Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.468
- 26.238
- 1.983
Iyi transfer yapiyoruz da ne zaman oyuncu satmayi becerecekler acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek ki bu Mariano'yu bile kesemiyor arkadaşlar, oturup aglamanin anlamı yok. Daha iyisini alacağız devre arası bu transferde en az 1 m € veya istediğimiz zaman çağırma ve bize karşı oynamama şartlarıyla gerçekleşmiştir diye umuyorum.
Yav seneye gelecek oynayacak işte Mariano’nun sözleşmesi bitiyor zaten. Gayet mantıklı bir hamle.Mariano veya Nagatomo yerine Linnes'in gönderilmesi çok büyük haksızlık.
Fatih hocayı çok severim ama bu çocuğun hakkını çok yedi. Mariano'ya verilen sansların yarısı bile verilmedi Linnes'e.
Ben demiyordum. Ayrıca Feg yerine Sinan oynuyor Linnes'in pozda Mariano yine kalite dengesi ters orantılı. Sahada olmaması normali yani, saydığın diğer isimler Türk, malum yabancı kuralı.Feghouli için de deniyordu aynı şey geçen sezonun ilk yarısında. Teknik direktör tercihi, kesip kesememe durumu değil. Linnes üst düzey bir bek değil, as olarak düşünmek de yanlış olur. Yalnız kadro derinliği açısından takımda tutulabilecek bir oyuncuydu. Kadroda Ömer, Emre, Şener gibi bir sürü işe yaramaz oyuncu yerine bir adet Linnes olmasını tercih ederim.