Emrah Akkuş
Kırmızı Üye
- 13 Aralık 2008
- 2.346
- 0
- 286
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)
Bende seninle aynı görüşteyim alınırsa bile ilk 11 oyuncusu olacağını düşünmüorum ayrıca..
Kardeşim ben sana cevap verme demiyorumkiFormicayı hiç izlemeyip gerçekten o yorumu yapıyorsa,boşver ona kalsın o yorumu.Hani sen ona iğleneyici bir cevap verirsen bu da tartışma çıkarır.Diğer Sergen'in dediği şeyde takılmak içindi.Yani iyi niyetlidir Sergen bilirsin.
Formica konusunu doldurmak için bu iki nedenden başka şeylerde konuşabiliriz![]()
Hatta ben cezalıydım ve kendi düşüncemi söyleyeyim.Belki çoğu kişi karşı çıkacak ama ben nedense sıcak bakmıyorum Formica'ya.Genç yetenekler tabiki gelsin,istiyorumda alınmalarını ama nasıl genç yetenekler?18-19 yaşındaki genç yetenekler gelsin.22 yaşında Formica değil.Formica eğer bahsedildiği gibi yetenekli olsaydı bence bu zamana kadar çoktan Arjantin'den çıkardı.Avrupa'nın yetenek avcıları çoktan kapardı Formica'yı.Ayrıca bu zamana kadar bizde tutmayan arjantinli oyuncularıda düşününce dahada umutsuz oluyorum.
Umarım yanılırım ve Formica yanıltır beni ama sanmıyorum.
Bende seninle aynı görüşteyim alınırsa bile ilk 11 oyuncusu olacağını düşünmüorum ayrıca..