Martin Linnes, Kasımpaşa'ya Kiralandı

Iyi transfer yapiyoruz da ne zaman oyuncu satmayi becerecekler acaba.

Mariano veya Nagatomo yerine Linnes'in gönderilmesi çok büyük haksızlık.

Fatih hocayı çok severim ama bu çocuğun hakkını çok yedi. Mariano'ya verilen sansların yarısı bile verilmedi Linnes'e.

Demek ki bu Mariano'yu bile kesemiyor arkadaşlar, oturup aglamanin anlamı yok. Daha iyisini alacağız devre arası bu transferde en az 1 m € veya istediğimiz zaman çağırma ve bize karşı oynamama şartlarıyla gerçekleşmiştir diye umuyorum.

Feghouli için de deniyordu aynı şey geçen sezonun ilk yarısında. Teknik direktör tercihi, kesip kesememe durumu değil. Linnes üst düzey bir bek değil, as olarak düşünmek de yanlış olur. Yalnız kadro derinliği açısından takımda tutulabilecek bir oyuncuydu. Kadroda Ömer, Emre, Şener gibi bir sürü işe yaramaz oyuncu yerine bir adet Linnes olmasını tercih ederim.

Mariano veya Nagatomo yerine Linnes'in gönderilmesi çok büyük haksızlık.

Fatih hocayı çok severim ama bu çocuğun hakkını çok yedi. Mariano'ya verilen sansların yarısı bile verilmedi Linnes'e.
Yav seneye gelecek oynayacak işte Mariano’nun sözleşmesi bitiyor zaten. Gayet mantıklı bir hamle.

Hazırlık kampında kötü bir görüntü vermiş olsa gerek, gitmesi için başka sebep göremiyorum. Geçtiğimiz sezona göre kalması gerekenlerden biriydi.

hiç bi zaman hakettiğin değeri göremedin. verkaçlarla çıktığın atak mariano dedesine 10 basar.

Ocak ayındada tahminim japon ile mariano gönderirilir.Hocada bizim gibi beklerden memnun değil.Şimdiden başlamışlardır araştırmaya zaten.

An itibariyle yedek bekler baya sıkıntılı oldu Mariano veya Naga'ya bir şey olursa kütüğü tutarız gibi..

fenere attigin o müthiş gol hicbir zaman unutulmayacak reis.is ahlakin ile hep örnek oldun.yolun acik olsun kuzeyli..

Feghouli için de deniyordu aynı şey geçen sezonun ilk yarısında. Teknik direktör tercihi, kesip kesememe durumu değil. Linnes üst düzey bir bek değil, as olarak düşünmek de yanlış olur. Yalnız kadro derinliği açısından takımda tutulabilecek bir oyuncuydu. Kadroda Ömer, Emre, Şener gibi bir sürü işe yaramaz oyuncu yerine bir adet Linnes olmasını tercih ederim.
Ben demiyordum. Ayrıca Feg yerine Sinan oynuyor Linnes'in pozda Mariano yine kalite dengesi ters orantılı. Sahada olmaması normali yani, saydığın diğer isimler Türk, malum yabancı kuralı.

eminim kis transfer döneminde kasimpasaya fesih bedeli ödeyip, linnesi tekrar takima aliriz. kasimpasaya para vermeden bir sezonun gececegine inanmiyorum :D

Geri
Üst Alt