# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Mauro Formica

bence biglia ve formicadan birisi kesin gelmeyecek,şöle düşünelim biglia ve formica yaklaşık 4,5 ar milyon euro bonservis,kaleci diyorlasr romero onunkide 4,forvet diyorlarki oda hadi marica desek 4 de o,toplam 17 milyonm euro bonservis yapıyorki sadece,gs son yıllarda hiç bu kadar bonservis parasını heleki devre arasında vermedi,artı polat da vermez zaten,bence bu yazılanlardan en az 2 si gelmeyecek,formica,biglia,romero,marica en az 2 si gelmeyecek bence

17 milyon avro'yu bir anda versek tamamda, anlaşmalar yıllara bölünüyor.. Transferlerin yıllık tutarı ortalama 4 - 4.2 milyon avro'ya geliyor.. Kaldı ki Misimovic'in satışından da berlirli bir para girecek kulübün kasasına. İşin o tarafı da var..

formica nın gelmesini isterim ön anlaşma imzalandıysa niye bir turlu resmiyete dokulmuyor bu iş anlamıyorum.

ön sözleşme olduğı kesin gibi demek ki kulüp formica'yı yedekte tutuyor eğer istedikleri adam olmazsa formica gelecek demektir.

Misimovic'in durumu bekleniyor büyük ihtimalle.

Mevcut yabancı oyuncularımız: Neill, Kewell, Baros, Culio, Pino, Cana, Insua

Başkan'ın da belirttiği transferi düşünülen oyuncular: Defansif Orta Saha (bu isim Biglia olacaktır), Kaleci ve Forvet

Durum böyleyken Formica'nın transferinin Misimoviç'in durumu ile pek alakası kalmıyor. Ya transfer etmek istedikleri 3 oyuncudan biri gelmeyecek, yada Misimoviç haricindeki mevcut yabancılardan biriyle daha yolları ayırmak gerekiyor.

Başkan'ın da belirttiği transferi düşünülen oyuncular: Defansif Orta Saha (bu isim Biglia olacaktır), Kaleci ve Forvet

Durum böyleyken Formica'nın transferinin Misimoviç'in durumu ile pek alakası kalmıyor. Ya transfer etmek istedikleri 3 oyuncudan biri gelmeyecek, yada Misimoviç haricindeki mevcut yabancılardan biriyle daha yolları ayırmak gerekiyor.

Hayır, kontenjan açısından söylemiyorum. Oradan gelecek paranın miktarına göre hareket edilebilir.

Formica umarım bugün açıklanırsın.

çok fazla isteyeni var forumda,

ama niye ben fazla istemiyorum bu adamı..

tamam izlemedim ama isteyenler izledi mi acaba??

yada yerli bir kaleci alacağız.ki bence mantıklı olur orta sahada ve kanatlarda rotasyona gidebilmek için.sinan bolat olabilir mesela

GK- Ufuk Ceylan ( Mahmut Bezgin)

DR- Sabri Son of the Yellow

DL- Emiliano Insua

DC- Lucas Neill

DC- Servet Cetin (transfer belki)

DMC- Lorik Cana

MC- Juan Culio

AMC-Arda Turan (kaptan)

FC-KAZIM KAZIM

FC-JUAN PABLO PINO

SC-MILAN BAROS (transfer belki)

Bakin Levent Tuzemen ne diyor:Galatasaray 50-60 bin dolar icin cok oyuncu kacirdi elinden ama Formicayi karicmamasi gerek formica onemli oyuncu...

Hayır, kontenjan açısından söylemiyorum. Oradan gelecek paranın miktarına göre hareket edilebilir.

Misimoviç'in gidişinden para gelmez, zannetmiyorum. Hatta ne kadar az zarar etsek bizim için kar olacaktır. En fazla Wolfburg'a ödenecek olan bonservis bedelinin kalan kısmı transfer edeceği kulübe aktarılır.

yada yerli bir kaleci alacağız.ki bence mantıklı olur orta sahada ve kanatlarda rotasyona gidebilmek için.sinan bolat olabilir mesela

Mantıklı olan tabi ki kalecinin yerli olmasından yana ama son yıllarda bu konudan çok fazla çektik. Dün Beşiktaş'ın oynadığı kupa maçı kadrosuna bakıyorum kaleci, stoper ve sol bek olmak üzere 3 tane Türk oyuncu var kadroda.

Sinan Bolat'ı hiç izlemedim ama güvendiğim arkadaşlardan çok fazla beklenti içine girmeyin, beklediğiniz etkiyi yaratmayabilir yorumlarını dinledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt