- 10 Mart 2013
- 121.627
- 158.432
- 5.068
Juan Mata: "Bir fotoğrafta çıkan 'Atam' şeklindeki isim oyunu beni çok mutlu etti. Sosyal medyada gördüm ve arkadaşıma sordum, durumu o anlattı. Bu güzel rastlantı Türk halkı ile güzel bir bağ kurmamı sağladı."
Juan Mata: "Okan Buruk ile akıcı bir iletişimimiz var. Benden kendi oyunumu oynamamı ve gençlere yardımcı olmamı istiyor. Bizim takımımıza uygun bir şekilde topa sahip olup oyuna hükmetmeyi istiyor hocamız ve bu da benim şimdiye kadar alışık olduğum bir oyun zaten."
Juan Mata: "Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulübü. Her kulvarda hedefi şampiyonluk. Ben de bu yüzden buraya geldim, şampiyonluk kazanmak istiyorum. Stadımızda olacak şampiyonluk kutlamalarını düşünmek bile beni heyecanlandırıyor”
Juan Mata: "Hedefimiz üst üste maçlar kazanmak. Ara öncesi oynayacağımız Beşiktaş ve Başakşehir maçlarını kazanmak istiyoruz."
Juan Mata: "Hamza Akman, yüksek potansiyelli bir oyuncu. Bireysel yetenekleri üstün bir oyuncu, umarım Galatasaray'da kariyeri güzel olur. Burada çok yetenekli oyuncular gördüm, bunlardan birisi de Baran. O da çok yetenekli ve potansiyelli. Umarım ikisi de başarılı olurlar”