Boş yere kimse beklentiye girmesin.Zaten eğer yönetim ve teknik heyet akıllıysa almaz.Çünkü 6 yabancı sınırı var Telleste gelince böyle sorunlu oyuncu çekilmez.Sadece oda değil Şampiyonlar Liginde oynayamaz yani kısaca bu devre gelirse baya kazık yeriz.Ancak olurda sene başında AB yasası gibi kurallar çıkarsa fiyatıda uygunsa alınır ama şimdi belkide alınacak en son isim.

hay gözünü seviyim.

bakın arkadaşlar. şampiyonlar liginde oynayamayacak adamı alıpta ilk seneden kazık yemenin anlamı yok. Bu takıma yerli oyuncular lazım. takımda forvet bolluğu hadsafada zaten (drogba-burak-umut-bruma) yani oldukçada kaltieli oyuncular bunlar. o yüzden balotelli asla alınmamalı.

Dogru..Balotelli cok riskli transfer olabilir...ama iyi yönlere bakar isek..

1. ya Tutarsa? ya tutarsa nasil bi oyuncu kazaniriz herkez biliyor... Melo da disziplinsiz degilmiydi "bidon" diyorlardi fln...

2. Tutmaz ise...Balotelli 23 yasinda, ve kalitesi kantilamis birisi. piyasasi var. Iyi bi fiyata satabiliriz, parasal kayip okadar cok olmaz kanimca.

Haci adam city gibi milan gibi bize gore organizasyonu hayvani boyutlarda olan yerlerde malliklar yapti. Hele city de. Burasi cirflik vallahi burada cok ilginc seyler deneyebilir, ama Allah yeteneki bu capsiza vermis iste. Bizim gibi kuluplerin boyle riske girmesi akil kari degil.

bakın arkadaşlar. şampiyonlar liginde oynayamayacak adamı alıpta ilk seneden kazık yemenin anlamı yok. Bu takıma yerli oyuncular lazım. takımda forvet bolluğu hadsafada zaten (drogba-burak-umut-bruma) yani oldukçada kaltieli oyuncular bunlar. o yüzden balotelli asla alınmamalı.

Sanırım Milan aldığında da yarım sezon ŞL de oynayamadı. ya da ben öyle hatırlıyorum

Medya hiç rahat bırakmaz. Balotelli iyi futbolcudur fakat Türkiye'de futbol mutbol oynamaz, oynatmazlar.

Ilk okuduğumda bende imkansız falan dedim Ama bu adam Balotelli. Bu manyak herif böyle bir hamle yapar mı? Yapar vallah,bunun sağı solu belli olmuyor. Baloyu ikna edebilirsek, ortadaki tek sorun bonservisi olur. Bunu da başkan artık bir türlü çözmeli. Bence Balotelli gibi bir adamı 15 milyon altına bağlayabilirsek büyük başarı olur ama bence Milan tahminen 20-30 civarı ister ve böylece transfer yatar.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

milan niangı kiralamış,sıra balotellide diyolar.

Buragin piyasasi dustu . Sene sonu o firsati elimizin ucuyla ittik :(

bence burak'ın para karşılığı satılmasının espirisi yok sonuçta trabzonada para vermek zorundayız takasta kullansak trabzon hak idda edebiliyormu acaba? bende balotelli'ye sıcak bakmıyorum ama burak'ın kahrını çekeceğime balotelli'ye katlanırım daha iyi

bence burak'ın para karşılığı satılmasının espirisi yok sonuçta trabzonada para vermek zorundayız takasta kullansak trabzon hak idda edebiliyormu acaba? bende balotelli'ye sıcak bakmıyorum ama burak'ın kahrını çekeceğime balotelli'ye katlanırım daha iyi

Milan almaz bence Buragi . Ama takas olursa Trabzona para gitmezz

boyle bir calisma var ise, sanirim yabanci kurali degisecek..

Geri
Üst Alt