# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

sanki film ledesma rosicky kabusu gibi devam ediyor

Formica'yı Carrusca'yla eş tutmamak gerek..

Bekleyip göreceğiz.

Formica transferi tamamlandi denebilir. 3 taksitle ödenecek bonservisi, Sali-Carsamba aciklanir.

Hayirli olsun.

Tıklanmaktan bu kadar hoşlanan başka ülke insanı yoktur.

Devlet sırrı mı kardeşim bu? Ne Salısı, Çarşambası

Aninda kaynak koymayanlar artik ceza almali bence. Bir kisi bisey atiyor ortaya ve kaynagini sonra koyuyor.

Mutlu sona ulaşıldı!

Elano ve Misimovic’ten boşalan pozisyonu doldurmak için harekete geçen Cimbom, mutlu sona ulaştı

Elano ve Misimovic’ten boşalan pozisyonu doldurmak için harekete geçen G.Saray, Newells’ın 22’lik yıldızı Formica’yı bitirdi.

BU sezon hayâl kırıklığı yaratan G.Saray, devre arasında takımı güçlendirerek, TT Arena’ya daha iddialı bir kadro ile gitmek için ilk adımı Arjantin’de attı. Yönetimin devre arası gelmeden Elano’yu göndermesi ve teknik direktör Hagi’nin de sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Misimovic’i kadro dışı bırakmasıyla oyun kurucu pozisyonunda boşluk oluşan G.Saray, bu pozisyonu Newells Old Boys’un 22 yaşındaki yıldızı Mauro Formica ile doldurdu.

İLK aşamada yıldız futbolcunun 5 milyon Euro’luk bonservis bedelini fazla bulan sarı-kırmızılılar, Arjantin ekibiyle pazarlıklara başladı. Bonservis bedelini 3.5 milyon Euro’ya çekmeyi başaran yönetim, zaten Arjantin’de fazla kazanmayan genç oyuncuyla da her konuda anlaşmaya vardı.

Ülkesinde ‘Yeni Maradona’ lakabı takılan Formica bu sezon alt yapısından yetiştiği takımıyla çıktığı 22 maçta 5 gol kaydetmeyi başardı. Daha önce 4 kez de 17 yaş altı Arjantin Milli Takım forması giyen Formica’nın 2 golü bulunuyor

VATAN

Dejavu yasiyorum. Misimovic icin de o baslikta "hayirli olsun, hosgeldin Misimovic" dedigimde yine nereye hosgeldi? Kaynak ne? Diyenler olmustu, ki gelecegi saati bile twitterdan söylemistim ya neyse.

Bir bildigimiz var ki konusuyoruz, panik yapmayin!

ben bu filmin sonunu biliyorum

hiç boşuna heyecenlanmayın çünkü başarısız olacağına eminim

arjantin liginde coşan adamdan bize fayda gelmez

hangi arjantinli burada başarılı olabildi

ortega , delgado , carrusca , higuain ...???

hatta bırak arjantini, kendini almanyada kanıtlayan lincoln ve misimovic bile bu lige yumuşak geldi

burda o süper tekniğini(!) kullanamaz

sıksık yediği tekme ve omuz darbeleriyle kaptırır topları

bu transfere sevinip de sonra kimse "adnan sezgin istifa" diye bağırmasın

2 videoya tav oluyosunuz hemen

Dejavu yasiyorum. Misimovic icin de o baslikta "hayirli olsun, hosgeldin Misimovic" dedigimde yine nereye hosgeldi? Kaynak ne? Diyenler olmustu, ki gelecegi saati bile twitterdan söylemistim ya neyse.

Saat kaçta gelecek Formica?

Kaynak ne

Bişey bildiğin ettiğin yok Misimoviç geleceği saati twitterda yazmıştım diyorsun. Espri yapmadım. Hangi gün gelecek onu söyle saati geçtim.

Duyumcu oldugum falan yok, bildigim neyse onu yaziyorum, inanmak-inanmamak herkesin kendi tercihi. Takilmayin bu kadar. Sali-Carsamba aciklanir büyük ihtimalle.

Duyumcu oldugum falan yok, bildigim neyse onu yaziyorum, inanmak-inanmamak herkesin kendi tercihi. Takilmayin bu kadar. Sali-Carsamba aciklanir büyük ihtimalle.

Yazamazsın öyle kafana göre.

Geçerli bir kaynak belirtilmeyen duyumların tümü uyarı, tekrarında 1 gün MYC ve yine tekrar ederse 1 hafta MYC olarak cezalandırılacaktır.

Bu paylaşımların provokatif vb farklı amaçlarla yapıldığı tespit edilirse, ceza İHRAÇ olacaktır.

''Bir bildiğim var'' lafı kaynak olarak görülmüyor maalesef.

Bir yere kactigimiz yok, burdayiz, gelir gelmez görürüz, problem yapmaya gerek yok. :) Yalan söylemenin bana katacagi bisey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt