Mata: "Okan Buruk ile akıcı bir iletişimimiz var"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator

Juan Mata: "Bir fotoğrafta çıkan 'Atam' şeklindeki isim oyunu beni çok mutlu etti. Sosyal medyada gördüm ve arkadaşıma sordum, durumu o anlattı. Bu güzel rastlantı Türk halkı ile güzel bir bağ kurmamı sağladı."

Juan Mata: "Okan Buruk ile akıcı bir iletişimimiz var. Benden kendi oyunumu oynamamı ve gençlere yardımcı olmamı istiyor. Bizim takımımıza uygun bir şekilde topa sahip olup oyuna hükmetmeyi istiyor hocamız ve bu da benim şimdiye kadar alışık olduğum bir oyun zaten."

Juan Mata: "Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulübü. Her kulvarda hedefi şampiyonluk. Ben de bu yüzden buraya geldim, şampiyonluk kazanmak istiyorum. Stadımızda olacak şampiyonluk kutlamalarını düşünmek bile beni heyecanlandırıyor”

Juan Mata: "Hedefimiz üst üste maçlar kazanmak. Ara öncesi oynayacağımız Beşiktaş ve Başakşehir maçlarını kazanmak istiyoruz."

Juan Mata: "Hamza Akman, yüksek potansiyelli bir oyuncu. Bireysel yetenekleri üstün bir oyuncu, umarım Galatasaray'da kariyeri güzel olur. Burada çok yetenekli oyuncular gördüm, bunlardan birisi de Baran. O da çok yetenekli ve potansiyelli. Umarım ikisi de başarılı olurlar”

Podolski vol2 mi yoksa??

oyun zekası sneijderden hiçte aşağı kalır değil.

umarım uzun yıllar bu forma altında hizmet eder

Hamza ve Baran için onur verici bir durum olmalı bu sözler.

Yeni gelecek olan yabanci hocaya yardimci td olarak görev yapsin

versin tabi ki fiziksel olarak mükemmeliz 90 dakika rakibi presten yamultuyoruz fiziken çok ilerdeyiz her hafta 2 günlük izinden bir şey olmaz eksiğimiz yok nasıl olsa fazlamız var
Hafta sonu izinlerini kaldıralım senin de o zaman. Sadece iş yap 7 gün boyunca. Bakalım verimin artacak mı düşecek mi.

Hafta sonu izinlerini kaldıralım senin de o zaman. Sadece iş yap 7 gün boyunca. Bakalım verimin artacak mı düşecek mi.
aynen işler aksarken yığılmışken ek mesai yerine daha çok tatil verelim işler boka sarsın iyice patlasın nasıl olsa önemli olan işlerin yürümesi değil milletin tatil yapıp gezip tozması şirket batsın önemli değil

aynen işler aksarken yığılmışken ek mesai yerine daha çok tatil verelim işler boka sarsın iyice patlasın nasıl olsa önemli olan işlerin yürümesi değil milletin tatil yapıp gezip tozması şirket batsın önemli değil
Batan çıkan yok galip geldik.

Realiteden sapmayalım Barış Beyciğim

Konuşurken 142 iq'nun hakkını vermiş.

Geri
Üst Alt