# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Formica: "G.Saray'la anlaştım"

Cok iyi transfer olur.

Formica'yı videoları hariç hiç izlemedim ama nedense Galatasaray'a gelmesini de çok istiyorum.Sanki çok başarılı olacakmış gibi geliyor bana.Birde şuan ki transfer politikası gene ne kadar yanlış gidiyor.Takımın acilen transfer görülen mevkileri (forvet ön libero kaleci) hala boşta.2 tane kanat oyuncusu aldık.Galatasaray'ımızda yöneticiler kanat oyuncusunu çok seviyor anlaşılan.Eğer yabancı forvet gelmeyecekse Necati kesin gelmeli yoksa gene açıkta kalırız.

Formica'yı Kaka'dan çok Lavezzi'ye benzetiyorlar. Napoli'yi takip edenler bilir, Lavezzi 4-3-3'ün her tarafında oynayabilen, çok süratli ve iyi şut atan bir forvet oyucusu. Şu anda Hamsik ve Cavani ile 3'lü forvet oynuyorlar. Formica'da Lavezzi gibi tam anlamıyla bitirici bir golcü değil, daha çok pozisyon hazırlayan ya da pozisyona giren bir futbolcu. Lavezzi kadar patlayıcı değildir, ama yine de seri bir adama benziyor. Kaptırdığı zaman giden cinsten. Ama öyle süper inceci pasör bir adam beklemiyorum. Yani 10 numara değil.

Anladığım kadarıyla iki ayağınıda çok iyi kullanıyor duran toplarda sağ şutlarda sol ayağını kullnıyor devamlı.

gelir gelir

Duyduğuma göre; orta sahanın her tarafında oynayabiliyormuş.

Doğuş coştun mu gene :)

Arda var, eskisi gibi olmasada Kewell var, Pino var, maalesef Kazım'ı aldık, şimdi bir de Culio var... Unutmuşum sahi bir de göndermeye çalıştığımız Misimovic vardı. Hala kanat ve ofansif orta saha oyuncusu peşinde olduğumuza inanmak istemiyorum, yeter artık. Takımın başta forvet olmak üzere defans, defansif orta saha hatta kale gibi elzem eksikleri varken kanatlara yığıma yapılmasını anlamıyorum.

Eğer bu transfer haberi doğruysa sanıyorum ki şöyle birşey var kafalarında;

----------Baros------------

---------------------------

--Arda---Formica---Pino----

-------Culio--Cana---------

Culio'nun nerede nasıl oynadığını bilmiyorum ama açıkcası söylenenlerden yola çıkarak Culio'nun orada 4-2-3-1'in 2'lerinden biri gibi oynayabileceğini düşünmüyorum.

Oysa şöyle bir kadro daha güzel olmaz mıydı;

----------Baros------------

----Culio---Arda---Pino-----

----------------------------

---------?----Cana---------

Yıldız denen transferlerde burada yere göğe sığdıramayanlar, ilk gündentakımı şampiyon yapan taraftarların, bu ve benzeri adını henüz duymadıkları isimler (ribery için de çok atıp tutan vardı hatırlatmak gerek) hakkında peşin olumsuz eleştirilerde bulunmaları şaşırtmıyor beni...

Milyonlarca Euro verip bir faydasını göremediğimz futbolcular yakışıyor o zaman bize, e o zaman da bugünkü durum müstehak değil mi ?

Genç olsun, istekli olsun, başarıya aç olsun, varsın kimse bilmesin adını. Nasılsa çok kısa sürede yalakaları çıkar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt