Mental sorunları olduğu bariz. Yeteneğine kimse laf edemez zaten.

Futbolcu olmasa ne iş yapardı acaba diye düşünüyorum. Gerizekalı.

bu adam milanı liverpoolu sklemiyo afedersiniz bizdemi oynayacak her oynadığında ayrı bir vukuat işler saha içinde. bana potansiyel yeteneği lazım değil saha içinde yapacakları önemli. net çöp bir adam

Arkadaslar siz bakmayin Balotelli´nin bazi maclardaki performansina. Bu adam eger gecen sezon halen 20 Milyon avro gibi bir paraya alindiysa, ozaman bu sinirsiz potansiyalinden dolayidir. Bu potansiyalde bir forveti normal sartlarda transfer etmemiz zaten imkansiz. Okadar sapikligina, vurdum duymazligina, ve pisikopat tavirlarina ragmen avrupa kulüpleri "zor ama deger" diyorsa, biz bu cocukta gelecek sezon bir riske girmemiz kötü bir opsiyon olmaz.

7-10 Milyon avro civari girilir bu adam icin. Bu adam bizde öyle bir patlama yapar ki, gözünüze bile inanamazsiniz.

sneijder gibi mazbut adamı yönetemeyenler bu deliyi mi yönetecek yahu çıkın artık şu hayal dünyasından. taraftar ve yerliler hayatı zindan eder bu herife.

Bizim taraftar yine futbol profesör olup çocugu amatör ilan ettiler

Bu devirde potansiyelli forvet bulmak çok zor.

Ya böyle risklere girersin, ya da ihtiyar forvetlerden birisini alirsin.

Bizim büyük bütçemiz filan da yok.

Balotellinin mentalite sorunu düzelt, gelecek 5 sene üst düzey forvete sahip olursun.

hazir forvetler zaten en az 20m isterler

bunu almak demek başımıza bela almak demek dünya üstünde yetenek - ego oranı en ters orantılı futbolcu

Bizim taraftar yine futbol profesör olup çocugu amatör ilan ettiler

Bu devirde potansiyelli forvet bulmak çok zor.

Ya böyle risklere girersin, ya da ihtiyar forvetlerden birisini alirsin.

Bizim büyük bütçemiz filan da yok.

Balotellinin mentalite sorunu düzelt, gelecek 5 sene üst düzey forvete sahip olursun.

hazir forvetler zaten en az 20m isterler
bu adamın mentalite sorununu kimse düzeltemez daha bi cacıık olmaz bundan

lincoln ayarında bir herif bu melo değil.

Lincoln pisirikti, bu adam öyle degil. Bu adamin damarina kimse basmak istemez, eglence kaynagi olur. Melo ve Sneijder ile cok iyi anlasir.

Chelseas-John-Terry-left--010.jpg

Geri
Üst Alt