Mata: "Diğer transferlerin de geliş görüntülerini gördüm ve büyük heyecan duydum"

Common Goal projesine bizi de dahil et baba. Biraz PR yapalim biraz gariban mutlu edelim win-win

Kusura bakma dostum seni kimse karşılamaz. Dün haberini duyunca 15 dk kim olduğunu hatırlayamadım.

Ulan disarida adam olmadigini bilmiyorsun da adama karsilama hakkinda soruyorsun. GS TV personeli gercekten gozden gecirilmeli..
çok vasıfsız adamlar var ya. kanalı komple kapamak lazım. full zarar. 2 tane adam gibi muhabirle anlasıp youtube yayını yapılsa daha iyi.

Kapının açıldığı o an..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Falcao yuzunden herkes gelen yildizlara tirt cikacak gozuyle bakiyor oysaki elde ettigimiz butun buyuk basarilarda hep buyuk yildizlar var.Falcao sakat olmasaydi o bile ligi ottururdu ama oynayamadi adam olu hali bile derbilerde penalti atarak mac kazandirdi.

Ikinci Mico vakasi. Bu karsilamalari artik tamamen kaldirmalari gerek, getir oyuncuyu gizlice sonra da stad da imza töreni yap bundan iyi karsilima mi olur?

adettendir mata fm22 profili; mükemmel arapaslar ortalar bizi bekliyor gibi.
mata.webp

3 yıl önce filan bırakmıştı futbolu. Ya da futbol onu. İnşallah beni utandırırsın benekli mata reis..

Gelişinde olmayan karşılamayı stadda en ufak bir galibiyete verdiğin katkinda aldığında anlarsın karşılanmak nedir.

Geri
Üst Alt