# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Bu oyuncuyu gercekten izlemis biri oyuncuyu özetleyebilir mi?

Açıkçası bu adam çok büyük bir potansiyel olsa özellikle İspanya ya da Portekiz takımları bu adamı keşfedip önceden alırlardı,bonservisi bu kadar ucuz olmazdı.

Elalemin Belcika ligi, Rus ligi , Alman ligi, Fransa ligi takimlari alip buyuk takimlara sata biliyor da, biz niye yapamayalim bunu? Cok zor bir sey degil. Sadece yetenek ve zamanlama isi.

Bu adama hiç içim ısınmadı ben arjantinlilerin ülkemizde yapamayacağını düşünüyorum umarım yanılırım.

Beyler Hagi'nin istediği bir türden ofansif ortasaha. Savaşan bir oyuncu öyle diyeyim.

Beni gelecek oyuncu endişelendirmiyor. Burda bazı yorumlar endişelendiriyor. Gerek yerin dibine sokanlar gerekse abartanlar. Yahu bir sakin.

Beni gelecek oyuncu endişelendirmiyor. Burda bazı yorumlar endişelendiriyor. Gerek yerin dibine sokanlar gerekse abartanlar. Yahu bir sakin.

Katılıyorum. Daha oyuncu gelmeden bazı arkadaşlar Messi bazı arkadaşlar Carrusca ilan etmişler. Bence beklemek gerek. Umarım Pino gibi tutan transferlerimizden biri olur.

Pastore denilen adam ile çok büyük klüpler ilgileniyordu,Biglia gibi oynayıp Avrupa futbolunu öğrenebileceği bir klübü tercih etti.Yoksa Chelsea,ManU gibi klüpler sıradaydı onun için.

Elalemin Belcika ligi, Rus ligi , Alman ligi, Fransa ligi takimlari alip buyuk takimlara sata biliyor da, biz niye yapamayalim bunu? Cok zor bir sey degil. Sadece yetenek ve zamanlama isi.

Yapamayız demiyorum.Böyle transferler yapmak mantıken iyi.Bende izlemedim ama bu adam bu kadar yetenekliyken Arjantin Milli Takımı'nın alt takımlarında bile çok az şans bulmuş.Biglia Messi ile oynuyordu mesela.Bu verilere bakıp büyük risk diyorum.Umarım olmaz.

Ek olarak söylemek isteyip de yazmayı unuttuğum,iyi bir takım kurmadan genç potansiyelli oyuncuları alarak ne yapabiliriz ki?

Pastore örneğinden devam ediyim,o kadar yetenekli bir adam ilk sezonun sonlarında doğru ilk 11'de çıkmaya başladı.

Bu adam bu kadar yetenekli,ama Avrupa futbolu çok farklı,bu alışma döneminde onu oynatacak oyuncular olmadığı sürece Messi gelse ne yapabilir ki?

FORMİCA İSTANBUL'A GELİYOR!..

03 Ocak 2011 Pazartesi 00:59

Sivaslı bir türk vatandaşı olan ve halen Arjantin Futbol Federasyonu İkinci Başkanlığı yürüten Nurhay Nakis'in 'almayın, ikinci Carrusca' olur dediği Mauro Formica, hafta içinde İstanbul'da olacak.

Transfer arayışlarını Güney Amerika'da sürdüren Galatasaray'da Sportif Direktör Adnan Sezgin'in, Newels Old Boys takımının genç yıldızı Mauro Formica transferinde son noktaya geldiği ve Arjantinli futbolcuyu hafta içinde İstanbul'a getireceği öğrenildi. Bu arada Galatasaray, ikinci yarı hazırlıklarına yarın sabah yapacağı antrenmanla başlayacak. Sarı-Kırmızılı takım, akşam saatlerinde Antalya'ya gidip kampa girecek...

Haber Vitrini..

Formica'nın ikinci Carrusca olacağını düşünmüyorum.

Ki zaten Carrusca,o feci kadromuzda bence iyi kullanılsa iş yapardı. :)

Keun-soo reyis her zamanki gibi mantikli yaklasimlarda bulunmus.

Ek olarak söylemek isteyip de yazmayı unuttuğum,iyi bir takım kurmadan genç potansiyelli oyuncuları alarak ne yapabiliriz ki?

Pastore örneğinden devam ediyim,o kadar yetenekli bir adam ilk sezonun sonlarında doğru ilk 11'de çıkmaya başladı.

Bu adam bu kadar yetenekli,ama Avrupa futbolu çok farklı,bu alışma döneminde onu oynatacak oyuncular olmadığı sürece Messi gelse ne yapabilir ki?

İlk madde ve içeriği benzer diğer yorumlarında haklısın. Misal 2000'li yıllardaki Brezilyalı forvetimiz bence kötü idi. Ama takım-iskelet iyi olduğunda sırıtmıyordu. Bu konuda haklısın.

Ama şu var. Gelecek isim videolar dışında 1-2 kişi hariç maçı dahi izlenmemiş. Bunlarda 1-2 maç yine. Yaş olarak uygun, pasaportu Arjantin yani futbolcunun yetenekli çıktığı bir yer. Diğer şartlar önemli bu noktada buda fiyat/performans. Fiyatı yakın zamanda, performansı ise uzun vadede test edeceğiz. Test diyorum zaten bu futbolun taa kendisi. Bilmeden göremez, görmeden tecrübe edemez, tecrübe etmeden de öğrenemezsin. Ama gelmemiş adamı şişirende yanlış, itin bir tarafana sokanda. Elano örneği sıcak sıcak dururken...

İlk madde ve içeriği benzer diğer yorumlarında haklısın. Misal 2000'li yıllardaki Brezilyalı forvetimiz bence kötü idi. Ama takım-iskelet iyi olduğunda sırıtmıyordu. Bu konuda haklısın.

Ama şu var. Gelecek isim videolar dışında 1-2 kişi hariç maçı dahi izlenmemiş. Bunlarda 1-2 maç yine. Yaş olarak uygun, pasaportu Arjantin yani futbolcunun yetenekli çıktığı bir yer. Diğer şartlar önemli bu noktada buda fiyat/performans. Fiyatı yakın zamanda, performansı ise uzun vadede test edeceğiz. Test diyorum zaten bu futbolun taa kendisi. Bilmeden göremez, görmeden tecrübe edemez, tecrübe etmeden de öğrenemezsin. Ama gelmemiş adamı şişirende yanlış, itin bir tarafana sokanda. Elano örneği sıcak sıcak dururken...

Bunu Türkiye'de mi yapacağız ?

Arkadaşlar kısa videolardan izleyip göklere cıkartanlardan veya hiç izlemeyip ismi olmadığı için sallayanlardan değilim...Formicanın 2 maçını izledim...Sizlere tavsiyem öyle kurtarıcı gözüyle veya direk 11 oyuncusu gözüyle bakmayın bu transfere eğer olursa..Benim izlediğim adam daha Pino seviyesinde bile değil..Ama şöyle de düşünülebilir oyun sıkıştığında hamle yapılması gerektiğinde Aydın yerine Formica yı sahaya sürmek elimizi güçlendirir kadroyuda...Gelir gelmez 11 oynayacak bir oyuncu dğl izlediğim kadarıyla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt