# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Mauro Formica

Galatasaray Formica'yı İstanbula çağırmış. Yarın herşey belli olucak.

ayrıntılar az sonra dedıler 18 gun gectı hala daha gelmedı o ayrıntılar amma ayrıntıymıs kardesım :D

Blackburn Rovers'ın Riquelme harekâtı

Ronaldinho'yu Flamengo'ya kaptıran İngilizler, bir başka efsane 10 numarayı kadrolarına katmak istiyor.

Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers, Boca Juniors efsanesi Juan Roman Riquelme'nin peşinde...

Lancashire Evening Telegraph'a konuşan menajer Barry McIntosh yaptığı açıklamalarda "Blackburn Rovers'a büyük hizmetlerde bulunmuş olan Jerome Anderson'la Riquelme hakkında konuştum. Onun Ronaldinho'ya müthiş bir alternatif olacağını söyledi ama şimdilik bir şey kesinleşmiş değil." ifadelerini kullandı.

Barcelona ve Villarreal'le bir Avrupa macerası yaşayan Riquelme, altyapısından yetiştiği Boca Juniors'a 2007-08 sezonunda geri dönmüştü.

Goal.com

Arjantinde ilk formica Galatasaraya haberleri ciktiginda, bir iki yorum okumustum, bir arjantin vatandasi söyle yazmisti " hemen satalim, tam zamani simdi cünkü yoksa "x" (ismini hatirlayamadim simdi ama yazmisti) futbolcu gibi elimizde kalacak" )))

Galatasaray, Genoa, Rovers ...

Adamlar panik halinde )))))))

yazık ben de adama üzülüyorum, 1 aydır bavulu elinde bekliyor bence :)

Gelmez bu saatten sonra.Anlamadığım şey taraftarın tanınmayan bir oyuncunun gelmemesine bu kadar üzülmesi. :confused:

Misimoviç giderse gelebilir.Çünkü şuan da kadromuzda 10 yabancı var.

transfer bitti artik bişey beklemeyelim yerli yada yabancı

1.Zapata

2.Neill

3.İnsua

4.Cana

5.Misimoviç

6.Culio

7.Pino

8.Kewell

9.Stancu

10.Baros

Misimovic'i sayma o gitti sayılır ama Formica'yı almayız 2 si kadroya giremeyecek zaten 6+2+2 tamamını kullanırsan 9 yabancı olduğu için Harry Kewell sözleşme dondurulabilir çünkü kadroya giremeyebilir bence volkan şen ve sezer öztürk alınırsa(kanattada oynuyabiliyor) kesin gitmeli çok sayıda kanat oyuncumuz oluyor 8 yabancı yeterli TFF YABANCI SINIRLAMASINI SERBEST BIRAKMADIKÇA KONTENJAN YÜZÜNDEN BAM'a kalıyoruz

Arda Turan

Kazım Kazım

Juan Pablo Pino

Volkan Şen

daha ne olsun ayriyetten

Yekta Kurtuluş kanat oynuyabiliyor

Sezer alınırsa oda kanatlarda oynuyabiliyor

alt yapıdan berkin var

seneye serdar eyilik gelecek

.......................Zabata

Sabri.......Neill..........Servet......H.Balta

...........Yekta..............Cana

Pino...............Culio.................Arda

.....................Stancu

iyi olur bence. (Zabata'yı bilmiyorum ama alındığına göre oynatılacaktır herhalde)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt