Mauro Icardi 1 Maç Ceza Aldı!

suçluluğun kanıtı gerekiyor ceza için, suçsuzluğun değil. çıkıp mhy gibi bana inanın rahat olun mu desin

Cezaya sebep delil nerede? Neye göre ceza verildi, varsayıma göre mi? Delili sunun bize!

Bak şimdi dün gece Athena gökhanın yazdığı şeyi yeni görüyorum. Alayınıza saplayacağız ulan alayınıza. Tek bildiğim gerçek şudur ki nerede kaos ortamı ve birlik olmuş bir Galatasaray camiası varsa orada önünde duramazsınız

Bir goruntu vardi o gercekse haketti hatta az bile vermisler

Sporcusun cuvalla para kazaniyorsun ve baska bir ulkedesin.Milyonlarca insanin izledigi maclar da o hareketi yapmamalisin.
1708948184373.webp

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 26.02.2024 tarih ve 54 sayılı toplantısında almış olduğu karar aşağıda belirtilmiştir.

GALATASARAY A.Ş. sporcusu MAURO EMANUEL ICARDI’nin, 18.02.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle FDT’nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 19.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Karar verilmiştir.

Av. Fatih MADEN

PFDK Başkanı

Yönetim açıklama yapmak için tahkimi bekliyor diye düşünmek istiyorum yoksa bu suskunluk çok büyük bir akıl tutulması suskun kalarak icardinin hareketini de cezayı da kabul etmiş olursun bundan sonra rakip taraftarlar her maç buna benzer hareketler arar ceza verdirmek için böylesi trajikomik bir olayda aksiyon almak çok önemli

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 26.02.2024 tarih ve 54 sayılı toplantısında almış olduğu karar aşağıda belirtilmiştir.

GALATASARAY A.Ş. sporcusu MAURO EMANUEL ICARDI’nin, 18.02.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle FDT’nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 19.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Karar verilmiştir.

Av. Fatih MADEN

PFDK Başkanı
Yeni mi bu ustad ?

Yorumlardan anladığım Erden Timur ve yönetim bir an önce gitsin. Eşref Hamamcıoğlu veya benzeri ağzı laf yapan basın toplantısında laf sokan, sosyal medya trolleri satın alan birileri gelsin gerisi önemli değil. 14. olan takımı almışlar buralara getirmişler, geçen sene taraftar yine sürekli yönetime sallarken şampiyon yapmışlar. 1 bölgeye gerekli adam alınmadı diye yazın istifaya davet edilip güçsüzleştiren yine devre arası transferi BB'den çıkmak amacıyla geç kalmış yada yeterli oyuncuyu almadığı için yine istifaya davet edilip kendi taraftarı tarafından güçsüzleştirilen Erden Timur ve yönetime güçsüz kalıyorsunuz diye bu sefer istifa deniliyor. Yönetim Tff'yi istifaya davet etmişken bu kararla Tff ile alenen savaş olacakken taraftarımız topyükün Tff, kurulları, spor bakanına baskı yapması gerekirken bununla birlikte Erden Timur ve yönetimle birlikte böylelikle hareket edilip ekstra güç olması gerekirken ne hikmetse yine taraftarımız yönetime istifa diyerek onları güçsüzleştiriyor sanki sezon sonu seçim yokmuş gibi.

Tiktok görüntüsüne göre adama ceza verdiler

Rezalet

Görüntü montaj bu aşikarda sokakta hergün milyontane adam çükünü kaşıyor sıkıyor mıncıklıyor saçma sapan iş adamın çükü ülke gündemi oldu yav şaka gibi

Objektiflik ayağına kendinizi rezil etmeyin ,yayıncı kuruluşun onlarca kamerası var esas delil bunlardır onların hicbirisinde görüntü yok hakem.gozlemci kayıtlarında yok
Tribünden çamur gibi çekilen görüntüye ceza verilemez önce o görüntü gerçekmiş montajmi insanlarla paylaşman gerek

eee verdi adamlar Halim :) Demek ki verdikleri ceza mesru degil eger bu dogruysa itirazi Tahkim'e degil baska sekillerde baska yerlere yapmak lazim.

Geri
Üst Alt