oyuncusu olmasi?
* Italya'da 3 sezon Inter'le sampiyonluk, 1 Italya Kupasi, 1 Italya Super Kupasi
* Inter'le Sampiyonlar Ligi sampiyonlugu
* Manchester City ile 1 EPL sampiyonlugu, 1 FA Cup, 1 FA Community Shield
Daha 23 yasinda, daha ne olsun? Bir de kazandigi kisisel odul var 2-3 tane.
Bir üstteki yazmış olduğum mesaja bakarsan cevabının bir kısmını bulabilirsin.