- 26 Kasım 2012
- 179.203
- 241.275
- 5.688
sakatlandığı posyonda malın teki ayı gibi girmişti pis herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bende onu anlamıyorum bu çocuk avrupada free olsa peşinde koşarlar as oynatırlar. Keza lig sanarsın maldinilerden falan oluşuyor da, Ross, Emin gibi ligde her türlü oynayacak oyuncuların peşine düşen yok.Sezon sonuna kadar keske her hafta oynayabilecegi bir takima kiralik verebilsek.
Vallahi ben de öyle düşünüyorum da A Spor'da depremden önce birkaç yorumcunun sınırın böyle kalabileceğini hatta 7+4'e bile düşeceğini söylediğini duydum. A Spor böyle diyorsa vardır bir bildikleri. Malum iktidarın bağırsağı bu adamlar. He Mayıs'ta seçim olur her şey değişir. O zaman kimse bilemez TFF'nin kararını.Yabancı kuralı kalkar diye düşünüyorum. Yavaş yavaş ısınıp kadroya girebilir. Bakalım görcez.
bu adamı alıp takımında bırakacaktık 1 yıl1 seneyi hiç tecrübe edinmeden geçirdi maalesef.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
maç tecrübesi zaten vardı 1 senede ( ciddi sakatlıkta geçirdi zaten ) Nelsson-Apo tandeminden antrenmanlarda bir şeyler öğrenmiştir.1 seneyi hiç tecrübe edinmeden geçirdi maalesef.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kesinliklebu adamı alıp takımında bırakacaktık 1 yıl
sıtoper mevkisi için pılanlarımız nedir merak ediom
viktor nelson
abdül kerim
kaan
emin
bu
elimizde 5 tane kompedan oyuncu var. bu herif de oynadığı sürede potansiyelli olduğunu göstermiştir.
bence nelsonn satılacak reyis. kaan-abdul as ikili, emin-ross yedek, belki bir tecrübeli stoper denk gelirse alınır.sıtoper mevkisi için pılanlarımız nedir merak ediom
viktor nelson
abdül kerim
kaan
emin
bu
elimizde 5 tane kompedan oyuncu var. bu herif de oynadığı sürede potansiyelli olduğunu göstermiştir.