Ben diyorum Ankara, sen diyorsun götüm kara...
bahsetigim oyuncular, zaten hep Terim döneminden...
Fatih Terim bir kere hangi oyuncuya maas vermis ? Bul cikar, Fatih Terim´in oyuncularin maasini belirledigini ? Adnan Öztürk bizzat Fatih Terim´in o gremium icerisinde yer almasini neden istedi ozaman ?
2011/2012 sezonunda takimin yarisindan memnun degilim diyen yönetici/Baskan kimdi ?
Sen Terim´i Hamza gibi keriz mi zannediyorsun ? Baskan cikacak, büyük transferlerden, yildiz futbolculardan bahsedecek, ilk 10´a girecegiz diyecek, taraftari arkasina alacak. Ve simdi yapilacak transferleri Terim frenleyerek, taraftari karsisina alacak kadar keriz mi ?
Sen orada burada büyük konusup, sonra takimin en iyi oyuncusunu satip, transferleri finanse edersin, adam tepkide gösterir.
Bir kulüp nasil idare ediliyor ? Yönetim kurulu,
ki bu gremium icerisinde Terim yada herhangi bir TD yok, bir bütce belirler. Teknik Direktör´de bu bütceye göre transfer yapar.
Baskan ve yöneticiler ne icin var ? Bütceyi ayarlayip, FFP´yi anlatip. Neyi, neden yapacaklarini, anlatmak icin var. Ozaman Fatih Terim bir daha geldiginde, kulübü de kendi yönetsin.
--------------------------------------------------------------------------------------
He, birde gecen FFP ile alakali bir anlasmadan bahsediyordun. Hani bana "o anlasma degil" demistin... Simdi Galatasaray hangi anlasmayi yapacak UEFA ile ? Bunun cevabini yazmadin ?