Sezon sonu bu deli oğlan takımımıza katılmalı forvete 30+ adamlar almayalım Balotelli henüz 25 yaşında ayrıca piyasasıda düştü,Maximum 7-8 M € bonservisi var şu anda,gelip tutarsa 4-5 yıl sırtlar takımı en azından.

almak icin tam zamanı. avrupa'yı dolastı ve tutunamadı.

sıra artık bizde

balotelli'ye takımın lideri sensin dersek ucurur bizi.

adam sadece saygı görmek istiyor :)

Orası Hocanın ve Yönetimin değişmesine bağlı açıkçası bu takımın başındakilerle benim hiçbir beklentim yok zaten onlarla bu forvet hattıda zor kesinlikle,Brumayıda satarlar FFP derler Balotelli zaten imkansız olur,Umarım güzel ve köklü bir değişiklik yaparız yönetim ve Teknik direktör bazında sezon zaten bitti,şimdiden kadro hayalleri kurmaya başladım.

Milanda bitti adam berlusconi Balotelli İtalyan ama biraz güneşte fazla kalmış dedi balo durmaz orda

Welcome to Gala diyeceğimiz günler yakın gibi geliyor Balo gelecek dertler bitecek.

Balo gelir dertler çoğalır.
Daha profesyonel adam lazım bize boşa sıkacak kuruş yok.
Çocuk buyutmeyle ugrasmayalim bide.
Emenike nin formayı çıkarıp oyundan çıkmak istediği görüntüyü görüyorum bu adamın olası gelmesi durumunda.
Çok müsait bunu yapmaya

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emenike nin formayı çıkarıp oyundan çıkmak istediği görüntüyü görüyorum bu adamın olası gelmesi durumunda.
Çok müsait bunu yapmaya

Bence bi gelsin şansımızı deneyelim,Karaoğlan niyeyse bu ligin altını üstünü getirecekmiş gibi geliyor bana burda kendini bulabilir belki.Forvete artık şöyle keyif verecek bir adam gelsin Burak-Umuttan sonra

Bence bi gelsin şansımızı deneyelim,Karaoğlan niyeyse bu ligin altını üstünü getirecekmiş gibi geliyor bana burda kendini bulabilir belki.Forvete artık şöyle keyif verecek bir adam gelsin Burak-Umuttan sonra
Olmaz o is.
Ben istemem yani

Yıllık 3m-4m avro filan isteyecek sonra futboldan daha çok gece kulüplerinde takılacak. Eskiden istemiştim ama şimdi iyice gözden düştü. Potansiyeli var ama mentalite 0 olduğu sürece ondan bi cacık olmaz

telli beyin bizde verim vermesi için önce adam akıllı bir td olması gerekiyor

bu manyağı Fatih hoca bile adam edemez.. Bir ihtimal magiruscu yakinen ilgilenirse belki.

Alalim, 1.90 boyundaki zenciden zarar gelmez. Apo onu kus sütü ile besler, dine imana getirir.

Çok müsait bunu yapmaya

balotelli'ye sahip cıkarsak katkı sağlar.

takımın abisi sensin diyecez, gururunu oksucaz, sonrasında adam gibi topunu oynar.

Balotelli olmaz. Şu an da bile takımdakiler maç ortasında tartışıyorlar, Balotelli de gelirse bildiğin yumruklu kavga ederler.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balo her yıl değer ve itibar kaybediyor ama ne bilim yani bu adam burda patlar çünkü ona destek çıkmaya müsait bir yapı var ve o da takımın en önemli adamı olabileceği bir yerde uçuradabilir bir takımı.Açıkçası Bu lige gelen RvP-Gomez-Drogba-Eto dahil en yetenekli Forvet olur,tabi en vurdumduymazı ama denemek lazım.

Geri
Üst Alt