# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Selamün aleyküm.Son gelişmeler nedir?

Beklenen haberi yeniden koydu scoutgs!

ScoutGS | Galatasaray Scouting Ekibi » Mauro Fórmica Galatasaray’da!

Kulübümüz uzun süren görüşmeler sonunda Newell’s Old Boys takımında forma giyen ortasaha oyuncusu Mauro Fórmica ile 3,5 yıllığına anlaşma sağlamıştır. Newell’s Old Boys’a Mauro Fórmica’nin bonservis bedeli olarak 3 taksitle olmak üzere toplam 4.000.000 $ ödenecektir. Arjantinli tangocu yıllık 1.5 – 1.8 milyon $ arasında bir ücret alacaktır.

Fórmica’ya hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı forma altında üstün başarılar diliyoruz.

Scoutgs iki yabancıyı açıkladığına göre Elano'dan sonra bir kontenjan daha açılması gerekiyor. Misimoviç veya İnsua'dan biri olacak.

hala resmi siteyi bekliyorum ben

Misi

Neill

Insua

Pino

Cana

Baros

Kewell

7 yabanco var

2 gelse

9 eder ben mi yanlış biliyorum :S

Misi

Neill

Insua

Pino

Cana

Baros

Kewell

7 yabanco var

2 gelse

9 eder ben mi yanlış biliyorum :S

Bizim yöneticiler + 2'nin +2'sini kullanmazlar herhalde. Büyük ihtimal Misi ve Insua gider, Biglia ve Formica dışında bir yabancı daha alıp yabancı transferleri bitirebilirler.

Bizim yöneticiler + 2'nin +2'sini kullanmazlar herhalde. Büyük ihtimal Misi ve Insua gider, bir yabancı daha alıp yabancı transferleri bitirebilirler.

orası öyle de bir arkadaş Elano gitti 2 yabancı açıklandı 1 yabancı daha göndermek lazım oda Misi olur falan dedi de ona cevap yazdım :)

ben ilk11 deki yabancıılara bakarım..

neill...cana....biglia....formica......pino......baros

en ilk 11 de 2 kişinin yerine gelicek yerliler alınmazsa gene aynı senaryo gene aynı senaryo..yabancıla üstünden takımla oyna

Baros sakat zaten bence o bölgeye sağlam bir yabancı forvet alınmalı ;)

Gelmesin arkadaş bu adam. Dünyanın en iyi oyuncusu olsa da gelmesin. O mevkide Misimovic alındı daha. 9 maç oynatıp mundar ettik adamı. Misimovic'e sabredemeyen ülke elin Arjantinlisi'nin uyumunu mu bekleyecek. Bu içi çürümüş takımda böyle bir adamın başarı şansı mı var?

Biz bu kadar zengin miyiz yahu? Misimovic varken aynı mevkiye adam alıyoruz. Zaten kaç kaliteli futbolcun var ki? Arda, Baros, Misimovic, Sabri, Cana. Hadi biraz Neil belki biraz da Çağlar çıkış yapıcak. Niye eldeki kaliteli futbolcuları değiştiriyoruz. Saçmalık. Hagi otorite gösterisi uğruna Misimovic'i kadro dışı bırakıyorsa onu da göndersinler. Bir sezonda gerekirse 5 teknik adam değiştirsinler. Ancak böyle şaklabanlıklara gerek yok. Hagi gitti Ümit Karan geri geldi gösterdiği performansı hatırlıyoruz. Adamın huyu bu ama Galatasaray kimsenin ego tatmini için araç değildir.

Misimovic'i kazanmak zorundadır bu takım.

Scoutgs açıklamış madem ; dün akşam Formica ile anlaşma imzalanmış.

Adamlar sözleşmeyi de açıklamış sanırım bu sefer kolpa değil.

Scoutgs açıklamış madem ; dün akşam Formica ile anlaşma imzalanmış.

Hayirli olsun o zaman. Yetenekli bir futbolcuya benzese de cogumuz icin kapali kutu Formica. Ama Besiktas gibi 30+ futbolcu alacagima böyle futbolculari tercih ederim.

Formica'yi bilmek icin öyle duyumcu felan olmaya gerek yok. Yabanci basini biraz takip eden hemen hemen herkes bu transferi bilirdi. Hatta ben bile 2-3 gün önce burda bu topikte hayirli olsun dedim bu oyuncu icin. Önemli olan kimsenin bilmedigi öbür transferleri bilmek.

Formica'yi bilmek icin öyle duyumcu felan olmaya gerek yok. Yabanci basini biraz takip eden hemen hemen herkes bu transferi bilirdi. Hatta ben bile 2-3 gün önce burda bu topikte hayirli olsun dedim bu oyuncu icin. Önemli olan kimsenin bilmedigi öbür transferleri bilmek.

Önemli olan öteki taraf..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt