# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Bak Tarkan Tarkanlı kardeşim.

Bu adam Misimovic ve Elano gibi isimlerin yerine geliyor.Mustafa Sarp ve Barış'ın yerine değil.Karşılaştırma yaparken kullandığın argümanlar yanlış.İlk önce bunu düzeltmelisin.Senin kalibreni öncedende bilen birisi olarak ilk önce şu mantığı kur sonra yine herzamanki gibi ipe sapa gelmez şeyler yazabilirsin,sorun değil.Ancak hiç değilse bunu yaparken argümanlar doğru olsunki,karşılaştırma doğru olsun.İpe sapa gelmez kısmı yorum bölümüne kaysın.

O, senin her geleni 10 kere cebinden çıkarırdı dediğin yıldız bozması elano, bu takıma ne vermiş? Bir tek olumlu katkısı yok. Lukunku bile ondan fazla katkı vermiş. Misimoviç'e zaman verilmedi evet ama sahadaki boş,umursamaz tavırları ve kaplumbağa kadar yavaşlığı ile ilerisi için hiç ışık vermiyor.Verdiği herhangi bir katkı zaten yok. Her gelecek oyuncuya bu kadar önyargı ile yaklaşırsak klüpte ne heyecan kalır ne de beklenti kalır. Takımda süper yıldız görmek istiyorsan git R.madrid'i tut. Hani beyinden felan bahsediyorsun ya. Merak etme buradaki herkeste en az sendeki kadar beyin var.

Arjantinde oynayan 23 yaşına gelmiş bir oyuncuyu geleceğin yıldızı hatta maradonası diye almak tam adnan sezgine göre bir harekettir.avrupa daki hemen hemen bütün büyük külüplerin scoutlarının gözünü ayırmadan takip ettikleri bir lig bu. 23 yaşına kadar hiç birinin dikkatini çekmediyse bundan ribery olmasını falan beklemeyin. ya italya ve ispanyanın vasat kulupleri bile sürekli takip ederler onların bile bu yaşa kadar ilgisini çekmediyse bu arkadaş en iyi şartta capone kadar yarar iş yapar. en kötü noktası ise bu adamın elanonun, misinin yerine transfer ediliyor olması.tam bi kara mizah örneği ya.

Senden ben zekiyim,o zeki gibi bir tartışmaya girmem bunu öğrenmen lazım.Sidik yarıştırmak adetim değildir,heleki bu kişi sensen.

Sadece ufak bir mantık kur diyorum,hiç izlemediğin bir adama gelsin efsane olur demekmi daha aklıcı,kuşkuyla yaklaşmakmı?

Bunuda yapabilirsin sanırım,bu kadarda yeterlisindir.Yanlış anlama eksiksin demiyorum bunu anlamak senin için zor olmamalı diyorum.Seni birebir tanımadığımdan ötürü tahmin yürütüyorum.Ne demek isteidğim çok açık değilmi?

Adnan Sezgin+Arjantin+Genç yetenek= Carrusca tecrübesinden sonra bazı arkadaşların hiç izlemedikleri Formica hakkında bu kadar umutlu olmaları hayret verici.

Bozacının şaidi şıracı.

Formicayı sezginin izlediğini ne biliyorsun. Formicayı scout ekibi ve taffarel önermiş.Hagi de 3-4 defa seyretmiş. Sezgin de almaya gitmiş.

brezilyalı alınır , jo gibi bir alemci geldi ya-----"bi daha brezilyalı alınmasın"

arjantinli alınır, carussca başarısızdı ya--------"bi daha arjantinli alınmasın"

alınan 2 yabancı kaleci başarısız oldu ya------------"bi daha yabancı kaleci alınmasın" (gördük Türk kalecilerin halini.)

eee kimi alıcaz? neymar'ı alalım . Oldu. FM kısayoluna iki kere tıkla, load game yap. Git, orda al.

İşi bilmeyene bu işler çok kolay görünür.O yüzden fazla boş konuşmamak lazım.

Bak Tarkan Tarkanlı kardeşim.

Bu adam Misimovic ve Elano gibi isimlerin yerine geliyor.Mustafa Sarp ve Barış'ın yerine değil.Karşılaştırma yaparken kullandığın argümanlar yanlış.İlk önce bunu düzeltmelisin.Senin kalibreni öncedende bilen birisi olarak ilk önce şu mantığı kur sonra yine herzamanki gibi ipe sapa gelmez şeyler yazabilirsin,sorun değil.Ancak hiç değilse bunu yaparken argümanlar doğru olsunki,karşılaştırma doğru olsun.İpe sapa gelmez kısmı yorum bölümüne kaysın.

Sanki Misimovicle Elano bizde Hagi ayarında oynuyorduda onların yerine geliyor Formica. Mustafa, Barış ve Misimovic Elano al birini vur ötekine.

23 yasina gelmis birinin eline baston verip "senin yerin olsa olsa huzur evi olur" gibilerinden cümlelerle "Bu adam yasli beyler" deyip baskalarina kendisi icin "Bu adam hakli beyler" dedirtme gayreti icinde olanlari bilmem nereye yollamali acaba? 23 yasindaymis, 33 yada 93 degil.

Senden ben zekiyim,o zeki gibi bir tartışmaya girmem bunu öğrenmen lazım.Sidik yarıştırmak adetim değildir,heleki bu kişi sensen.

Sadece ufak bir mantık kur diyorum,hiç izlemediğin bir adama gelsin efsane olur demekmi daha aklıcı,kuşkuyla yaklaşmakmı?

