Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 40.011
- 17.810
- 2.838
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)
Güzel yazı.Herkes okumalı.
Güzel yazı.Herkes okumalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin önerdiğin adamların da adı sanı duyulmuş değil.
Kendisi forvet degil zaten,barosla ne alaka.
Adı sanı duyulmamış adamları getiriyorlar yine. Bir de Güney Amerikalı.
Ben bilmem. İzlemedim. Ama her yerde forvet yazıyor hakkında.
Formica tamam - Milliyet.com.tr
Zaten ofansif orta sahaysa daha kötü. Misimovic gibi bir adam varken elimizde kalkıp da yine bir 10 numara transfer edeceksek yazık. Madem kullanmıyoruz bu adamı daha çağdaş bir sistem olan 2 yönlü 3 orta saha oyuncusuyla oynayalım. Ya da Misimovic'i kazanalım.
Yazılar ve klipler aldatıcı olabilir. Mbatdal ve serdarözkan için sezon başı öyle bir yazı vardıki scoutgs demi ne sanki İbrahimoviçle Ardayı transfer etmiştik. Bunlar abartmadan başka birşey değil. Yalnız o kısacık videolardan da hemen farkediliyorki çok cılız ve güçsüz bir oyuncu. Bu ligde kasaplar buna 1-2 defa sert girdimi çocuk tırsar. Zaten böyle oyuncular daha büyük hedefleri olduğundan sakatlanmayayım diye korkarak oynar. Yanlış transfer olur demiyorum ama ben olsam Emana-Zokora-Hamit gibi güçlü sağlam orta saha adamları transfer ederdim. Bilmiyorum bana balon transfer olacakmış gibi geliyor. Adnanslar yine taraftarın gazını alacaklar başka birşey değil..
Youtube'daki videosunda hizli cevik,ronaldinho ortega karisimi gibi bir sey gozukuyor gel gorku videoda cogu pozisyonlari hizlandirmislar.Bugun iki macini izledim 90 dakika bu seferde sergen,delgado karisimi bir oyuncu gordum .Temposu yavasti,cogunlukla basit oynadi ,youtube stili hiz ve driblingleride goremedim iki mactada,arti birazda gucsuz gozukuyordu .Belki bu maclarda boyleydi genellememek lazim ama onun disinda iyi oyuncu orasi kesin,teknigi,sertlige dayanikli olmasi ve korkmamasi yavas temposuna ragmen oyundan kopmayip devamli icinde olmasida artilari olarak gozume carpti.
Bu iki mac uzerinden soyluyorum ,fizik olarak ustune koyabilirsek bomba bir transfer ,yok limitleri bu kadar daha yukariya cikamassa bir carrusca olmaz ama delgadodanda cok ileriye gitmez gibi duruyor simdilik.
Genç oyuncu almak istiyorlarsa alsınlar tabi,geleceğe yatırımdır ama ben gerçekten bu 10 numara olayından bıktım.Yani orta sahaya sırf Biglia'yı ve oyun kurucu olarak bu arkadaşı alacaklarsa takımda değişen çok bir şey olmaz diye düşünüyorum.Orta sahaya 1 tane daha sağlam oyunu çift yönlü oynayan yabancı ve en az 2 tane de Türk oyuncu lazım.
İzlemedim bilmiyorum tanımıyorum ama Adnan Sezgin'in alacağı genç Arjantinlilerden endişeleniyorum. Carrusca versiyon 2 olmasın bu..
Formica denen adamı scoutlarımız 5-6 maç izleyip önermiş galiba,yani Sezgin'in izleyip alacağı biri değil.Al dediler o da almaya gitti..
Çok iyi değindin yunus. Tamamen scout transferi olacak
Asıl sorun eğer Formica'yı izleyen scoutları Sezgin işe aldıysa çıkabilir![]()