# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

[video=youtube;Olb6uGdKM_k]https://www.youtube.com/watch?v=Olb6uGdKM_k[/video]

Pek gözükmese de takımının 3. golünü atıyor bu videoda.

hic izlemedim umarim beklentileri karsilar aceto güzel seyler yazmis hakkinda bakalim

acikcasi youtube dan izledigim kadariyla begenmedim bu adami. Misi'den iyi mi bu simdi? bana cok panik ve dengesiz bir oyuncu gibi geldi. benim futbol felsefeme göre o pozisyonda oynayan oyuncu sakin, klas ve isabetli oynar. örnek: Misimovic, Mesut, Alex vs.

acikcasi youtube dan izledigim kadariyla begenmedim bu adami. Misi'den iyi mi bu simdi? bana cok panik ve dengesiz bir oyuncu gibi geldi. benim futbol felsefeme göre o pozisyonda oynayan oyuncu sakin, klas ve isabetli oynar. örnek: Misimovic, Mesut, Alex vs.

Kanatta kullanırız bizde. :)

banada biraz sarsa2 gibi geeldi.videodaki golde son vuruşu cok ii değil

hani açıklama yapmışlardı bir daha asla güney amerikalı oyuncu almayacağız diye ne oldu???

Hobaaaa Formica'yı çok istiyorumm hadi inşallah..

Arkadaş neyini gördünüz de adamın çok istiyorsunuz anlamıyorum ki, iki kötü maç oynasa peş peşe yönetime sallamaya başlayacaksınız tekrar. Gelsin, izleyelim ama dereyi görmeden paçaları sıvamayalım.

Transferi bittiyse umarım Galatasaray'a faydalı olur. Ama takımın hala acil bir sağ açık, 2 orta saha ve bir stoper eksiği var. İnşallah Baros döndüğünde başka mevkilerdeki eksikleri kapayacak yeteneğe de sahiptir.

Cüneyt Tanman'ın scout ekibi izleyip onay vermiştir diye umuyorum. Pek heyecanlandırmadı açıkçası.

Messi de Newell's Old Boys alt yapısından çıktı.İlginç br benzerlik tabi, takip ettiğim bir oyuncu değil ama videolardan yetenekli olduğu anlaşılıyor.Kimse Carrusca felan demesin Carrusca'nın videosu felan yoktu Youtubeda :D.Ayrıca yine göründüğü üzere bu adam Carruscadan daha güçlü sağda solda ortada oynayacak yetenekte.Hızlı,teknik olduğuda beli.Ben umutluyum açıkçası.

Arkadaş neyini gördünüz de adamın çok istiyorsunuz anlamıyorum ki, iki kötü maç oynasa peş peşe yönetime sallamaya başlayacaksınız tekrar. Gelsin, izleyelim ama dereyi görmeden paçaları sıvamayalım.

Transferi bittiyse umarım Galatasaray'a faydalı olur. Ama takımın hala acil bir sağ açık, 2 orta saha ve bir stoper eksiği var. İnşallah Baros döndüğünde başka mevkilerdeki eksikleri kapayacak yeteneğe de sahiptir.

Kendisi forvet degil zaten,barosla ne alaka.

Arkadaşlar adam ofansif orta saha. Bizim takım bu tip bir oyuncu ihtiyacı çekmiyor bence. Bakın elimizde Misimoviç var nasıl yapsak göndersek diyoruz yerine alacağımız adam bu. İki oyuncuyu karşılaştırırsak Micimoviç den 3 tane Formica çıkar bence. Kişisel görüşüm, gereksiz olduğudur.

Arkadaşlar adam ofansif orta saha. Bizim takım bu tip bir oyuncu ihtiyacı çekmiyor bence. Bakın elimizde Misimoviç var nasıl yapsak göndersek diyoruz yerine alacağımız adam bu. İki oyuncuyu karşılaştırırsak Micimoviç den 3 tane Formica çıkar bence. Kişisel görüşüm, gereksiz olduğudur.

Misimoviç sorunu başka. Mevkisiyle ilgilisi yok. Oyuncu kalitesi bakımından Lincoln tipinde bir orta saha oluncusunun her zaman katkısı olur takıma.Yeter ki kaliteli olsun.

Aslında doğru söylüyorsun. Bu adam sadece göz boyama taraftarı mutlu etme transferi. Adnanslar yine akıllı iş yapıyorlar. Bir 6 ayda böyle kazanırlar 6 ay sonrada bunuda postalayacak yer ararlar. Eğer bu adamı Hagi oynatırsa ne olayım. Haginin sisteminde geriye gelmeyen adam oynayamaz bu adam geriye gelecekmi acaba. Ya bunlar Hagiyide gözden çıkardı yada başka bir iş var.

Adı çok güzel. Dilimi okşuyor.

Bazi arkadaslarimiz neden hic arastirmadan bilmeden yaziyor anlamiyorum. Formica ofansif all rounder bir adam yani Messi gibi tabi o kalitede olmasa da sag-sol-orta hat da yardimci forvet hepsini oynuyor. Lincoln, Misimovic cok alakasiz kiyaslamalar.

Bazi arkadaslarimiz neden hic arastirmadan bilmeden yaziyor anlamiyorum. Formica ofansif all rounder bir adam yani Messi gibi tabi o kalitede olmasa da sag-sol-orta hat da yardimci forvet hepsini oynuyor. Lincoln, Misimovic cok alakasiz kiyaslamalar.

Doruk Canti Buenos Aires'den bildirdi.

Doruk Canti Buenos Aires'den bildirdi.

Yaklastin ama tam degil az biraz daha kuzeyde. Bu arada Formica en iyi solda oynuyor deniyor (forvet arkasi ve yardimci forvet haric). Yani tam Hagi'nin istedigi gibi Misimovic'den alamadigini ondan almaya calisicak.

En iyi sagda oynasa daha iyi olurdu, solda Arda var zaten.

Yaklastin ama tam degil az biraz daha kuzeyde. Bu arada Formica en iyi solda oynuyor deniyor (forvet arkasi ve yardimci forvet haric). Yani tam Hagi'nin istedigi gibi Misimovic'den alamadigini ondan almaya calisicak.

Et'in kralını yiyorsundur orada. Kıskanıyorum latinleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt