Berkay Kandemir
10 Numara!
- 25 Mart 2018
- 18.750
- 15.389
- 1.748
Rashica KAP'ı gelir gibi 04.00'da İstanbulda olacak diyolardı.Gece rüyamda 4 KAP açıklaması görmüştüm 4 gelirmi yav?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rashica KAP'ı gelir gibi 04.00'da İstanbulda olacak diyolardı.Gece rüyamda 4 KAP açıklaması görmüştüm 4 gelirmi yav?![]()
Vay anasını bu gecede rüya görürsem bütün foruma yayarim erkenden yatiyim bariRashica KAP'ı gelir gibi 04.00'da İstanbulda olacak diyolardı.
U19 Boys League, Future Cup ve Reserveligaen Spring hep alt yas kategorisi maclari. Yine de cok iyi tabii diger musabakalarda toplam 104 macta 7725 dakikasi var. 3 sezon banko oynamis topcu deneyimi var yani herifte
İyi değil mi Rahmi?BU DA GIRSIN
Dikkat etmemiştim onlara, o haliyle bile güzel yine. Lider karakterli deniyor Nelsson gibi, güzel bir kariyer olur umarımU19 Boys League, Future Cup ve Reserveligaen Spring hep alt yas kategorisi maclari. Yine de cok iyi tabii diger musabakalarda toplam 104 macta 7725 dakikasi var. 3 sezon banko oynamis topcu deneyimi var yani herifte
Jylland mi Sjælland miBU DA GIRSIN
Ekibimizde dan topçu sayısınin artmasini nasıl yorumluyorsunBU DA GIRSIN
Bilmiyorum tanimiyorum. Aab taraftari mutlu gordugum kadar ile.İyi değil mi Rahmi?
Sen ne diyonJylland mi Sjælland mi
SevindiriciEkibimizde dan topçu sayısınin artmasini nasıl yorumluyorsun
Sevindin mi
Soruyu cevaplaSen ne diyon