# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Et derken?

Bir de Dedric reis bizim Sikago'nun ordan degil mi? Yese yese Morton's yer. :o

Bir de Dedric reis bizim Sikago'nun ordan degil mi? Yese yese Morton's yer. :o

Ben ordan tasindim Atlantik kiyisina yakinim soyle en meshur sehirinden falan. Steak kraldir benim icin ozellikle en az pismisinden ultra rare yerim hatda bazen heycanlanip garsona raw demisligim bile oldugu soylenir. Bol myoglobin'li soyle juicy et. Elimde olsa aslinda etimi avlayip orda aninda yiyecegim taze taze bizim Siberya'daki atalarimiz gibi onlar biliyor islerini. Geyik avlamaya gidecegim bu sene.

Ben ordan tasindim Atlantik kiyisina yakinim soyle en meshur sehirinden falan. Steak kraldir benim icin ozellikle en az pismisinden ultra rare yerim hatda bazen heycanlanip garsona raw demisligim bile oldugu soylenir. Bol myoglobin'li soyle juicy et.

Medium rare insallah :ask:

Evet, Hayri'nin Formica hakkındaki düşüncelerini talep ediyoruz kendisinden.

Formica çabuk ve teknik bir oyuncu.Ancak Misimoviç varken gerek olmadığını düşünüyorum

Videosunu izleyipte bir iki ince hareket görür görmez "hemen alınsın" diyen vatandaşlara "Misi'nin videosunu birkez daha bulun izleyin ve kimi harcamakta olduğumuzu görüp gelecek maçta tiribünden ona bir kez olsun destek çıkın" demek istiyorum.

Zira takımın farklı mevkilerdeki ihtiyaçları ortadayken ve elde Arda, Misivovic gibi adamlar dururken (hala duruyormu bilinmese de bir umut) sırf topun üstünden ters dönerek adam geçiyor ve genç diye heyecanlanıp ihtiyaç olmayan mevkideki bir adama alınsın demek nasıl bir haleti ruhiyedir bilinmez.

Ayrıca videodan futbolcu beğenen vatandaşlara da bir tavsiye vereyim: Futbolcunun asıl durumunu gösteren oyun içinde yapamadıklarıdır. Yoksa şu gün Ayhan'a bile arşivden bir video düzsek ortaya resital çıkarırız. Ne de olsa her futbolcunun tekrarlarıyla birlikte 3 dakika edecek güzel hareketlerini bulursunuz. O nedenle videoları izlerken bunu hazırlayan kişinin onun menajeri ya da bir yakını olduğunu unutmadan görüntülerdeki eksileri arayın ki birkaç dakikalık subjektif bir görüntüden aklınızda objektif birşeyler oluşabilsin.

Sözüm meclisten dışarı, bu arkadaş çok yaman bir futbolcuda olabilir zira kendisini hiç tanımıyorum. Madem alınmış deniyor o halde videodaki yapmadıklarına bir bakarsak:

Son vuruşlarının net olmaması, pas atılması gereken yerde kaleye vurması, kaleye vuruşlarda genelde kalenin ortasına vurması, şova kaçarken müsait durumdaki arkadaşını görmemesi, karşı takım defans oyuncularının sert ve agresif olmaması ve her pozisyonda karşı takımın geri geri kaçarak ona çok geniş alan bırakması ve oyuncuyu rahatsız etmemesi gibi göze çarpan şeyler var. Bunlar süper ligdeki geleceği adına düşündürücü şeyler.

beyler newells old boys forumuna gittim formica kürt demişler şok oldum türkler kürtleri sevmez yazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt