Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 ya da 5 sezon once alindi. Hatri sayilir dakikasi bizde yok, hep kiraladikYaw cidden arada bu herifin adını görüyorum da sormaya da utanıyorum o kadar Galatasaraylıyız yani
Bu kim ne zaman geldi niye gitti
Bilelim artık
Yok jardelle birlikte geldi renktaş. 4-5 sezon az olmuş4 ya da 5 sezon once alindi. Hatri sayilir dakikasi bizde yok, hep kiraladik
Benim bildigim en az 3 sezon kiraladik adami . 4 yillik kontrati var diye kaldi aklimda(ilk imzaladigi zamandan)Yok jardelle birlikte geldi renktaş. 4-5 sezon az olmuş
Mertens, torreira, rashica zamanı geldiBenim bildigim en az 3 sezon kiraladik adami . 4 yillik kontrati var diye kaldi aklimda(ilk imzaladigi zamandan)
2. Nelsson ne abi Ujfalusi Bülent korkmaz dersin tamam da bilemedim iyiki olmamişYalan yok 2. NELSSON'umuz olacak diye çok umitliydim. Birebir aynı profilleri alınmıştı. 21 yaşında Danimarka süper ligi ekiplerinden Aalborgun kaptanligina yükselen bir isimdi ama olmadı. Türkiye kupası ile gs kariyerine başlayıp gol de attı ama sakatlanarak aylarca oynayamadi. Maalesef geriye giderek kiralık gönderilmeye başlandı ve hikayemiz sona erdi. Başka bir evrendeee en güzel halinleee bir gün gorur muyuz seni de defans bölgesindeeee?
Nankörsünüz diye yorumladim. Avrupa ligini lider bitirip ligte 13.oldugumuz sezon da kahrimizi çekti 2 yıl şampiyon da yaptı (bkz. Golü icardi atıyor taraftar nelsson dige bagiriyor)2. Nelsson ne abi Ujfalusi Bülent korkmaz dersin tamam da bilemedim iyiki olmamiş
Oynatılmadığı için.Yoksa oynadığı maçta golünü bile attı.Oynaması gerekiyordu.Olmadı.Gittiği yerlerde de pek olmuş gibi durmuyor ama.Yolu açık olsun.Bundan niye olmadı
Sportif performansını geçtim ha o bile öyle ahım şahım değildi şampiyon yaptı ne demek yaNankörsünüz diye yorumladim. Avrupa ligini lider bitirip ligte 13.oldugumuz sezon da kahrimizi çekti 2 yıl şampiyon da yaptı (bkz. Golü icardi atıyor taraftar nelsson dige bagiriyor)
A.kerim ve sanchez'in ayakları iyi olduğu için nelssondan daha iyi savunmacı olduğuna ikna edilenlerdensiniz sanırım. Galatasaray taraftarı medya yoluyla zehirlenmeye bayılır.
2 yıl sampiyon yapmadı mı yani Nelsson? Şu uyduruk rakamlara bakarsak ligin en iyi oyuncusu manuel da Costa falan çıkıyor bazı sezonlarda. Ben nelsson savunmacı olarak sanchez ve a.kerimden iyiydi diyorum. Besiktas maçında ve bayern maçlarında hata yaptı diye as stoperimizi yiyen sizlersiniz. Onun dışında adam her yaz gitmek istiyor bırakın beni diyor zorla kulüpte tutup metehanin yedeği yapıyorsunuz. Böyle bir kulüpte az bile yaptı nelsson. Neymiş şapka takmış. Ne oldu da Nelsson metehan denen futbolcu olduğu şüphelinin gerisine düştü? Mobbing değil mi bu?Sportif performansını geçtim ha o bile öyle ahım şahım değildi şampiyon yaptı ne demek ya
Ekli dosyayı görüntüle 307760
Neye göre bana nankör diyebiliyorsunuz pek anlamadım. Profesyonel Futbolcu öncelikle ahlaklı olur. İdmanlara „Ben burada çalışmıyorum“ yazılı şapkayla gelen futbolcu da kusura bakma gitsin kumda oynasın
Evet rdas Sofascore, Whoscore gibi sayfalar bizleri hakli cikartmak icin yanlis veriler veriyor.2 yıl sampiyon yapmadı mı yani Nelsson? Şu uyduruk rakamlara bakarsak ligin en iyi oyuncusu manuel da Costa falan çıkıyor bazı sezonlarda. Ben nelsson savunmacı olarak sanchez ve a.kerimden iyiydi diyorum. Besiktas maçında ve bayern maçlarında hata yaptı diye as stoperimizi yiyen sizlersiniz. Onun dışında adam her yaz gitmek istiyor bırakın beni diyor zorla kulüpte tutup metehanin yedeği yapıyorsunuz. Böyle bir kulüpte az bile yaptı nelsson. Neymiş şapka takmış. Ne oldu da Nelsson metehan denen futbolcu olduğu şüphelinin gerisine düştü? Mobbing değil mi bu?