Marsilya Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Beoy beklemiyordum acikcasi. Ve ilerde cagne oynar diyordum. Hoca yine herzamanki gibi sasirtti herkesi. Cagneyi basin toplantisina cagirip oynatmamak da ayri bi olay

İstediğimiz kadro işte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem de üzerine düştükçe sanki geriye gidiyor gibi, hoca ısrar ediyor ama hadi hayırlısı. İnşallah biran önce Ozan Kabak gibi hızlı parlar ve satarız..

Gayet iyi kadro arkadaşlar. Şuan en formada oyuncuları göreceğiz ki Boey dönmüş. İkinci yarı skora göre değişiklikler olacaktır.

Kağıt üzerinde en iyi kadromuz,iyi bir oyun planımız vardır umarım.

Rakibi şaşırtmak için Diagne'yi basın toplantısına çıkarıp Halil ile maça başlıyoruz.

Hafta boyu oyuncuları hazırlayan değerlendiren hocanın kendisi, elbet bildiği gördüğü bir şey vardır ancak ben hem kadronun hem dizilişin yanlış olduğu kanaatindeyim. Bizde safkan kanat oyuncusu yok bu yüzden Morutan'ın 10 numara gibi düşünüldüğü 4-3-1-2 / 4-1-2-1-2 gibi dizilişlerin bize daha uygun olduğunu düşünüyorum. İlerde de pres açısından Halil/ (Oğulcan) - Diagne (Mustafa) gibi ikililerin daha faydalı olacağı kanaatindeyim.

Görelim bakalım hoca ne düşünmüş ve düşü düğü ne kadar işleyecek?

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

basın toplantısına diagne'yi alıp halil'i oynatmak. hocam gene ters köşe yaptı. vardır bi bildiği.

Hayırlı olsun. Kadroya laf etmeye gerek yok. İnşallah ilk 11 deki aslanlar full konsantre maça hazırdırlar. 1 puanda olsa elimiz boş donmemeliyiz

Geri
Üst Alt