Maske Kimsin Sen? | Fox TV

İskelet de ergenlikte hayranlık duyduğum Keremcem. Elenecek mi bakalım🤣

Bu kadar ünlüye para nasıl yetiştiriyorlar acaba. Yapımcıda para çok sanırım.

Mantıklı valla.Orta yaş biri olduğu kesin de, Sinan Engin falan olamaz 😂
Vallahi ipuçlarından öyle hissettim.
Geçen hafta camı açıp çok sıcak falan dedi. Sıcak şarkısı var. Bugün Su gelir Güldür Güldür dedi. Güldür Güldür de oynadı. Su gibisin diye şarkısı da var. 🤣

Geyik Burcu Özberk bazı isimlerden eminim. Aynayı bulamadım.

İskelet kim acaba? Geçen haftaki bölümde ipucu videosunda sarı kırmızı renklere hasta olan birisi olduğunu söylemişti.

S a y g ı
Sesten nasıl bilemedim tüh

Geçen hafta kelepçe vardı. Kadife Kelepçe diye şarkısı var. Yüzüklü klip fotikler dedi gerci ama evet, bize Marşı da vardı. Gençken fbliydi. Şimdi jkli olmuş garip. Muğla Milaslı. Balık vs biraz yazlık mekan havası. Hayranı olduğumuz için bildik. Teşekkürler canım 🤣

Güzel ve eğlenceli bir yapım. Çomarların rahatsız olup sürekli RTÜK'e şikayet etmesi bile kalitesini belli ediyor.

Bizim çocukluğumuzda Saklambaç vardı Nurseli İdiz sunardı. Bir süre sonra Mehmet Ali Erbil başka adda yorum katarak sunmaya başlamıştı. Millet birbirini elliyordu vs. O formatlar güzeldi. Yüzde yüz milli ve yerli.

Dün gözümün ucuyla biraz izledim. Bence böyle farklı şeyler güzel oluyor TV'de.

Ama program hem canlı değil hem de şarkı söyleyenler canlı söylemiyor program esnasında, önceden kaydedip sahnede playback yapıyorlar sanırım. Almanya versiyonunda program ve performanslar canlı olduğu için daha otantik bence.

Maske Kimsin Sen'de yine performanslar, kategoriler, danslar süper.Kuzgun uçtu resmen!

Ben pek olayi anlamadim, sarki söyleyen ünlüyü sarki söylerkene sesinden neden tanimiyorlar? Orda ses de bir oynama mi yapiyorlar.

Ben pek olayi anlamadim, sarki söyleyen ünlüyü sarki söylerkene sesinden neden tanimiyorlar? Orda ses de bir oynama mi yapiyorlar.
Bir bölüm izledim 2-3 kişiyi sırf sesinden çıkardım. Ki çok ünlü tanımam. Bunlar nasıl salağa yatıyorlar belli değil.

Geri
Üst Alt