Kendisi Manisalıdır aslen 45numarayı ondan giyer hemşeri oldumuz için çok istiyorum gelmesini:O

başkan yalanlamış zaten. milan yanlış hatırlamıyorsam bi 25 vermişti. 25'in altına niçin satsın? çıtayı yükselttik evet ama Sneijder, Drogba gibi oyuncular fırsat transferiydi bizim için.

Bu adama karsi acayip sempatim var beya..:)

Almanlara nasil cakmisti o gün. Ikinci golün ardindan o efsane poz.

Gelirse belki sevincten aglarim..

Balotelli, doumbia, demba ba gibi rakip defansı yıpratacak güçlü forvetlerden biri bizim için şart fakat bu yabancı kontenjanı sağolsun ultra-mega-süperstar Burak'a katlanmaya devam.

bu adam gelir mi gelmez mi bilinmez ama bizimle alakalı böyle haberlerin çıkması hoşuma gidiyor. belki özellikle yönetim tarafından çıkartılıyor da olabilir. her ne kadar çok sevsem de drogbanın performansının artmasını sağlayabilir daha doğrusu özellikle ligdeki maçları daha fazla ciddiye almasına yolaçabilir. özellikle ligdeki maçları çok gayriciddi bir biçimde oynayabiliyor drogba. cl için birşey diyemem çünkü ikinci tura bu adam çıkardı bizi. bence kontratın 1 sene daha uzatılması ikinci yarıdaki performansına bağlı olacak. bu açıdan drogbanın üzerinde de demoklesin kılıcı gibi durmalı bu mevzu. kendini vazgeçilmez olarak görmemeli.

bu adam gelir mi gelmez mi bilinmez ama bizimle alakalı böyle haberlerin çıkması hoşuma gidiyor. belki özellikle yönetim tarafından çıkartılıyor da olabilir. her ne kadar çok sevsem de drogbanın performansının artmasını sağlayabilir daha doğrusu özellikle ligdeki maçları daha fazla ciddiye almasına yolaçabilir. özellikle ligdeki maçları çok gayriciddi bir biçimde oynayabiliyor drogba. cl için birşey diyemem çünkü ikinci tura bu adam çıkardı bizi. bence kontratın 1 sene daha uzatılması ikinci yarıdaki performansına bağlı olacak. bu açıdan drogbanın üzerinde de demoklesin kılıcı gibi durmalı bu mevzu. kendini vazgeçilmez olarak görmemeli.

kesinlikle katılıyorum drogbanın performansına direk etki eder alternatifi olduğunu fark eder drogba...

Futbolculuğu 10 numara ama her hafta hatta her gün basına malzeme verir :(

BdFDtYbIgAAZUyW.jpg

----------Melo-------------

---------------Sneijder-----

-Nani------------------Bruma---

--------Drogba--Balo----------

2 yeriz 5 atariz :D

Muslera

Eboue - Terry - Semih - Telles

Melo

Nani Selçuk Sneijder Bruma

Balotelli Drogba

:D

Bu arada Milan'dan yıllık 4 Milyon Euro garanti ücret alıyormuş. Bonuslarla beraber 5 Milyon Euro gibi bir rakam ortaya çıkıyor. tabi vergi durumu nedir onu bilmiyorum.

Ahlakı yok bu adamın,bizim memlekette yapamaz..ujfalusi,sneijder,drogba,muslera,melo gibi karakterli,profesyonel adamlar lazım.

Ahlakı olmayan bir adam bizim memlekette yapamıyorsa, daha da başka yerde yapamaz.

Var mı ahlaksızların bu kadar tutulduğu, ön plana çıkarıldığı, sevildiği bir yer, yapma Allah aşkına!

Esas bizim bu tip oyunculara ihtiyacımız var melodan başka sahada kavga edecek hakkını arayacak oyuncu yok malasef

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt