# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

kewell sakatlik ustasi

arda istikrarsizlikta bir numara

pino pozisyonu cok farkli. biri gole giden biri hazirlayan tip

Bu videosu verilen maçta sol tarafta oynuyordu Formica...NEyse herkesin futbol görüşü farklı tabi ama inşallah yeni bir hayal kırıklığı olmaz bizim için...

MAdem izledin peki sana şu soruları sorayım..

Pino mu Formica mı?

Arda mı Formica mı?

Kewell mı Formica mı?

Bence , izlediğim maç için konuşuyorum Formica > Aydın :)

İzledim demedim Emrah sadece biraz baktım dedim :) İleri 3'lünün solunda oynuyordu bu maçta.Baktığım kadarıyla dinamik,ayağına hakim bir oyuncu gördüm ama biraz telaşlı oynar bir hali var.Daha fazla da yazamam :)

işte 1 maçla değerlendirmek çok kötü... arjantin ligini bilen ,formicayı izleyen scoutlar bilir bu işi...hemen aydın demek saçma :D,arjantinden başka bi oyuncu daha gelse onada 2.carrusca diye yakıştırma yapcaklar. oldu ozaman uzaydan getirelim :D

Valla ben bitek sende okudum 2. carrusca diye...Carrusca ayrıca çok iyi futbolcuydu...Birde kim bililyor bu adamları scoutların izlediğini ya :) YA menajerlerin işiyse ...

İzledim demedim Emrah sadece biraz baktım dedim :) İleri 3'lünün solunda oynuyordu bu maçta.Baktığım kadarıyla dinamik,ayağına hakim bir oyuncu gördüm ama biraz telaşlı oynar bir hali var.Daha fazla da yazamam :)

Yok beklentiler çok yüksek olunca sonra hayal kırıklıklarıda yüksek seviyede oluyor...Benim görüşüm yatırım amaçlı +2 lik bir transfer olur...Tarftarda bu gözle baksın bence bu transfere eğer olursa..

bizim scout izlemiş...hagi ve taffarelde izledi diyolar :D.

Bu bizim scoutlarda forum efsanesi olur cıkar demedi demeyin...Yakında gazeteler de başlar Galatasaray scout ekibinin izlediği falanca die haberlere...Sonra transferler tutmaz bu sefer de Adnan Başkan Cüneyt Tanman ve ekibine yol verir :)

Yok beklentiler çok yüksek olunca sonra hayal kırıklıklarıda yüksek seviyede oluyor...Benim görüşüm yatırım amaçlı +2 lik bir transfer olur...Tarftarda bu gözle baksın bence bu transfere eğer olursa..

Beklenti konusunda haklısın.Bence yönetim de o düşünceyle yapıyor bu transferi..

Ben Newell's da Bernardi'yi beğendim :D

Formica'nın pas yeteneği baya iyi..

Yalnız,bu Newell's çok kötü takım ya :D Biz de ki BAM gibi 3 tane çıkar :D Diğer ikisi de Formica ile Bernardi :asd:

Formica çok faul yapıyor.Çalım yedi mi takıyor çelmeyi valla affetmiyor :)

Formica bana Tuncay'i andirdi. mücadeleci ama klas degil. teknik olarak berbat degil tabii. ama klas dedigin farklidir. Misi mesela klastir. bir pasla 4 kisiyi oyundan düsürür. Formica bana öyle birisi gibi gelmedi. sürekli kosturuyor ediyor ama sakin degil. Zaten ben Hagi'ye veya Sezgin'e sorarak futbolcu almazdim POlat olsam. cok büyük hata yapiliyor bence.

Bu adam bizde tutarsa Aslantepe'yi sallar.

Formica yeni Reis olur gelirse merak etmeyin.

sutu direkten donenin ismi neydi. spiker bi ara soyledim unuttum

geciniz, youtube'daki videolarina kanmayin, carrusca ya da oyle boyle diyorduk ve yaptiklari ortada, bu adam gelirse muhtemelen 2inci bir carrusca vakasi olur

Formica bekleniyor

Formica ile anlaşan G.Saray bu transfer için kulübüne de 4 milyon Euro ödeyecek...

Halid KAYACAN / VATAN

--------------------------------------------------------------------------------

Newells Old Boys’un 10 numarasıyla anlaşan G.Saray bu transfer için kulübüne de 4 milyon Euro ödeyecek

SEZONUN ilk devresinde yaşadığı hüsranı ikinci yarıda yeni stadı Türk Telekom Arena’da unutturmak isteyen G.Saray ara transferdeki ilk bombayı patlattı ve Arjantinli Mauro Formica’yı kadrosuna katmayı başardı.

Önce, geçen sezon büyük umutlarla transfer edilen ancak büyük hayâl kırıklığı yaratan Elano’yu gönderen sarı-kırmızılılar Misimovic’le de yolların ayrılmasının ardından hummalı bir şekilde 10 numara ararken, aradığını Arjantin’de buldu.

TEKNİK direktör Gheorghe Hagi’nin erdiği listenin ardından transfer için çalışmalarını yürüten G.Saray yönetimi ilk başta kulübü Newells Old Boys’un bu oyuncu için kapıyı 5 milyon Euro’dan açmasıyla birlikte diğer alternatiflere yönelmişti.

1 MİLYON İNDİRDİLER

BU süreçte Paris Saint Germain ile sıkıntılar yaşayan ve takımdan ayrılmak isteyen Sessegnon ile temasa geçen sarı-kırmızılılar transferde büyük aşama kaydetmesine karşın Hagi veto edince Beninli 10 numaradan vazgeçmek zorunda kalmıştı.

Sessegnon‘un devre dışı kalmasının ardından rotasına yeniden Arjantin’e çeviren G.Saray yoğun uğraşlar sonrasında Formica için Newells Old Boys’u indirimde ikna etti ve bonservisi 1 milyon Euro’ya düşürmeyi başardı.

ARJANTİN medyası da hemen hemen her gün Formica’nın G.Saray’a gideceği ile ilgili haberler yayınlarken transfer sonunda gerçekleşti ve sarı-kırmızılılar ‘Yeni Maradona’ lakaplı yıldızı beklemeye geçti.

Formica bekleniyor - GAZETEVATAN.COM

geciniz, youtube'daki videolarina kanmayin, carrusca ya da oyle boyle diyorduk ve yaptiklari ortada, bu adam gelirse muhtemelen 2inci bir carrusca vakasi olur

futboldan nekadar anladıgın ve nekadar açık görüşlü oldugun ortada.Takın at gözlüklerini siz.Agueronun 6 sene önceki halini Galatasaray'a getirseler 2. carusca vakası diceksiniz.Belli ediyorsunuz herşeyinizi...

Ya 2. Carrusca degilde, 2. Ribery olursa?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt