Balotelli'nin futbol yetenekleri haricinde karakterine vs. laf söyleyenleri anlıyorum da, adam Balotelli'ye faal olanlar için en overrated olanı diyor ve ben bunu anlamıyorum. Gerginlik olmasın diye işi geyiğe vurup bir cevap veriyorum, sonra b*kunu çıkarmış oluyorum.

Sağolun ya, çok sağolun. Devam edin siz Balotelli'ye overrated yorumları yapmaya.

sene sonu kesinlikle alınmalı.drogbayı bi basketbol maçında istediğiniz gibi bunu da biyerlerde dile getirin.gerekirse bi kampanya başlatalım.bu adam değişir bize gelirse.olgunlaşır.

Ruya Ruya, uyanin artik..

Futbol otoritelerine gore

Bana Sneijder'in Galatasaray'a geleceğini, Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası ve Süper Kupayı alacağını, milli takımın 2002 de dünya üçüncüsü olup 2008 de avrupa şampiyonasında yarı final oynayacağını, hadi hepsini geçtim Galatasaray'ın bu sezon Real Madrid ve Juventus un olduğu gruptan çıkabileceğini yürekten inanarak söyleyen bir tek futbol otoritesi göster. O zaman sana hak vereceğim.

Cimbom'un çocuğu yaban ellerde.kavuştur bize ünal başkan:(

Sakın gelme. Başka bir vurdumduymazı bu bünye kaldırmaz çünkü. Hırslı ve yetenekli olması kadar takım için savaşan olması da önemli.

Bana Sneijder'in Galatasaray'a geleceğini, Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası ve Süper Kupayı alacağını, milli takımın 2002 de dünya üçüncüsü olup 2008 de avrupa şampiyonasında yarı final oynayacağını, hadi hepsini geçtim Galatasaray'ın bu sezon Real Madrid ve Juventus un olduğu gruptan çıkabileceğini yürekten inanarak söyleyen bir tek futbol otoritesi göster. O zaman sana hak vereceğim.

O dediklerinle alakasi olmadigi icin gosteremem oyle bir ornek, olaylar farkli..

Mario Balotelli ‏@FinallyMario 11 Ağu

Wooo a lion trying to jump in my room!! Ahahah pic.twitter.com/ngOZSoyDCI

BRZZOo_CIAI8l8R.jpg:large
:dispirited:

sneijderle iyi anlaşıyo gibi.drogba giderse şıno abilik yapar.

Bu adam bizde olur, olur olmasına da sezon sonuna kadar Ahmet Çakar-Sinan Engin ikilisi Melo'dan çok bununla uğraşır.

Ama hepsini susturur sahada. Yalan yok İbra olmayacağına göre bu adamı saha da , Arena'da görmek en büyük 2. hayalim olur.

8-9 sene daha şov yapar buralarda.

Geri
Üst Alt