Marvel's Spider-Man 2 | Playstation 5

Marvel's Spider-Man 2'nin çıkışını bekliyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    32
5 saat civarında oynadım, şimdilik söyleyebileceklerim: yeni skilleri saymazsak combat animasyonları biraz geliştirilmiş ama onun dışında oyunda biraz plastik hissi var, ilk oyunun ağırlığını hiç hissedemedim henüz.
bi de tam emin değilim ama görsel kalite olarak da ilk oyun daha iyi sanki, bunda sadece kostüm biraz daha cilalı duruyor, new york da ilk oyunda biraz daha iyiydi gibi hatırlıyom. sandmanli yerlerde de particle effects kötü. ray tracingi kapayıp da denedim yine de kötü duruyor
genel olarak dlss de istediğim etkiyi yapmıyor, ayarları tekrar bi customize etmeye çalışacam

9 ila 10 saatlik deneyim sonrası ilk oyunun bir spidey simülatörü olarak kesinlik-ilen daha ii olduğunu düşünmekteyim. zaten benim için masterpiece konumunda idi, bunu o kadar beğenmedim

zart zurt miles morales dahiliyeti de imersiyonu dandikleştiriyor. hayal kırıklığı şimdilik

9 ila 10 saatlik deneyim sonrası ilk oyunun bir spidey simülatörü olarak kesinlik-ilen daha ii olduğunu düşünmekteyim. zaten benim için masterpiece konumunda idi, bunu o kadar beğenmedim

zart zurt miles morales dahiliyeti de imersiyonu dandikleştiriyor. hayal kırıklığı şimdilik

ok oyuna biraz haksızlık etmişim
skill ve enemy varyasonu artınca epey güzelleşti, şehir de ilk 10 saatte gördüğümden çok daha büyükmüş

w. good

Aşırı iyi değil ama net iyi oyun.

Bu oyunda milleti tokatlamak bayağı keyifliydi.

günde 2 saat fln oynayarak yaklaşık 3 haftada %81 komplesyon ile hikayeyi bitirdim
sonuç itibariyle efsane olduğunu düşündüğüm ilk oyundan daha çok eğlendiğimi söylemem mümkün

anizotropiği 16X, ray tracingi de ULTIMATE yapınız ii görsel fidelite için

günde 2 saat fln oynayarak yaklaşık 3 haftada %81 komplesyon ile hikayeyi bitirdim
sonuç itibariyle efsane olduğunu düşündüğüm ilk oyundan daha çok eğlendiğimi söylemem mümkün

anizotropiği 16X, ray tracingi de ULTIMATE yapınız ii görsel fidelite için
Gta serisi dahil bu tarz 3rd party oyunları bir türlü keyifle oynayamadım ama bu oyunu deneyeceğim sanırım. Hogwarts Legacy dışında saatlerimi verdiğim 3rd party başka oyun yok ya hep fps

Hogwarts bunun yanında çocuk oyunu kalır.

Aksiyon ve geliştirme ağaçları net iyi, özellikle yoğun bir günden sonra stres atıp adam dövmek iyi geliyordu bu oyunda.

Sadece hikaye net boktan, hızlı seyahatte gecikme olmaması falan da keza iyi bir özellikti.

Hogwarts bunun yanında çocuk oyunu kalır.

Aksiyon ve geliştirme ağaçları net iyi, özellikle yoğun bir günden sonra stres atıp adam dövmek iyi geliyordu bu oyunda.

Sadece hikaye net boktan, hızlı seyahatte gecikme olmaması falan da keza iyi bir özellikti.
Öyle demeyeydin iyiydi abi
Sad Cry GIF by Piñata Farms: The Meme App

Ben Harry Potter serisine aşığım abi ondan Hogwarts'ı keyifle oynadım, yoksa asla ilerleyemezdim diye düşünüyorum.

Büyü dünyası, harry potter evrenini keşif vs aşırı keyif almıştım HP türünün tek örneği, oyunları kıyas etmek istememistim aslında

Geri
Üst Alt