Bunuda yapabilirsin sanırım,bu kadarda yeterlisindir.Yanlış anlama eksiksin demiyorum bunu anlamak senin için zor olmamalı diyorum.Seni birebir tanımadığımdan ötürü tahmin yürütüyorum.Ne demek isteidğim çok açık değilmi?

Burda ben bu oyuncuya efsane olur dedim mi? Benim yorumlarımda efsane'nin e'si geçmedi. Ben her gelen oyuncuya aşırı bir ön yargı ile yaklaşmamak gerektiğinden bahsettim.

Bişeyleri yorumlayabilmek için, önce okuduğunu anlayacaksın. İşkembeden sallamayacaksın. Ok?

Kullandığın üslüp "izdivaç" tarzı programları fazlaca izlediğini gösteriyor. Sana tavsiyem, yaşına yakışır olgunlukta davran.

Pino geldi tuttu. Formica gelip tutarsa iyi olur.

Formica esas mevkisi forvet arkasıdır.Ayrıca her iki kanatta oynuyabilen bir adamdır.Futbol stili Lincoln u andırdı biraz bana umarım onun kadar yeteneklidir.

" Hem topla hem topsuz çok çabuk bir oyuncu. Çevikliği, dayanıklılığı, kararlılığı, özel yeteneği, tekniği ve top sürmesi de onu ön plana çıkaran diğer özellikleri. Maç içerisinde oyunun yönünü çok çabuk değiştirebilen, forvetlere ince ara pasları atabilen ve ceza yayı çevresinden çok etkili şutlar atabilen bir oyuncu. Kullandığı ayak sağ olarak gözüküyor ama solu da hiç fena sayılmaz. " Seklinde yorumlar yapiliyor kendisi hakkinda.

Bizim taraftarımız tam komedi ya. Şu oyuncuyu başka bir takım alsa Türkiye'de veya Avrupa'da biz niye böyle adamları almıyoruz da elin oğlu bulup alıyor derler. Biz alınca da beğenmezler.

Tesekkurler arkadaslar umarım alınır da keyfini çıkarırız Arenada.Cananın yanına oyunu kurucak bi adam ve bir de forvet alsınlar başka bişi lazım değil yarım sezonluk ıcın..Uefa için yeterli olurlar arda ve baros da donunce.

Hele bi gelsin izleyelim de.. Ben inanıyorum kalitesine.

top rakip takımdayken topun arkasına geçmezse ZARRRTT KADRDO DIŞI . Hagi rulezzzz

top rakip takımdayken topun arkasına geçmezse ZARRRTT KADRDO DIŞI . Hagi rulezzzz

barcayı izle o zaman kım topun arkasına gcmıo bana sole:D futbol artık bu..Ha o adamlar olur veya olmaz o kalitede olur veya olmaz ama gercek futbol dıosak barca yni..

barcayı izle o zaman kım topun arkasına gcmıo bana sole:D futbol artık bu..Ha o adamlar olur veya olmaz o kalitede olur veya olmaz ama gercek futbol dıosak barca yni..

O takımda hiç kimsenin topun arkasına geçme gibi bir niyeti yok, top nerede kaptırılırsa kaptırılsın topa basıyorlar. Aslında büyük takımların çoğu ligde ki küçük takımlarla oynarsa bunu yapıyor yada yapmaya çalışıyor.

sadece zorluk derecesi yüksek maçlarda topun arkasına geçmeye çalışıyorlar ama Hagi Konya maçında bile topun arkasına geçilmesini istiyor, böyle büyük takım olunmaz :o

O takımda hiç kimsenin topun arkasına geçme gibi bir niyeti yok, top nerede kaptırılırsa kaptırılsın topa basıyorlar. Aslında büyük takımların çoğu ligde ki küçük takımlarla oynarsa bunu yapıyor yada yapmaya çalışıyor.

sadece zorluk derecesi yüksek maçlarda topun arkasına geçmeye çalışıyorlar ama Hagi Konya maçında bile topun arkasına geçilmesini istiyor, böyle büyük takım olunmaz :o

Ben barcayla bızı kıyaslamadım o adamlar pas yapabiliyor en basit fark bu zaten bizde hakan servete pas verene kadar gecen surede o adamlar kaleye gidio :D

Galatasaray, Newell's Old Boys'tan Arjantinli orta saha oyuncusu Mauro Formica'nın transferinde sona yaklaştı.

(CNNTURK.COM) -- Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray, ara transferde ilk hamlesini yaptı.

Sarı-kırmızılı kulüp, Arjantin birinci lig ekiplerinden Newell's Old Boys'un orta saha oyuncusu Mauro Formica'nın transferini bitirmek üzere.

Galatasaray'ın 22 yaşındaki oyuncu için Newell's'a dört milyon euro teklif ettiği, Arjantin kulübünün fiyatı biraz daha yukarı çekmek istediği belirtildi.

Newell's yetkilileriyle Galatasaray sportif direktörü Adnan Sezgin arasında Buenos Aires'te yapılan görüşmede büyük ölçüde anlaşma sağlandığı, Newell's'ın sadece 200 bin euro daha fazla istediği ve ödeme şekli konusunda ufak pürüzler kaldığı ifade ediliyor.

Formica'nın menajeri Fabian Basualdo, oyuncunun Galatasaray'a transferinin sonuçlanmak üzere olduğunu, sadece çözülmesi gereken birkaç detay kaldığını söyledi.

Newell's Old Boys'ta 79 maçta 17 gol atan Formica, orta sahanın ortasında hücuma yönelik olarak görev yapıyor.

Diego Maradona döneminde Dünya Kupası öncesinde Arjantin'in Panama ile oynadığı hazırlık maçı için milli takıma çağrılan El Gato (Kedi) lakaplı Formica, sakatlığı nedeniyle bu maçta oynamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt