Martin Škrtel Fenerbahçe'de İddiası!

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
600skrtel_UBOJV.jpg

[FONT=&quot]31 yaşındaki Martin Skrtel, geçen yıl Liverpool ile sözleşmesini 3 yıl daha uzatmıştı. Ancak Slovak oyuncu, menajer Jürgen Klopp göreve geldikten sonra 4 maçta ilk 11'de forma şansı bulabildi.

Başta The Guardian Gazetesi olmak üzere İngiliz basını; Çin ve Almanya'dan teklifler alan Skrtel'in Fenerbahçe ile anlaşacağını öne sürdü.

Habere göre Fenerbahçe, Skrtel için 7 milyon sterlin bonservis bedeli ödeyecek. Fenerbahçeli yöneticiler geçtiğimiz günlerde transfer görüşmeleri için İngiltere'ye gitmişti.

Slovak oyuncu, Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alıyordu.

ntvspor[/FONT]

[FONT=&quot]

[/FONT]

fenerde oynuyacak topçu tipi var zaten biz denayeri almaya çalışalım

Ne Fener bu bonservisi verebilir bu yaz ne de boyle bir ucreti varsa bize gelsin zaten.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

İnşallah bu da futbolu bırakmaz. Yazık olur vallahi.

şimdiye kadar okuduklarımız yap bi transfer haberide çalım atmış sayılalım tahir haberleriydi demekki

Ozaman Nani kesin yolcu.Yoksa transfer dönemini tek stoperle kapatırlar.Adamların orta saha forvet kanat kısımları ağlıyor.Fakat stopere 9 milyon euro harcıyorlar tek kalemde.Azizim sen bi 10 yıl daha kal başkanım.:D

şimdiye kadar okuduklarımız yap bi transfer haberide çalım atmış sayılalım tahir haberleriydi demekki

Basın FFP'nin ne demek olduğunu öğrenememiş gibi duruyor. Abidik gubidik rakamlara bolca transfer haberi okumaktan gına geldi.

9 milyon dogruysa cok para

Skrtel-kjaer ikilisi biraz Agir Olsada tas gibi ikili olur

Şerefsizler şaka maka alacak herhalde

Yanancı kaynaklı birçok haber var

Sanırım Nani gidici. Ulan biz ne bok yapıyoruz anlamıyorum...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şerefsizler şaka maka alacak herhalde

Yanancı kaynaklı birçok haber var

Sanırım Nani gidici. Ulan biz ne bok yapıyoruz anlamıyorum...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu paraya alırlarsa zil takıp oynaman lazım. Niye gerildin anlamadım ki :D

Geri
Üst Alt