# Mathias Ross

sakatlandığı posyonda malın teki ayı gibi girmişti pis herif.

Sezon sonuna kadar keske her hafta oynayabilecegi bir takima kiralik verebilsek.
Ya bende onu anlamıyorum bu çocuk avrupada free olsa peşinde koşarlar as oynatırlar. Keza lig sanarsın maldinilerden falan oluşuyor da, Ross, Emin gibi ligde her türlü oynayacak oyuncuların peşine düşen yok.
Çok acayip geliyor bana.

Yabancı kuralı kalkar diye düşünüyorum. Yavaş yavaş ısınıp kadroya girebilir. Bakalım görcez.
Vallahi ben de öyle düşünüyorum da A Spor'da depremden önce birkaç yorumcunun sınırın böyle kalabileceğini hatta 7+4'e bile düşeceğini söylediğini duydum. A Spor böyle diyorsa vardır bir bildikleri. Malum iktidarın bağırsağı bu adamlar. He Mayıs'ta seçim olur her şey değişir. O zaman kimse bilemez TFF'nin kararını.

Biz bu çocuğu neden oynatmiyoruz ,dünkü mactada oynatmadi hoca ki eminden filan eksigide yok
Madem nellson yerine düşünüyoruz ozaman kiraya verilmeli ve düzenli oynamaliydi,yanlış iş yaptık yani

Bu cocugu bulana veya getirene 100bin lira veriyorum

bacak yrine dikildi mi operasyon basari ile sonuclanmistir insallah

Çok kötü zamanda sakatlandı bu çocuk. Fena gözükmemişti kupa maçında.

sıtoper mevkisi için pılanlarımız nedir merak ediom

viktor nelson
abdül kerim
kaan
emin
bu

elimizde 5 tane kompedan oyuncu var. bu herif de oynadığı sürede potansiyelli olduğunu göstermiştir.

viktor nelson
abdül kerim
kaan
emin
bu

elimizde 5 tane kompedan oyuncu var. bu herif de oynadığı sürede potansiyelli olduğunu göstermiştir.

Nelsson satilir muhtemelen yazin.

Elde Kaan, Abdül, Emin, Ross ve Metehan kalir. Avrupa'da mücadele edecegimizi göz önünde bulundurursak yetersiz kalabilir bu besli belki. Kaan-Abdül'den iyi bir tandem cikar mi bilemiyorum Nelsson-Abdül tandemi epey iyi oldu cünkü.

Bir maçımızda kumaşını beğenmiştim.

Sakatlandı bir daha göremedik. Ara ara görmek isterim kendisini...

viktor nelson
abdül kerim
kaan
emin
bu

bence nelsonn satılacak reyis. kaan-abdul as ikili, emin-ross yedek, belki bir tecrübeli stoper denk gelirse alınır.

Geri
Üst Alt