# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Olum gelsin lan. En azından maçları izlemek için bi sebep olur, bir heyecan olur acaba nasıl adam diye. Kötü tutarsa sağlık olsun diyip, Sezgin'e söveriz yine. :D

taraftar olarak böyle şeylerden zevk almaya başladık, adnana teşekkür etmeliyiz. :D

Bu kadar olumsuz yorumdan sonra sogudum ben bu arkadaştan yahu. Ama B.A.M. üçlüsünü izlemekten de bıktım artık. En kötü hali onlardan iyidir herhalde.

Adnan Sezgin hala pazarliktami acaba? bilen duyan isiden duyum alan kimseler varmi?

pazartesine yetismez diye dusunuyorum taranfertler

Çok para vermeden alırsak iyi olur.

Bu adamın mevkisi belli mi gençler:o,forvet arkası mı?,öyle ise misi den iyi olma olasılığı ne?,bi de hiç izleyen var mı?

oysa Klup baskanlari Adnan Sezgin icin cok cimri demisler

Yoksa Bu Adnan onlarla pazarlik yapip klube pahalimi satiyor?

Newell's Old Boys kulubu yonetiminin Adnan Sezgin hakkinda "Hayatimizda bu kadar cimri bir adam gormedik" diye basina demec verdiklerine inananlar da var ya, daha ne diyeyim. Bu bizim yerli basinin uydurmasidir. Hic profesyonel bir kulup yoneticilerinin baska bir kulup yoneticisi hakkinda boyle bir soylemde bulunabilmesine ihtimal verebiliyor musunuz? Yapmayin lutfen.. Bu kadar uyduruk, ucuz haberlere inanmayalim..

Newell's Old Boys kulubu yonetiminin Adnan Sezgin hakkinda "Hayatimizda bu kadar cimri bir adam gormedik" diye basina demec verdiklerine inananlar da var ya, daha ne diyeyim. Bu bizim yerli basinin uydurmasidir. Hic profesyonel bir kulup yoneticilerinin baska bir kulup yoneticisi hakkinda boyle bir soylemde bulunabilmesine ihtimal verebiliyor musunuz? Yapmayin lutfen.. Bu kadar uyduruk, ucuz haberlere inanmayalim..

Renkdas fotospor a para verip alan okuyan kisilerde var memlekette :)

formica ve biglia çok büyük ihtimalle bizde artık adnan sezgin kendi ağzıyla söylemiş sevinebilirsiniz :)

kaynak kiytirik saimin uyduruk sitesimi? onu bi gecelim. hele apaci saimin yorumlara verdigi sacma cevaplar yokmu :)

Cevap: Hagi 10da ışık gördü.

gelecekte yıldız olan oyuncuları keşfetmek çok daha kolay artık ama pahalılar tabi yine hüsran yaşamamak için süperstar değil tabi ama orta düzeyli genç oyuncuları almalıyız yaşı 22ymiş nedense brezilya ve arjantinli oyunculardan çekinir oldum :/

Cevap: Hagi 10da ışık gördü.

Hagi 10’da ışık gördü

Ali Naci KÜÇÜK

2 Ocak 2011

Hagi 10’da ışık gördü

G.Saray 8 aydır takip ettiği Formica’nın transferi için mücadele ederken, Rumen teknik direktör 3 nedenden dolayı transfere onay verdi.

SON günlerde herkes merak ediyor, birbirine soruyor; “Bu Formica da nereden çıktı, G.Saray’a bu oyuncuyu kim tavsiye etti?” Sarı kırmızılı takımın sportif direktörü Adnan Sezgin ve yöneticiler 8 aydır yakın takibe aldıkları Arjantinli’yi Hagi’ye gösterdi. Rumen teknik adamdan da onay alınca transferi için düğmeye basıldı.

Hagi, 3 önemli nedenle Formica’nın transferine onay verdi;

Sürati, hızı ve topla aniden hızlı hareketlenip bir anda durabiliyor. Bu özelliği ile Ribery’yi hatırlatıyor.

Klasik, yumuşak ve sadece hücumda yer alan 10 numara pozisyonundaki futbolcuların aksine mücadele etmeyi seviyor.

Henüz 22 yaşında. Transfer edilirse ‘Benden öğrenecekleri ile başarılı olur’ düşüncesi. kaynak:hürriyet ....

Bu Ali Naci'den ilk defa bir transfer haberi çıktı hayret. Radyosporda neredeyse hergün baglanıyor bizim haberleri vermek için, inanın bana benim 9 yaşındaki oglum ondan daha fazla şey biliyor. Yahu 1 kere olsun bilmedigimiz birşeyi anlat be kardeşim. Muhabirim diye dolaşıyor vede para kazanıyor hayret birşey yahu.

2.caruscalar yolda hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt