# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Formica: "G.Saray'la anlaştım"

Biglia tipi bir adam, bir de forvet gelmedikçe kim gelirse gelsin eleştiricem.10 yıldır Ayhan'ın yeri dolmuyor ve yedek forvetimiz yok şaka mıdır bu?

'Bi şarkı vardı, ismini bilmiyorum, radyoda dinlemiştim. Sözlerinide bilmiyorum, ama çok güzel şarkıydı, onu bulabilecek var mı' transferi.. Belki tutar misali :)

işe bak yaş muhabbeti başlamıs . yaş forumda yazılan değil gösterilendir

Arda var, eskisi gibi olmasada Kewell var, Pino var, maalesef Kazım'ı aldık, şimdi bir de Culio var... Unutmuşum sahi bir de göndermeye çalıştığımız Misimovic vardı. Hala kanat ve ofansif orta saha oyuncusu peşinde olduğumuza inanmak istemiyorum, yeter artık. Takımın başta forvet olmak üzere defans, defansif orta saha hatta kale gibi elzem eksikleri varken kanatlara yığıma yapılmasını anlamıyorum.

Eğer bu transfer haberi doğruysa sanıyorum ki şöyle birşey var kafalarında;

----------Baros------------

---------------------------

--Arda---Formica---Pino----

-------Culio--Cana---------

Culio'nun nerede nasıl oynadığını bilmiyorum ama açıkcası söylenenlerden yola çıkarak Culio'nun orada 4-2-3-1'in 2'lerinden biri gibi oynayabileceğini düşünmüyorum.

Oysa şöyle bir kadro daha güzel olmaz mıydı;

----Culio---Arda---Pino-----

----------------------------

---------?----Cana---------

Sorun orda zaten. Yönetim ve teknik heyet her ne hikmetse ortasahamızın 1 transfer ile sorunsuz olacağını düşünüyorlar. Biz beğenmiyoruz lakin onlar BAM'ı gibi bir sorunu göremiyorlar. Kısacası kağıt üstünde ortasahamız yeterli.

--Arda---Formica---Pino----

-------Culio--Cana---------

Böyle olur bence.

Bu kadar sakatlık sorunu olan takımda,formica da gelsin biglia da gelsin hepsi gelsin.Zaten bu adamların aynı anda sağlam olmaları gibi bir ihtimal yok,biri sakatken diğeri oynar.Forvet de şart tabiki,baroşa da güvenilmez artık.Mutu ya bile razıyım,yeter ki forvet de gelsin.

Yarında bu açıklanır.

FORMİCA GERİ KALABİLİR..

Cüneyt Tanman'ın ısrarla transfer edilmesini istediği Formica'nın da transferinin bir kaç gün içinde bitmesi beklenirken, Mutu transferinden sonra Formica'nın askıya alındığı da gelen bilgiler arasında...

kaynak Tsn

niye açıklanmadı hala bu transfer ya. adam anlaştık diyo kulübü anlaştık diyo. bu yönetimden nefret ediyorum yeter artık ya...formayı da 175 tlden satacaklarmış..

Benim için hala bir kapalı kutu.

Evet benim icinde oyle ama neden herkez gelmesini istiyor cunku biz alIsIk degiliz yonetimin boyle oyuncular getirmesini.Belli ki kurdugumuz Scout ekibi onermis bu oyuncuyu alirsak bence iyi olur canli izledigim yok Formica yi ama iyi oyuncuya benziyor.

şimdi anladım pardon. ukalalığım için özür dilerim

bırakın formayı da formica yatışşş galiba :(

Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

bugüne kadar formica-biglia-mutu üçlüsünden ikisi alınır die düşünüodum.forvet sıkıntısı olduğu için mutu ve biglia daha ön planda gibiydi.ama bugun hagi kazım'ı sağda değilde forvette oynatınca biglia ve formica daha ön plana çıktı kanımca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt