Mart Ayı Divan Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Unutun revizyonu , favreyi falan...

Bırak revizyonu daha da küçüleceğiz. Gelecek sezon kalede Cenk ile şampiyonluğa. Kaptanımız Selçuk ile nice faul almalara...

Sent from my iPhone using Tapatalk

İşin en üzücü tarafı o taş kafalı bunaklar gibi düşünen taraftarın olması. Zihniyet bozukluğu mu dersin, akıl tutulması mı dersin artık neyse ney.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Görüntüye bak... Koca GALATASARAY ı kendi başına sıçamayan ve güzelim çınarı kurutan bir grup dinazor yönetiyor.... YAZIK....

Sahi bu ULTRAMALLAR nerelerde.... Payları ödendi galiba sesleri çıkmıyor.....

Melo Muslera Sneijder gibi üst düzey isimlerin aldıkları 3-4 milyon euro batıyor adamlara. Olcan Umut Sabri Hamit Semih gibi Adanaspor seviyesindeki adamlarda aynı paraları kazanıyor.

İşverensin, senin en iyi elemanın çok para kazanıyor, hiç bir iş yapmayan elemanların da ona yakın para kazanıyor, sen gidip iyi iş yapan elemanları göndermek istiyorsun. Nerde mantık.

2011/2012´de sampiyon oldugumuzda iki oyuncu vardi 3 Milyon avro kazanan. Biri Riera, diger Melo... Bunlar bile büyük ücretti, ki Riera´ya okadar para ödenmesi, menejerinin bize güzel soktugu bir kazikti. ki cikin arastirin yunistanda kazandigi ücreti. Bunlari indirecegimize, doldurduk oyunculari daha fazla.

Chedjou geldiginden beri sampiyon oldugumuz tek sezonda, önemli bölümde sakatti. 2.5 Milyon avro ödüyoruz yillik birde 7 bonservis. ki önceden sampiyon oldugumuzda 1 Milyon kazanan Dany´de idare ediyordu, ceyrek final bile yaptik CL´de. Ama birden adam iyi oynayamiyor dendi, cünkü etrafinda ramoslar, Chiellini´ler eksikmis. Adamin diki tutmadi, hayvan gibide para bayildik. Kötü oyuncu degil, ama bunlar israf.

Dedigim gibi Riera... Ilk sene yok, ikinci sene zar zor sol beke entegre ettik. Bunun karsiligi "primsiz, faizsiz, komisyonsuz" 6 Milyon avro mu ? Sonra Drogba´ya kemiksiz 1.5 yilda 10, Sneijder´e 4,5 ve diger oyuncularda homurdamaya basladi. Yetmezmis gibi birde ücretleri daha ilk sezondan komprime etmemiz gerekirken, diger oyunculari da o ucuk seviyeye cikarttik. Herseyin karsiligi para, herseyin karsiligi prim oldu...

Bunlar yine dedigim gibi formayi giymis, katki vermis isimler... Bunlari yaziyorum ki, israfin boyutu gözüksün. Bukadar maaliyete kacmaya ne gerek vardi.

Terim yillik net 10 milyon euro kazanan Kakayi da istiyordu. Dany varken Chedjouyu isteyen Terim. Engin varken Hamiti isteyen, her transfer döneminde Aysaldan bir kanat oyuncusu isteyende Terimdi. Yetistirmek icin 13 milyon euroluk Brumayi isteyen de Terimdi. Hatta Bruma ve Ali Adnan U19 takimina alinacakti.

Hamitin kötü perfonmansi sonrasi, Selcuk ve Burakin maaslari Hamitin maas seviyesine cikarildi. Aydin, Sabri, Balta seviyesindeki oyunculara 1.1 milyon dolar verirsen, ücretler genel düzeyinin yükselmesi normal. O maaslari veren de Terim.

Takim 2011-2012 sezonunda sampiyon oldu. Transfere 30 milyon dolar harcandi. Terim devre arasinda Aysaldan 3 transfer istedi. Chadli, Sneijder ve Carlinhos. Hatta Chedjou bile o sezon geliyordu. Sampiyon takimin 30 milyon dolar harcamayla sampiyon olmak icin Drogba ve Sneijdere ya da 3 transferi ihtiyaci olmamaliydi.

Scout ekibine Utkucani getiren yine Terim.

+Mancini transferleri. Bizim o sezon Gomis ve 1-2 yerli oyuncu disinda transfer yapmamiz hataydi.

Nedense Terim taraftarlarinin bu israflardan bahsettigini hic görmedim. Sercan, Yigit, Amrabat vs hic bahsetmiyorum bile.

Bu kadar israfin nedeni, kalifiye bir sportif direktörün olmamasi ve kadro mühendisligini TDlerin yapmasi. Mancini ve Terim fanlari tüm ihaleyi Aysala yiksa da su anki durumda en az Aysal kadar onlarinda payi var.

Adam iste 3 sene falan sampiyonluk beklemeyin diyor kisaca

Terim yillik net 10 milyon euro kazanan Kakayi da istiyordu. Dany varken Chedjouyu isteyen Terim. Engin varken Hamiti isteyen, her transfer döneminde Aysaldan bir kanat oyuncusu isteyende Terimdi. Yetistirmek icin 13 milyon euroluk Brumayi isteyen de Terimdi. Hatta Bruma ve Ali Adnan U19 takimina alinacakti.

Hamitin kötü perfonmansi sonrasi, Selcuk ve Burakin maaslari Hamitin maas seviyesine cikarildi. Aydin, Sabri, Balta seviyesindeki oyunculara 1.1 milyon dolar verirsen, ücretler genel düzeyinin yükselmesi normal. O maaslari veren de Terim.

Takim 2011-2012 sezonunda sampiyon oldu. Transfere 30 milyon dolar harcandi. Terim devre arasinda Aysaldan 3 transfer istedi. Chadli, Sneijder ve Carlinhos. Hatta Chedjou bile o sezon geliyordu. Sampiyon takimin 30 milyon dolar harcamayla sampiyon olmak icin Drogba ve Sneijdere ya da 3 transferi ihtiyaci olmamaliydi.

Scout ekibine Utkucani getiren yine Terim.

+Mancini transferleri. Bizim o sezon Gomis ve 1-2 yerli oyuncu disinda transfer yapmamiz hataydi.

Nedense Terim taraftarlarinin bu israflardan bahsettigini hic görmedim. Sercan, Yigit, Amrabat vs hic bahsetmiyorum bile.

Bu kadar israfin nedeni, kalifiye bir sportif direktörün olmamasi ve kadro mühendisligini TDlerin yapmasi. Mancini ve Terim fanlari tüm ihaleyi Aysala yiksa da su anki durumda en az Aysal kadar onlarinda payi var.
Ben diyorum Ankara, sen diyorsun götüm kara...
bahsetigim oyuncular, zaten hep Terim döneminden... :D

Fatih Terim bir kere hangi oyuncuya maas vermis ? Bul cikar, Fatih Terim´in oyuncularin maasini belirledigini ? Adnan Öztürk bizzat Fatih Terim´in o gremium icerisinde yer almasini neden istedi ozaman ?
2011/2012 sezonunda takimin yarisindan memnun degilim diyen yönetici/Baskan kimdi ?

Sen Terim´i Hamza gibi keriz mi zannediyorsun ? Baskan cikacak, büyük transferlerden, yildiz futbolculardan bahsedecek, ilk 10´a girecegiz diyecek, taraftari arkasina alacak. Ve simdi yapilacak transferleri Terim frenleyerek, taraftari karsisina alacak kadar keriz mi ?

Sen orada burada büyük konusup, sonra takimin en iyi oyuncusunu satip, transferleri finanse edersin, adam tepkide gösterir.

Bir kulüp nasil idare ediliyor ? Yönetim kurulu, ki bu gremium icerisinde Terim yada herhangi bir TD yok, bir bütce belirler. Teknik Direktör´de bu bütceye göre transfer yapar.

Baskan ve yöneticiler ne icin var ? Bütceyi ayarlayip, FFP´yi anlatip. Neyi, neden yapacaklarini, anlatmak icin var. Ozaman Fatih Terim bir daha geldiginde, kulübü de kendi yönetsin.

--------------------------------------------------------------------------------------
He, birde gecen FFP ile alakali bir anlasmadan bahsediyordun. Hani bana "o anlasma degil" demistin... Simdi Galatasaray hangi anlasmayi yapacak UEFA ile ? Bunun cevabini yazmadin ?

Son düzenleme:
Tarihi eser, kalıntı görmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsat.. "Fanlar" diye sesleniyorlar taraftara ... Ulan siz o fanlar olmasa ne haltsınız dinazor topluluğu

Gayrimenkul satmadan bizdeki finansal sorunlar cözülmez. Sadece kaliteli 5-6 oyuncusu olan bir takimin en iyi oyuncularini satmasi her seyi daha da kötülestirir. Sneijder ve Muslera olmadan küme düseriz.

Gecen yaz bu enkazi kücültme firsatimiz vardi. 10 milyon euro harcayip, sadece 3 kaliteli yabanci almamiz yeterliydi. Burak ve Selcuka teklifler geldi.Sabrinin sözlesmesi bitmisti. Jem ve Donku aldik, Balta ve Umutla sözlesme yeniledik. 17 milyon dolar tasarruf yaptik, kat kat fazlasini kaybettik.

Gitmesi gereken oyuncular belli. Katkisi olmayan, maaslari yüksek olan oyuncular. Kaliteli oyunculari satmayi birakalim, en az 4 nokta atisi transfer sart. Bu transferleri yapmamamiz rekor zararlarin olacagi yillari sadece uzatir.

Ekonomi okumadim ama benim gorebildim bir tek cikis yolu var. Taraftara derdini anlatacaksin . Diyeceksin sizden CLde ceyrek final oynadigimiz donemdeki gibi ayni ilgi ve alakayi bekliyorum diyeceksin. Uzerine vurgulaya vurgulayada en az 3 sene ligde sampiyonluk gibi bir beklentiniz olmasin diyeceksin. Avrupadan iyi bir scout ekibiyle 19-20 yasinda potansiyelli oyunculari alacagiz diyeceksin. Bu yapilsin ben gider kombinemide alirim.

Ancak Taraftari ibrahimovic gibi sacma sapan beklentilere sokmayacaksin. Sampiyonluk soruldugunda kacamak cevap vermeyeceksin, Suanki yapilanmamizda birincil onceligimiz sampiyonluk degil diyeceksin. Taraftarin sampiyonluk gibi bir beklentisi olmayacak. Taraftara oyun oynamaz gercekleri anlatirsan bu taraftar kombinede alir bileklikte.

Gayrimenkul satmadan bizdeki finansal sorunlar cözülmez. Sadece kaliteli 5-6 oyuncusu olan bir takimin en iyi oyuncularini satmasi her seyi daha da kötülestirir. Sneijder ve Muslera olmadan küme düseriz.

Gecen yaz bu enkazi kücültme firsatimiz vardi. 10 milyon euro harcayip, sadece 3 kaliteli yabanci almamiz yeterliydi. Burak ve Selcuka teklifler geldi.Sabrinin sözlesmesi bitmisti. Jem ve Donku aldik, Balta ve Umutla sözlesme yeniledik. 17 milyon dolar tasarruf yaptik, kat kat fazlasini kaybettik.

Gitmesi gereken oyuncular belli. Katkisi olmayan, maaslari yüksek olan oyuncular. Kaliteli oyunculari satmayi birakalim, en az 4 nokta atisi transfer sart. Bu transferleri yapmamamiz rekor zararlarin olacagi yillari sadece uzatir.

Gayrimenkullerin hemen hemen hepsi Adna Brothers doneminden ipotekli. Bildigim kadariyla onlari su asamada satmak imkansiz

Arkadas birileri cikip da hesap sormadimi bu sahtekarlardan? nasil kabul ediyorlar bu rezaletleri? anlasildi galatasarayi yöneten yaslilar dursundan memnun kalmis, is artik taraftara düstü zorla indirilmeli bu ahlaksiz herif

hehehe dedeler korkmaya baslamis.kanlı devrim geliyor,kacamazsiniz ulan.

Ben diyorum Ankara, sen diyorsun götüm kara...
bahsetigim oyuncular, zaten hep Terim döneminden... :D

Fatih Terim bir kere hangi oyuncuya maas vermis ? Bul cikar, Fatih Terim´in oyuncularin maasini belirledigini ? Adnan Öztürk bizzat Fatih Terim´in o gremium icerisinde yer almasini neden istedi ozaman ?
2011/2012 sezonunda takimin yarisindan memnun degilim diyen yönetici/Baskan kimdi ?

Sen Terim´i Hamza gibi keriz mi zannediyorsun ? Baskan cikacak, büyük transferlerden, yildiz futbolculardan bahsedecek, ilk 10´a girecegiz diyecek, taraftari arkasina alacak. Ve simdi yapilacak transferleri Terim frenleyerek, taraftari karsisina alacak kadar keriz mi ?

Sen orada burada büyük konusup, sonra takimin en iyi oyuncusunu satip, transferleri finanse edersin, adam tepkide gösterir.

Bir kulüp nasil idare ediliyor ? Yönetim kurulu, ki bu gremium icerisinde Terim yada herhangi bir TD yok, bir bütce belirler. Teknik Direktör´de bu bütceye göre transfer yapar.

Baskan ve yöneticiler ne icin var ? Bütceyi ayarlayip, FFP´yi anlatip. Neyi, neden yapacaklarini, anlatmak icin var. Ozaman Fatih Terim bir daha geldiginde, kulübü de kendi yönetsin.

--------------------------------------------------------------------------------------
He, birde gecen FFP ile alakali bir anlasmadan bahsediyordun. Hani bana "o anlasma degil" demistin... Simdi Galatasaray hangi anlasmayi yapacak UEFA ile ? Bunun cevabini yazmadin ?

Sorun Terimin transfer yapmasi degil, sürekli hatali transferler yapmasiydi. Örnegin, sürekli hatali transferler yaptigi icin her transfer döneminde Aysaldan bir kanat transferi istiyordu. Sürekli hatali transferler yaptigindan dolayi sampiyon takima 30 milyon dolar harcadi, sonraki transfer döneminde 3 transfer istedi.

Algi yönetimi yapmaya gerek yok. O dönem futbolu yönetenin Terim oldugunu ikimizde biliyoruz. Terimin transfer dahil her seyde tek yetkili oldugunu da biliyoruz. Utkucani bile Terim getirdi. Altyapiyi bile Terim yönetiyordu. Tulunu Floryada istemeyende Terimdi.

FFP anlasmasi derken, ayrintili anlasmayi ikimizde görmedik. Ben sadece Uefanin transfer cezasi vermeye yetkisinin olmadigini söyledim. Su anda nasil bir ceza verildigini ikimizde bilmiyoruz. Ayrintidan bahsediyorum. Sen sadece fikir yürütüyorsun. Dursunun söyledigi hicbir seye inanmam.

Cevap yazmaya gelince, emin ol yazardim. Mesgul oldugum bir zamana denk gelmistir. Sana cevap yazacagim mesaji bile hatirlamiyorum.

Bu mesajindan sonra seni ciddiye aldigima pisman oldum. Terimi savunmak icin böyle bir mesaj yazacagini bilsem, zaten ciddiye bile almazdim. :asd22:

Neyse blokluyorum.

Ya o değilde bilezik dursun ne ya hala gülüyorum :asd22:

Sorun Terimin transfer yapmasi degil, sürekli hatali transferler yapmasiydi. Örnegin, sürekli hatali transferler yaptigi icin her transfer döneminde Aysaldan bir kanat transferi istiyordu. Sürekli hatali transferler yaptigindan dolayi sampiyon takima 30 milyon dolar harcadi, sonraki transfer döneminde 3 transfer istedi.

Algi yönetimi yapmaya gerek yok. O dönem futbolu yönetenin Terim oldugunu ikimizde biliyoruz. Terimin transfer dahil her seyde tek yetkili oldugunu da biliyoruz. Utkucani bile Terim getirdi. Altyapiyi bile Terim yönetiyordu. Tulunu Floryada istemeyende Terimdi.

FFP anlasmasi derken, ayrintili anlasmayi ikimizde görmedik. Ben sadece Uefanin transfer cezasi vermeye yetkisinin olmadigini söyledim. Su anda nasil bir ceza verildigini ikimizde bilmiyoruz. Ayrintidan bahsediyorum. Sen sadece fikir yürütüyorsun. Dursunun söyledigi hicbir seye inanmam.

Cevap yazmaya gelince, emin ol yazardim. Mesgul oldugum bir zamana denk gelmistir. Sana cevap yazacagim mesaji bile hatirlamiyorum.

Bu mesajindan sonra seni ciddiye aldigima pisman oldum. Terimi savunmak icin böyle bir mesaj yazacagini bilsem, zaten ciddiye bile almazdim. :asd22:

Neyse blokluyorum.

Futbolu yönetmek ile bütceyi yönetmek ile alakali farki bile bilmiyorsan, bloklarsin tabi. Baskan transferlerden, yildizlardan bahsettigi an, teknik adamin cekinceli davrandigi anda taraftarin nasil davrandigini, hepimiz gördük bu sene... Ilk senede Stoperde 200 bin kazanan Semih, 300 bin kazanan Emre solda banko oynadi. Sag rotasyonu Kazim/Engin´di... Sezon ortasinda Necati alindi, 300 bine, adam kritik rol oynadi. Aydin cikti, o da katki verdi gerektiginde sonlara dogru... Dany bir sene gayet iyi idare etti.

Eger sen bütceni kisitli kullanman gerekiyorsa, bunu taraftara da, teknik direktöre anlatmasi gereken Baskan ve Yönetim´dir... Ama Baskan sürekli gaza basmaktan bahsediyor ise, bunun karsisinda durmak, Teknik Direktör icin enayilik olur. Yöneticiler bunlar icin var, sportif ekip basari getirince hemen öne atilip sov yapmak icin degil...

Dursun´a inanmiyorum deyip, UEFA´nin resmi sitesinden yapilan aciklamaya da itimaat etmiyorsun. Demekki isine gelmiyor.
Ben anlasma yaptik dedim o gün, sen dedin ki, baska anlasma var... Gerisini sormadim... Ama cezayi yedikten sonra, belki gelipte, nasil bir anlasma imkani daha var diye yazarsin diye düsündüm...

salak taraftar alsin elin zenginleri de bedava ya taksin ve eller ceplere inmesin

Gayrimenkul satmak malliktir.
Yahu stadın dibinde vaditepe istanbul 1+1 evler nerdeyse 1 milyona satılıyor.

Rivayi da Florya ya da koca koca siteler yapacaksın.
Araplar à satacak sin.
Sonra site yönetimini birkaç sene isletip , aidatlar ile nakit akışı saglayacaksin.
Yahu agaoglu nu taklit etsen kulüp emlak zengini olurdu 3 sene de

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Geri
Üst Alt