- 27 Şubat 2009
- 4.436
- 2
- 1.308
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)
sanki film ledesma rosicky kabusu gibi devam ediyor
sanki film ledesma rosicky kabusu gibi devam ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Formica transferi tamamlandi denebilir. 3 taksitle ödenecek bonservisi, Sali-Carsamba aciklanir.
Hayirli olsun.
Dejavu yasiyorum. Misimovic icin de o baslikta "hayirli olsun, hosgeldin Misimovic" dedigimde yine nereye hosgeldi? Kaynak ne? Diyenler olmustu, ki gelecegi saati bile twitterdan söylemistim ya neyse.
Bir bildigimiz var ki konusuyoruz, panik yapmayin!
Saat kaçta gelecek Formica?
Dejavu yasiyorum. Misimovic icin de o baslikta "hayirli olsun, hosgeldin Misimovic" dedigimde yine nereye hosgeldi? Kaynak ne? Diyenler olmustu, ki gelecegi saati bile twitterdan söylemistim ya neyse.
Bir bildigimiz var ki konusuyoruz, panik yapmayin!
Komik cocuk.
Bişey bildiğin ettiğin yok Misimoviç geleceği saati twitterda yazmıştım diyorsun. Espri yapmadım. Hangi gün gelecek onu söyle saati geçtim.
Duyumcu oldugum falan yok, bildigim neyse onu yaziyorum, inanmak-inanmamak herkesin kendi tercihi. Takilmayin bu kadar. Sali-Carsamba aciklanir büyük ihtimalle.
Geçerli bir kaynak belirtilmeyen duyumların tümü uyarı, tekrarında 1 gün MYC ve yine tekrar ederse 1 hafta MYC olarak cezalandırılacaktır.
Bu paylaşımların provokatif vb farklı amaçlarla yapıldığı tespit edilirse, ceza İHRAÇ olacaktır.
Doğru sanırım renkdaşFormica haberleri doğru mu beyler?